Het is zoals de meeste mensen wel weten enorm belangrijk om je Bitcoin en andere crypto valuta veilig te bewaren. In het verleden zijn enorm veel mensen de dupe geworden van hackers. Hiermee zijn ze al hun Bitcoin en daarmee spaargeld verloren. Met een hardware wallet als de Trezor T maak je het de hackers moeilijk.

Een van de bekendste hackers is die van Mt Gox geweest. Hierbij zijn 850.000 Bitcoin buitgemaakt en zijn veel mensen de dupe geworden. Al hun spaargeld was van de een op de andere dag weg. De beste manier om je Bitcoin te bewaren is dan ook los van het internet. Hiervoor gebruik je een hardware wallet, zoals bijvoorbeeld de Trezor T.

Trezor T hardware wallet

Een Trezor is een hardware wallet. Dit betekent dat je met bijvoorbeeld een Trezor model T je crypto los van het internet kunt bewaren. Laat je je Bitcoin of andere crypto valuta op een exchange staan? Dan loopt het hier risico om gestolen te worden. Ditzelfde geldt voor de wallets op je computer. Staan je private keys van die wallet op je PC? Dan kunnen hackers hier gemakkelijk bij komen.

Een hardware wallet zoals de Trezor is een soort USB-stick waar je de private keys van je crypto op kunt bewaren. Omdat de private keys van je crypto hier op de harware wallet opgeslagen worden staat het niet in verbinding met het internet.

Iedere keer als je een transactie wilt doen, koppel je het apparaat aan je computer. Je wallet op de computer kan dan je private key aflezen van het apparaat en hiermee heb je toegang tot je crypto. De private key zal nooit het apparaat verlaten, waardoor zelfs als je computer bekeken wordt door hackers ze er niet bij kunnen.

Trezor

Hoe veilig is een Trezor wallet?

Een Trezor wallet is veilig. Zeker als je het vergelijkt met een online wallet of een wallet die je bewaart op je eigen computer. Bij deze wallets staan je private keys die toegang bieden tot je valuta op een apparaat in verbinding met het internet. Dit betekent dat hackers hier relatief eenvoudig bij kunnen.

Een Trezor staat nooit in het verbinding met het internet. Daarnaast kun je de Trezor wallet ook nog eens bij je dragen aangezien het de grootte van een USB-stick heeft. Zo beschik je niet alleen altijd over je Crypto, maar weet je ook zeker dat het niet gestolen wordt.

Maar wordt je Trezor gestolen? Dan is er nog niets aan de hand. Je Trezor T is namelijk uitgerust met een PIN code die alleen jij weet. Dus zelfs als iemand je Trezor weet te stelen kunnen ze er nog niets mee.

Ondersteunde coins Trezor

Een Trezor ondersteund veel verschillende munten. Met de Trezor password manager kun je verschillende wallets op je computer installeren en hiervan de private keys op het apparaat bewaren. Trezor heeft veel munten die ze ondersteunen, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en nog veel meer. Ook alle ERC20 tokens kun je hier gemakkelijk op bewaren.

Trezor kopen

Trezor kopen

Ben je een beginnend handelaar en heb je nog niet zoveel geld in crypto zitten? Dan hoef je misschien nog niet eens direct een Trezor te kopen. Probeer je het bijvoorbeeld met een paar 10tjes? Dan valt het risico dat je loopt wel mee.

Maar bewaar je bijvoorbeeld een gedeelte van je spaarrekening in crypto? Dan doe je er al snel goed aan een hardware wallet als de Trezor T te kopen. Je wilt natuurlijk niet dat een exchange ermee ophoudt of dat een hacker je computer overneemt en je crypto steelt.

Een Trezor kopen doe je het beste bij een officiële verkoop partner van Trezor. Alleen dan kun je garanderen dat er niet met de hardware wallet geknoeid is. Dit is bijvoorbeeld een goede Nederlandse partij. Ze bieden gratis hulp bij installatie, geven 2 jaar garantie en hebben een goede klantenservice. Je weet zo zeker dat wanneer je een Trezor kopen gaat je niet voor verassingen komt te staan.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.