Travala.com is een zeer interessant cryptocurrency project. Het is namelijk een vergelijkingswebsite waarop je over de hele wereld accommodaties en vluchten kunt vinden en boeken. Niet alleen is het aanbod groot, maar het is ook volledig gericht op cryptocurrency. Travala streeft er zelfs naar om crypto-first te zijn met zijn eigen AVA coin.

In dit artikel gaan we in op Travala.com, de features en de Travala koers verwachting voor de toekomst.

Wat is Travala?

Travala wordt ook wel de booking.com van cryptocurrency genoemd. Het heeft alle features die je mag verwachten van een grote bookingswebsite. Je kunt er hotels vinden over de hele wereld, maar ook je vluchten naar deze bestemming. Bovendien maakt Travala.com volop gebruik van cryptocurrency en kun je zelfs met 29 verschillende cryptocurrency betalen.

Op het platform staat de AVA coin centraal. Dit is de cryptocurrency dat daadwerkelijk meerwaarde biedt voor Travala. De AVA token wordt namelijk niet alleen gebruikt om te betalen voor vluchten of hotels, maar ook voor het loyaliteitsprogramma. Hiermee kunnen gebruikers tot wel 40% korting claimen voor de reizen, maar ook sparen voor meer korting in de toekomst.

Doordat de AVA token centraal staat op het platform kan bovendien de prijs van een booking laag gehouden worden. Betalen worden hiermee een stuk goedkoper. Travala.com streeft er dan ook naar om wat de prijs betreft ruim onder zijn directe concurrenten te zitten. 

Wat is het doel van Travala?

Travala.com heeft ambitieuze doelen maar ook zeker de potentie om deze waar te maken.

Betalingen met cryptocurrency  mainstream

Zo wil Travala.com cryptocurrency betalen mainstream maken in de reisbranche. Er zijn in het verleden wel organisaties geweest die Bitcoin of crypto betalingen accepteerden, maar nooit op grote schaal. Het was er meer naast en dit wil Travala veranderen met zijn eigen AVA coin. Ook wil het platform steeds meer andere cryptocurrency accepteren om het zo bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. 

Goedkopere en transparantere prijzen

De reisbranche en met name bedrijven als booking.com staan erom bekend hoge fees te vragen voor de ‘service’. Vaak is dit alleen maar goed voor het bedrijf zelf en niet voor de verhuurders of vakantiegangers. Een groot probleem is de verborgen kosten. Even die extra verzekering die je op locatie nog moet afsluiten of extra kosten voor linnen bijvoorbeeld.

Travala spreekt uit geen druk uit te oefenen op de verhuurders waardoor de prijzen gunstiger zijn voor de reizigers. Het platform geeft zelfs aan dat het in veel gevallen soms wel 15% goedkoper is dan de meeste concurrenten. Bovendien is de prijs die je ziet ook de daadwerkelijke prijs. Geen verborgen kosten en toegang tot exclusieve hotels met tot wel 40% korting.

AVA token zorgt voor adoptie

Mensen die van reizen houden maar toch nog op de wip zitten wat betreft cryptocurrency zullen door Travala zeker overtuigd raken. Het gebruik van de AVA coin is heel eenvoudig, maar bovendien ook heel erg voordelig!

De AVA token heeft een loyaliteitsprogramma, zorgt voor hoge kortingen bij je boeking en je kunt de tokens zelfs sparen en hierover rente ontvangen aan de hand van je totale saldo (staking). Mensen die van reizen houden hebben eigenlijk geen excuus meer als het gaat om cryptocurrency in dit geval. Het heeft alleen maar voordelen en is gemakkelijk in gebruik.

Alle terugboekingen op het platform worden ook in AVA tokens gedaan. Dus ook wanneer iemand zijn reis in dollars betaald heeft met een creditcard krijgt deze het terug in AVA. Dit maakt Travala.com echt een crypto-first platform en goed voor de adoptie.

Travala loyaliteitsprogramma | Smart program

Het loyaliteitsprogramma op Travala wordt ook wel het SMART program genoemd. Dit maakt het platform zeer interessant voor reizigers, of ze nou iets hebben met cryptocurrency of niet.

