Veel mensen verkopen op het moment dat Bitcoin ‘hoog’ staat. De rijkste bitcoin bezitters blijken echter nog niet te denken dat bitcoin op de top is, want ze hebben in de afgelopen dertig dagen juist meer Bitcoin verkregen. 

Top 100 rijkste adressen

Dat er enorm rijke beleggers zijn is wel duidelijk. Als we de top 100 rijkste Bitcoin adressen er echter bij pakken wordt pas duidelijk hoeveel Bitcoin deze adressen bevatten. In de top 100 rijkste Bitcoin adressen staat namelijk voor miljarden en miljarden aan bitcoin.

Om in de top 100 te staan heb je meer dan 10.000 BTC nodig. In deze lijst staan de adressen van bijvoorbeeld exchanges, maar ook adressen die van onbekenden zijn. Dit kunnen dus individuele beleggers zijn of zelfs adressen van Satoshi.

Naast de gigantische hoeveelheid Bitcoin die in deze lijst te vinden is valt nog iets op. Namelijk dat er meer bitcoin bijgekomen is in de afgelopen dertig dagen ondanks de enorme stijging in de koers van bitcoin.

Er wordt altijd gesproken over het nemen van winst bij een grote stijging, maar daar lijken deze grote bitcoin bezitters zich niets van aan te trekken. In totaal zou er namelijk een Bitcoin of 334.000 bijgekomen zijn in de afgelopen maand. 

Dit spreekt van groot vertrouwen in de toekomst van bitcoin. De grootste bitcoin bezitters verkopen niets en vergroten zelfs hun aandeel in de markt. Hieruit kunnen we wel opmaken dat de verwachting is dat bitcoin in de toekomst alleen maar meer waard zal worden. 

Wie deze bitcoin bezitters zijn is niet duidelijk. Dat is het mooie aan de anonimiteit op het netwerk. Het is precies te zien hoeveel geld / bitcoin er in de wallet zit, maar niet welke naam er bij het adres hoort. Het is aannemelijk dat er in ieder geval wallets tussen staan van mensen als de Winklevoss tweeling, Roger Ver en andere van de bekende bitcoin bezitters al is dit natuurlijk geen zekerheid.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.