Of je nu een technisch persoon bent of niet, bellen doen we allemaal. Het is een gigantische markt en onmisbaar in onze samenleving. Miljarden mensen over de hele wereld bellen dagelijks met elkaar om te praten, zaken te doen of belangrijke informatie uit te wisselen. Met Telcoin is het mogelijk om geld via de blockchain te versturen met behulp van telecommunicatie.

In dit artikel nemen we daarom Telcoin onder de loep. We gaan in op de use-case en markt waarin het project zich bevindt. We gaan het ook hebben over de Telcoin verwachting en de TEL koers. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over het project en de potentie voor de toekomst.

Wat is Telcoin?

Telcoin is een project dat zich richt op het mobiele netwerk. Wereldwijd zijn er 1,2 miljard mensen met een reguliere bankrekening. Tegelijkertijd zijn er 5 miljard mensen met een mobiele telefoon. Ook in landen waar gewoon bankieren bijna onmogelijk is heeft wel iedereen een telefoon. Hier gaat Telcoin op inspelen.

Telcoin richt zich op de netwerk aanbieders en gaan samenwerkingen aan met deze partijen. Samen zorgen ze ervoor dat iedereen die gebruikt maakt van een bepaald mobiel netwerk, ook gebruik kan maken van de Telcoin.

Het is hiermee mogelijk om direct geld (Telcoin) te versturen via het mobiele netwerk, ook over de grenzen. Dit zorgt ervoor dat veel meer mensen over de hele wereld beschikken over een manier om geld te bewaren en te versturen.

Telcoin gaat zich allereerst richten op de internationale remittance. Er is sprake van remittance wanneer je bijv. werkt in een ander land en je verdiende geld naar je thuisland wilt sturen. Dit gebeurt enorm veel over de hele wereld, de geschatte omzet in deze markt is jaarlijkst zo’n 500 miljard.

Vooral in ontwikkelingslanden gebeurt dit veel. Mensen werken hard in het buitenland om het gezin in het thuisland te kunnen onderhouden. Maar de centen die ze verdienen moeten eerst via de bank teruggestuurd worden. Gemiddeld kost zo’n transactie snel 7-8% van het totale bedrag. Dit is enorm veel geld voor deze mensen. Telcoin wil als eerste dit remittance verkeer vergemakkelijken.

Met Telcoin is het mogelijk om direct vanaf je mobiele apparaat middelen te sturen naar iemand anders. Doordat het via het eigen mobiele netwerk en met Telcoin gebeurt zijn de fee’s aanzienlijk lager. Het verschil is ongeveer 1% fee met Telcoin en 7,5% met een gemiddelde andere organisatie die de transacties regelt. Dit verschil kunnen de mensen in ontwikkelingslanden nu zelf vrij besteden, waardoor ze meer middelen tot hun beschikking hebben.

Telcoin remittance

Wat doet de Telcoin koers?

De TEL coin is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in december 2017. Er werd destijds $ 25 miljoen opgehaald en de token sale vond plaats op bijna het hoogste punt van de bull markt destijds. Investeerders konden destijds één Telcoin kopen voor ongeveer $ 0,00013. De actuele Telcoin koers is $ 0.001341.

De eerste notering van Telcoin op coinmarketcap vinden we terug op 17 januari 2018. De koers was destijds $ 0,0049. Het is in de daaropvolgende jaren erg rustig gebleven met de koers, tot de bull markt in 2021. We zien daar een behoorlijke stijging terug. Op dit moment heeft Telcoin een market cap van $ 89,275,991. Hiermee staat het op plek 264 op de lijst met grootste cryptocurrency.

De Telcoin All Time High staat op $ 0.064483 (May 11, 2021). De laatste keer dat deze koers bereikt werd was 506 dagen geleden.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van de TEL coin -2.28%. Het is verstandig om deze data in de gaten te houden. Je kunt door dit over een langere periode te doen namelijk trends ontdekken. Zie jij als eerste plotselinge schommelingen? Dan kun je hiervan profiteren en veel geld verdienen. Hieronder vind je daarom de Telcoin koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Telcoin verwachting 2022 – 2027?

