Tron koers: alles over de TRX koers verwachting

Tron is een project opgericht door Justin Sun. Het is een controversieel project en er zijn dan ook veel voor- en tegenstanders. Aan de ene kant zijn er de voorstanders die met name de partnerschappen aanhalen uit het verleden, zoals de aankoop van BitTorrent. Het heeft over de hele wereld voor veel gespreksstof gezorgd en ongetwijfeld Tron op de kaart gezet. Ook de gewonnen lunch met Warren Buffet zorgde voor veel bekendheid.

Aan de andere kant staan echter de tegenstanders. Een belangrijk argument voor deze partij is dat Tron voornamelijk om de oprichter gaat. Zijn gezicht is nagenoeg op iedere marketinguiting te vinden en op social media worden er non-stop verhalen de wereld in gestuurd. Dat terwijl het product zelf, Tron, nog maar door relatief weinig mensen wordt gebruikt waarvoor het echt bedoelt is. Ook is de beroemde lunch met Buffet afgezegd en veel mensen geloven de reden niet; nierstenen. 

Kortom, er is veel spanning rond de Tron koers en de Tron koers verwachting voor de toekomst. Het grote voordeel is dat het door de constante reclame erg bekend is, maar of dat genoeg is om op de lange termijn te overleven blijft de vraag.

Direct Tron kopen met iDeal

Wat doet de Tron koers?

De Tron koers is net zoals ieder ander project afhankelijk van vraag en aanbod. Hoe meer mensen van het project afweten en daadwerkelijk investeren, hoe beter dit zal zijn voor de prijs. Door de verhalen die de ronde doen zie je af en toe een grote sprong in de TRX koers. Om echter duurzame groei door te maken zijn verhalen niet genoeg. Hiervoor is een product nodig dat de vraag en de koers van TRX automatisch doet stijgen.

Historische Tron koers

De ICO van Tron werd gehouden in september 2017. De TRX token ging toen voor 0,000186 USD over de toonbank. Er is in de jaren erna veel gebeurt met de Tron koers en de waarde heeft dan ook op veel momenten grote sprongen gemaakt. 

Vlak na de lancering eind 2017 trok de hele cryptocurrency wereld aan en bereikte ook Tron zijn all time high. Op 5 januari van 2018 behaalde het een prijs van $0,226 en dit heeft dus voor veel investeerders voor een hoog rendement gezorgd. Inmiddels is de TRX koers weer afgenomen, maar het staat nog ruim boven de ICO prijs. De actuele Tron koers vind je hieronder:

Tron prijs voorspelling 2019, 2020, 2023, 2025

De Tron prijs voorspelling is volledig afhankelijk van de persoon die de voorspelling doet. Mensen die niets in Tron zien vanwege de eerder genoemde redenen gaan er vanuit dat we Tron en de TRX token over een aantal jaar niet meer terug zien. De mensen die vertrouwen hebben in Justin Sun en de stevige marketingtactiek zien dit heel anders.

In 2020 ligt de verwachting hoog. Er wordt vanuit gegaan dat de prijs zal eindigen rond $0,24. De voorspelling voor 2023 is zelfs nog rooskleuriger. Er wordt vanuit gegaan dat de technologie van achter de TRX token meer gebruikt zal worden. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de Tron koers ook toe zal nemen.

Er worden zelfs prijzen van $0,54 genoemd. Afhankelijk van de samenwerkingen die er nog meer aangegaan worden kan dit in 2025 nog sterker toegenomen zijn. Het is hierbij wel voor een groot gedeelte afhankelijk van Sun, maar mocht hij erin slagen nog meer support te krijgen zou de prijs wel eens toe kunnen nemen tot $0,763.

Uiteraard kan niemand deze voorspelling met zekerheid zeggen. Het blijft afhankelijk van een hoop verschillende factoren. Neem daarom alle voorspellingen met een korreltje zout en doe altijd goed je eigen onderzoek. Ben je er zelf van overtuigd dat één van de Tron verwachtingen waarheid wordt? Investeer dan alleen met geld dat je kunt missen, zo weet je zeker dat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Tron Technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Tron kopen met iDeal

Heb je besloten dat Tron een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan doe je er goed aan TRX aan te schaffen. Hier zijn tal van verschillende manieren voor, want Tron is op veel verschillende exchanges te verkrijgen. Je vind hier in ieder geval een overzicht met de top 5 cryptocurrency exchanges. Bij Bitvavo is op dit moment een actie. Schrijf je in via deze link en betaal in je eerste week over de eerste € 1000 aan Tron geen fee!

TRX bewaren

Nu je Tron gekocht hebt, is het ook verstandig je tokens veilig te bewaren op een hardware wallet. Hiermee weet je zeker dat ze niet door hackers gestolen worden, want bij online exchanges loop je veel meer risico! Je vindt hier een artikel over hoe je dit precies aanpakt. 

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass