Tron is een project opgericht door Justin Sun. Het is een controversieel project en er zijn dan ook veel voor- en tegenstanders. Aan de ene kant zijn er de voorstanders die met name de partnerschappen aanhalen uit het verleden, zoals de aankoop van BitTorrent. Het heeft over de hele wereld voor veel gespreksstof gezorgd en ongetwijfeld Tron op de kaart gezet. Ook de gewonnen lunch met Warren Buffet zorgde voor veel bekendheid.

Aan de andere kant staan echter de tegenstanders. Een belangrijk argument voor deze partij is dat Tron voornamelijk om de oprichter gaat. Zijn gezicht is nagenoeg op iedere marketinguiting te vinden en op social media worden er non-stop verhalen de wereld in gestuurd. Dat terwijl het product zelf, Tron, nog maar door relatief weinig mensen wordt gebruikt waarvoor het echt bedoelt is. Ook is de beroemde lunch met Buffet afgezegd en veel mensen geloven de reden niet; nierstenen. 

Kortom, er is veel spanning rond de Tron koers en de Tron koers verwachting voor de toekomst. Het grote voordeel is dat het door de constante reclame erg bekend is, maar of dat genoeg is om op de lange termijn te overleven blijft de vraag.

Direct Tron kopen met iDeal

Wat doet de Tron koers?

De Tron koers is net zoals ieder ander project afhankelijk van vraag en aanbod. Hoe meer mensen van het project afweten en daadwerkelijk investeren, hoe beter dit zal zijn voor de prijs. Door de verhalen die de ronde doen zie je af en toe een grote sprong in de TRX koers. Om echter duurzame groei door te maken zijn verhalen niet genoeg. Hiervoor is een product nodig dat de vraag en de koers van TRX automatisch doet stijgen.

Tron koers

De ICO van Tron werd gehouden in september 2017. De TRX token ging toen voor 0,000186 USD over de toonbank. Er is in de jaren erna veel gebeurt met de Tron koers en de waarde heeft dan ook op veel momenten grote sprongen gemaakt. De actuele Tron koers vind je hieronder:

Tron koers verwachting

De Tron koers verwachting loopt ver uiteen en dat komt omdat Tron een behoorlijk polariserend project is. Niet iedereen is even enthousiast over de oprichter bijvoorbeeld en de manier waarop het project zijn zaken doet.

Aan de andere kant valt niet te ontkennen dat Tron voor een grote aanwezigheid zorgt. Het koopt de voor ons allemaal bekende Bittorrent en verkrijgt hiermee grote bekendheid, maar ook de mogelijkheid om Dapps op het platform te ontwikkelen is een interessante.

De Tron koers verwachting lijkt vooralsnog positief. Weet Tron nieuwe ontwikkelaars naar het platform te trekken? Dan zal dit alleen maar positiever zijn voor de toekomstige Tron waarde.

Tron prijs voorspelling 2020 – 2026

De Tron prijs voorspelling is volledig afhankelijk van de persoon die de voorspelling doet. Mensen die niets in Tron zien vanwege de eerder genoemde redenen gaan er vanuit dat we Tron en de TRX token over een aantal jaar niet meer terug zien. De mensen die vertrouwen hebben in Justin Sun en de stevige marketingtactiek zien dit heel anders.

Als we de voorspellingen op het internet erbij pakken lijkt de toekomst rooskleurig voor de komende jaren. Met name de nieuwe samenwerkingen, de activiteit op social media en de achterban lijken hiervoor belangrijke redenen. Hieronder vind je enkele van de Tron voorspellingen voor de komende jaren:

2020: $ 0,0539 ($ 0,0434)
2021: $ 0,0664
2022: $ 0,0759
2023: $ 0,0799
2024: $ 0,0939
2025: $ 0,1246
2026: $ 0,1332

Tron Technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Tron kopen met iDeal

Heb je besloten dat Tron een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan doe je er goed aan TRX aan te schaffen. Hier zijn tal van verschillende manieren voor, want Tron is op veel verschillende exchanges te verkrijgen. Je vind hier in ieder geval een overzicht met de top 5 cryptocurrency exchanges. Bij Bitvavo is op dit moment een actie. Schrijf je in via deze link en betaal in je eerste week over de eerste € 1000 aan Tron geen fee!

TRX bewaren

Nu je Tron gekocht hebt, is het ook verstandig je tokens veilig te bewaren op een hardware wallet. Hiermee weet je zeker dat ze niet door hackers gestolen worden, want bij online exchanges loop je veel meer risico! Je vindt hier een artikel over hoe je dit precies aanpakt. 

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.