Het is best lastig om een exacte Telcoin koers verwachting te schetsen. Met name op de korte termijn is het moeilijk, maar ook op de lange termijn kan er van alles gebeuren. In het geval van Telcoin kan regelgeving, maar ook hevige concurrentie een groot effect hebben op de Telcoin koers.

Het is daarom veel verstandiger om naar de use-case en de markt te kijken waarin Telcoin zich bevindt. Hiermee heeft het project misschien ook wel zijn grootste troef in handel. De markt van de telefonie en vooral in ontwikkelingslanden is heel erg groot. Mensen in dergelijke landen werken vaak in het buitenland om geld terug te sturen naar hun gezin.

De banken zijn de entiteiten die hier het meeste van profiteren en dat is niet eerlijk. Weet Telcoin voet aan de grond te krijgen in deze markt en de miljarden mensen voor wie het interessant is aan het netwerk te binden? Dan lijkt een grote koersstijging heel vanzelfsprekend.

De telcoin verwachting voor 2022 is zoals gezegd lastig te voorspellen. Kijken we echter naar de telcoin verwachting voor 2027? Dan is dit al anders. De algemene cryptocurrency markt gaat hard omhoog. Weet Telcoin mee te groeien? Dan is een stijgen van 100% of zelfs meer niet ondenkbaar. Met de markt waarin het project actief is kan dat binnen no-time gebeuren.

* Currency in USD
Historical Price for Telcoin
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de TEL coin?

De TEL crypto is de valuta die gebruikt wordt op het netwerk. Het project werkt samen met grote telefoonnetwerken en dit zijn dan ook grootgebruikers van de token. Gebruikers van het netwerk kunnen bovendien hun geld versturen via het telefoonnetwerk en dit wordt gedaan met behulp van de Telcoin crypto.

We hebben het in dit artikel al gehad over de use-case en de markt waarin telcoin actief is en dit is interessant. Om een mening te vormen over de potentie van het project is het daarnaast ook verstandig om te kijken naar de schaarste van het project. Dit doe je door de huidige supply (66,455,997,267 TEL) en de maximale supply (100,000,000,000 TEL) naast elkaar te houden.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van Telcoin -2.28%. Ben jij degene die de koers over een langere periode in de gaten houdt? Dan kun je hier als eerste trends in ontdekken en winst maken. De meeste mensen gaan enkel en alleen af op hype. Door zelf een mening te vormen en up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen ben je zo altijd een stapje voor.

Waar Telcoin kopen?

Wil je Telcoin kopen als aanvulling op je portfolio of om het eens uit te proberen via de telefoon? Dan kun je dit kopen op een van de bekendere exchanges ter wereld, KuCoin. Heb je hier nog geen account? Dan kun je die eenvoudig aanmaken via deze link.

 1. Maak een gratis account aan
 2. Stort euro’s of cryptocurrency (bijvoorbeeld via Bitvavo)
 3. Gefeliciteerd, je hebt crypto gekocht

Het laatste Telcoin nieuws

We hebben het al over veel factoren gehad die te maken hebben met de Telcoin verwachting voor de toekomst. De use-case en de TEL coin data zijn allemaal belangrijk. Tot slot is het goed om het Telcoin nieuws van vandaag tot je te nemen zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Goede projecten ontwikkelen zich constant. Door het Telcoin nieuws zelf te volgen en voor je nieuws niet afhankelijk te zijn van influencers / youtubers ben je het grootste gedeelte van de beleggers voor. Dit is de manier waarop je de meeste winst kunt behalen. Inspelen op veranderingen die anderen nog niet weten. Een goede bron van informatie is de Telcoin twitter.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
3 CommentsClose Comments
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?