Travala, het online boekingsplatform voor vakanties, voegt ruim 1 miljoen nieuwe vakantiebestemmingen toe aan het platform. Op de mobiele applicatie en website van het cryptocurrency-vriendelijke boekingsbureau kun je nu in 195 landen een geschikt vakantiehuisje vinden. 

De toevoeging van de laatste feature “Homes” zorgt ervoor dat je ook in het binnenland kunt genieten van talloze huizen. De markt van het verhuren van huizen zoals AirBnB doet, wordt nog maar weinig benut door cryptocurrency bedrijven en Travala gaat hier verandering in brengen.

De CEO van Travala over deze laatste nieuwe ontwikkelingen op het platform: 

Travala.com now offers over 3 million travel products bookable with cryptocurrencies and is truly emerging as the world’s next OTA version 3.0. Also, demand for non-hotel accommodation is growing fast so the launch of Homes couldn’t come at a better time.”

Juan Otero, CEO

Travala is een cryptocurrency-vriendelijk boekingsbureau waarbij je zelfs korting krijgt op het moment dat je met cryptocurrency gaat betalen. De grootste cryptocurrency behoren tot de betaalmogelijkheden op het platform zoals bitcoin, ethereum en de eigen AVA coin. In totaal kun je met 30 verschillende cryptocurrency betalen. Je bespaart tot wel 40% op je boeking als je met een van de crypto’s je reis boekt. 

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange