Opnieuw een mijlpaal in deze gigantische bull run. De totale market cap verbreekt namelijk de $1 biljoen (duizend miljard). Dit is niet alleen een magische grens die doorbroken is, maar het zet hiermee ook de achtervolging in richting zilver.

Totale market cap boven 1 biljoen
Totale market cap boven 1 biljoen

Vooral Bitcoin verantwoordelijk

De grootste stijger van de cryptocurrency is Bitcoin. BTC is namelijk verantwoordelijk voor ongeveer 68% van de totale market cap. Dit noemen we ook wel de bitcoin dominantie. Op de lijst met assets gaat Bitcoin hiermee bedrijven als Alibaba, Berkshire Hathaway, Samsung en Visa voorbij.

Als we de totale cryptocurrency markt langs deze lijst zouden leggen gaat het zelfs bedrijven als Tesla en Facebook voorbij. Zilver staat op dit moment op ruim 1,5 biljoen, maar ook dit komt dichter in de buurt.

Bitcoin vergeleken met andere assets
Bitcoin vergeleken met andere assets

Goud is voor veel bitcoin beleggers het ultieme doel om voorbij te gaan. Hier zijn we echter nog lang niet. De totale waarde van de goud markt staat namelijk op ruim 12 biljoen. Je kunt je echter wel voorstellen wat er met de bitcoin koers gebeurt als we hier ook maar in de buurt komen.

Zilver lijkt het eerste doel te zijn en als deze lijn zich door zet kan dit snel gaan. Op 20 november stond de totale market cap namelijk nog rond de $500 miljard en dit is binnen twee maanden x 2 gegaan. 

Hoe Bitcoin kopen:
1. Inloggen bij Bitvavo
2. Geld storten via iDeal
3. Omzetten naar Bitcoin
4. Gefeliciteerd, je hebt Bitcoin gekocht

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.