Blockchain technologie en games zijn een goede combinatie. Eerder schreven we al een artikel over Enjin en nu is The Sandbox aan de beurt. Een virtuele wereld waar gamers baas zijn over hun eigen gemaakte game-ervaringen.

In dit artikel kijken we waarom The Sandbox in de top-250 staat op Coinmarketcap, hoe het gaat met The Sandbox koers en kijken we naar de SAND koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is The Sandbox?

The Sandbox is een virtuele wereld waar spelers eigen game-ervaringen kunnen creëren, bezitten en verkopen. In deze wereld worden de ervaringen die gemaakt worden gekocht en verkocht door middel van de SAND coin.

The Sandbox bestaat al een langere tijd en heeft zonder het gebruik van de blockchain technologie al successen gekend. Op Android en iOS kunnen mensen al The Sandbox gebruiken. Deze “Non-crypto” versie heeft meer dan 40 miljoen downloads en heeft daardoor een enorme community op kunnen bouwen.

Deze community kan goed van pas komen om de SAND koers te doen stijgen. Een community rondom een coin is vaak belangrijk en een groot pluspunt voor The Sandbox is dat ze een werkend product hebben.

De blockchain versie is populair en de voorspellingen voor de toekomst zijn erg positief. SAND maakt gebruik van de Ethereum blockchain. Op deze blockchain worden dus ook je game-ervaringen gebouwd. Een game ervaring kan van alles zijn, van draken tot gebouwen.

Deze game-ervaringen worden gemaakt met Voxel graphics. Deze graphics worden ook gebruikt door de bekende game Minecraft. Met VoxEdit kan je je favoriete draak maken en deze later omzetten in een Non Fungible Token (NFT). Deze NFT die jouw draak bevat zet je op de marktplaats voor een bepaald bedrag. Op deze manier kan jij dus geld verdienen aan het spel.

The Sandbox zorgt ervoor dat jij ten alle tijden baas bent over jouw gemaakte, of gekochte producten. Tevens biedt uitbetaling in SAND coins een paar voordelen. Je hebt geen last van creditcard fraude en microtransacties zijn geen probleem.

Games op de blockchain zijn erg populair. Dit geldt ook voor The Sandbox. SAND heeft een werkend product en miljoenen gebruikers die gemakkelijk kunnen overstappen en uitbetaald kunnen worden in SAND coins. Een toename in gebruikers op het platform kan gunstig zijn voor de SAND koers verwachting.

The Sandbox koers

Op Coinmarketcap is de koers van SAND voor het eerst te zien op 14 augustus 2020. Vooral in het begin van 2021 is de koers hard gestegen. Met een ICO die op 14 augustus werd gehouden is er een sterke basis gelegd.

Er werd toen ‘maar’ drie miljoen dollar opgehaald. Als we dit vergelijken met andere ICO’s is dit niet een heel hoog bedrag. De prijs van 1 SAND was tijdens de ICO 0,008 dollar.

Hieronder zie je de live SAND koers in euro.

The Sandbox koers verwachting

Eerder in dit artikel hadden we het over de game-ervaringen die gemaakt kunnen worden via VoxEdit. Vervolgens kan je de gemaakte producten verkopen voor SAND, alleen is er natuurlijk de vraag hoe er gespeeld kan worden.

Elke speler kan zijn eigen 3D game maken. Hiervoor heeft The Sandbox een game maker gemaakt. Met deze Game maker kan je zonder enige voorkennis van programmeertaal een game bouwen.

Je bouwt op deze manier aan je eigen wereld. Wil je ervoor zorgen dat gamers een kasteel moeten aanvallen? Dan bouw je met gemak een kasteel en zorg je ervoor dat deze wereld wordt gevuld met ridders en draken. De ridders en draken kan je zelf maken, maar dus ook kopen van iemand anders.

De potentie van The Sandbox is enorm. Minecraft en Roblox mogen dan nog de grote spelers zijn, maar het aantal actieve spelers op The Sandbox neemt toe en dat is niet voor niets. Vooral bij Roblox is er de irritatie dat de spelers maar gelimiteerd eigenaar zijn van hun eigen gebouwde games en ervaringen.

Als je heel goed bent in het bouwen van game-ervaringen dan kan je ook prijzen winnen. De foundation van The Sandbox houdt wedstrijden onder bouwers. Dit doen ze door de creativiteit van de speler de vergroten en om ervoor te zorgen dat het interessant genoeg blijft voor de actieve community.

Weet The Sandbox erin te slagen meer gebruikers naar het platform te trekken waardoor het spel meer wordt gespeeld, dan kan dit positief zijn voor The Sandbox koers en resulteert dit in een hoge The Sandbox koers verwachting.

The Sandbox prijs voorspelling 2021 – 2028

De prijs voorspellen van cryptocurrencies is vaak lastig vanwege de enorme stijgingen en dalingen in de markt. Wat we wel weten is dat het voor SAND zaak is om te groeien. De vraag naar SAND zal dan toenemen omdat gamers de game-ervaringen willen kopen.

Hieronder zie je een aantal The Sandbox prijs voorspellingen tot 2029.

2021: $ 0,345
2022: $ 0,398
2023: $ 0,488
2024: $ 0,604
2025: $ 0,709
2026: $ 0,781
2027: $ 0,918
2028: $ 1,050

SAND kopen

Wil je The Sandbox kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je trade de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.