Travala, het online boekingsplatform voor vakanties, voegt ruim 1 miljoen nieuwe vakantiebestemmingen toe aan het platform. Op de mobiele applicatie en website van het cryptocurrency-vriendelijke boekingsbureau kun je nu in 195 landen een geschikt vakantiehuisje vinden. 

De toevoeging van de laatste feature “Homes” zorgt ervoor dat je ook in het binnenland kunt genieten van talloze huizen. De markt van het verhuren van huizen zoals AirBnB doet, wordt nog maar weinig benut door cryptocurrency bedrijven en Travala gaat hier verandering in brengen.

De CEO van Travala over deze laatste nieuwe ontwikkelingen op het platform: 

Travala.com now offers over 3 million travel products bookable with cryptocurrencies and is truly emerging as the world’s next OTA version 3.0. Also, demand for non-hotel accommodation is growing fast so the launch of Homes couldn’t come at a better time.”

Juan Otero, CEO

Travala is een cryptocurrency-vriendelijk boekingsbureau waarbij je zelfs korting krijgt op het moment dat je met cryptocurrency gaat betalen. De grootste cryptocurrency behoren tot de betaalmogelijkheden op het platform zoals bitcoin, ethereum en de eigen AVA coin. In totaal kun je met 30 verschillende cryptocurrency betalen. Je bespaart tot wel 40% op je boeking als je met een van de crypto’s je reis boekt. 

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.