Travala, het online boekingsplatform voor vakanties, voegt ruim 1 miljoen nieuwe vakantiebestemmingen toe aan het platform. Op de mobiele applicatie en website van het cryptocurrency-vriendelijke boekingsbureau kun je nu in 195 landen een geschikt vakantiehuisje vinden. 

De toevoeging van de laatste feature “Homes” zorgt ervoor dat je ook in het binnenland kunt genieten van talloze huizen. De markt van het verhuren van huizen zoals AirBnB doet, wordt nog maar weinig benut door cryptocurrency bedrijven en Travala gaat hier verandering in brengen.

De CEO van Travala over deze laatste nieuwe ontwikkelingen op het platform: 

Travala.com now offers over 3 million travel products bookable with cryptocurrencies and is truly emerging as the world’s next OTA version 3.0. Also, demand for non-hotel accommodation is growing fast so the launch of Homes couldn’t come at a better time.”

Juan Otero, CEO

Travala is een cryptocurrency-vriendelijk boekingsbureau waarbij je zelfs korting krijgt op het moment dat je met cryptocurrency gaat betalen. De grootste cryptocurrency behoren tot de betaalmogelijkheden op het platform zoals bitcoin, ethereum en de eigen AVA coin. In totaal kun je met 30 verschillende cryptocurrency betalen. Je bespaart tot wel 40% op je boeking als je met een van de crypto’s je reis boekt. 

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.