Leestijd: < 1 minuut

Vrijwel de gehele cryptomarkt worstelt met de recente bearish draai. Maar Terra (LUNA) heeft de aandacht getrokken als een van de best presterende cryptocurrencies tot nu toe. LUNA, de native cryptocurrency van Terra, blijft koerswinsten boeken en meerdere nieuwe all-time highs noteren. Dit ondanks de bredere depressie van de markt.

LUNA maakt verbazingwekkende comeback

LUNA heeft een opmerkelijke comeback gemaakt sinds zijn val in mei. De munt was een van de zwaarst getroffen tijdens de verhitte sell-off van die maand. Op dat moment verloor de munt ongeveer 81 procent van zijn waarde.

Maar in de afgelopen maanden heeft de munt zich flink weten te herpakken. Deze opleving van LUNA heeft ervoor gezorgd dat ze de afgelopen weken recordhoogte na recordhoogte noteerde.

Sinds de crash in mei is de waarde van LUNA met 2.700 procent gestegen, terwijl die van ETH slechts 270 procent hoger lag. Het token heeft zelfs populaire op meme’s geïnspireerde munten Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) overtroffen. LUNA is nu de 10e grootste cryptocurrency met een market cap van $ 24,86 miljard, terwijl DOGE en SHIB respectievelijk de 11e en 13e plaats opeisten.

Terra, LUNA’s eigen blockchain haalt ook de krantenkoppen met recente successen in de decentrale financiële ruimte (DeFi). De totale gesloten waarde (TVL) van het netwerk bereikte onlangs $13,9 miljard, volgens de Chinese journalist Wu Blockchain.

In de afgelopen dagen is LUNA-koers 28,7 procent gestegen. Gisteren noteerde de cryptovaluta een nieuw all-time high (ATH) van $ 77,37, alvorens te dalen tot een koers van $ 65 grens.

Op het moment van schrijven handelt LUNA op $64,07, een daling van 13,3 procent in de afgelopen 24 uur. De Terra blockchain staat nu op de 3e plaats in termen van TVL in het DeFi ecosysteem. LUNA wordt alleen overtroffen door Ethereum en Binance Smart Chain.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.