Iedereen die een account aanmaakt op Travala kan zich namelijk direct aanmelden voor dit loyaliteitsprogramma en direct korting ontvangen op de boekingen tot ruim 10% per boeking. De korting wordt opgedeeld in verschillende delen, namelijk de korting, loyaliteit en bonus.

Door AVA tokens in je Travala wallet te plaatsen ontvang je direct korting op je boeking, tot wel 5%. Afhankelijk van de hoeveelheid AVA coins die je in de wallet plaatst ontvang je een vergelijkbaar percentage terug na je verblijf in de vorm van een loyaliteits cashback. Daar bovenop ontvang je nog een extra bonus afhankelijk van het SMART niveau waarop je zit.

SMART LevelAmount of AVASMART discountSMART loyaltySMART bonus
Level 15001%2%1.1% per month
Level 210002%2%1.2% per month
Level 325003%3%1.3% per month
Level 440004%4%1.4% per month
Level 550005%5%1.5% per month

Ondersteunde cryptocurrency op Travala

Op het moment van schrijven worden er 29 verschillende cryptocurrency ondersteunt op het platform:

Over de Travala koers en Travala.com koers verwachting

De koers van Travala is afhankelijk van de hoeveelheid mensen die het platform gebruiken. Waar het zich onderscheidt is dat de Travala koers niet alleen gebaseerd is op speculatie, maar dat het daadwerkelijk een product heeft. 

Door het gebruik van de AVA coin wordt het voor reizigers interessanter om gebruik te maken van het platform. Nu ze korting ontvangen zullen mensen dit mogelijk doorvertellen aan bekenden om zo meer gebruikers naar het platform te trekken. 

Zodra Travala echt aanslaat en wat schaal betreft kan concurreren met de grote partijen zoals Booking.com wordt het interessant voor de AVA koers. De AVA koers verwachting is dan ook positief voor de toekomst zolang ze deze ontwikkelingen door kunnen zetten.

Historische Travala koers

Travala.com komt voort uit een ICO en is gehouden in 2018. Gedurende de periode van een maand is er ruim 2,6 miljoen dollar opgehaald, wat relatief weinig is gezien de ICO gekte de afgelopen jaren.

Travala prijs voorspelling 2020 – 2028

De Travala voorspelling voor de toekomst ziet er rooskleurig uit als we de voorspellingen mogen geloven. Hoewel de voortgang ongetwijfeld wat vertraging heeft opgelopen met het Coronavirus in ons achterhoofd is de verwachting dat de AVA koers de komende jaren gestaag zal groeien.

De AVA prijs voorspelling voor 2020 kan tegen het einde van het jaar uitkomen op $0,409 ($ 2,11). Trekt de reisbranche weer wat bij? Dan kan dit in 2021 groeien tot $0,488. De voorspelling voor 2022 is tegen het einde van het jaar een waarde van ongeveer $0,629. Blijft Travala.com zich ontwikkelen en weten de reizgers het platform te vinden? Dan is de voorspelling voor 2023 nog hoger, namelijk $0,784.

Enkele andere Travala prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 2,23
2022: $ 2,60
2023: $ 3,06
2024: $ 3,69
2025: $ 4,53
2026: $ 5,05
2027: $ 5,71
2028: $ 6,65

Travala kopen

Je kunt AVA kopen op verschillende exchanges en het bovendien verkrijgen op het platform zelf. Om aanspraak te maken op de korting zul je het wel van een exchange moeten kopen, maar gelukkig is dit heel eenvoudig. Je kunt hiervoor aan de slag op exchanges als Binance of KuCoin. Om hier gemakkelijk te handelen is het verstandig eerst Bitcoin te storten naar de exchange, dit kun je eenvoudig doen via Bitvavo

Heb je nog geen account op Travala.com? Maak dan via onderstaande link een gratis een account aan en ontvang na je eerste boeking €23 euro terug!

Claim cashback en schrijf je in bij Travala

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.