Al sinds woensdag lijkt de Turkse exchange Thodex onbereikbaar voor haar klanten. Veel mensen klagen over het gebrek aan berichtgever en vrezen voor een verlies / diefstal van honderden miljoenen.

Vreemd verhaal op de website van Thodex

Wie nu naar de website van Thodex gaat ziet één bericht staan zonder verdere opties om in te loggen of iets dergelijks. In dit bericht wordt ingegaan op de ophef die is ontstaan, een mogelijke data breach en een mogelijke investering in het platform van buitenaf. De volledige vertaling (met Google Translate) is onderaan dit bericht te lezen.

De reden dat de exchange plotseling gesloten is zou te maken hebben met een mogelijke investering in de exchange. Hiervoor moet de handel stilgelegd worden volgens het bericht en dit kan tot vijf werkdagen duren.

Dit lijkt alleen niet in lijn te zijn met andere gebeurtenissen. Zo heeft de CEO van de exchange zijn Twitter verwijderd en is er nog geen duidelijkheid over wanneer de ongeveer 400.000 klanten weer bij hun crypto tegoeden kunnen.

Beleggers vrezen voor een exit scam zolang ze hier geen duidelijkheid over krijgen. Dit nieuws komt ongeveer een week nadat Turkije een ban op cryptocurrency aankondigde. 

Voorlopig is het een vreemd verhaal en zullen we moeten afwachten wat hier achter weg komt. Het is in ieder geval vreemd dat een exchange met 390.000 actieve handelaren zonder een melding de deuren op slot doet.

Uit het bericht op Thodex blijkt dat de berichtgeving over deze zaak een lastercampagne is welke het moeilijk maakt voor de exchange om de commerciële zaken weer op te pakken. 

Voor de Turkse beleggers is een mogelijk verlies van hun cryptocurrency extra zuur. Het wordt namelijk gekocht om de inflatie in het land tegen te gaan. De waarde van de Turkse Lira verliest namelijk zijn waarde en mensen gebruiken cryptocurrency om hun geld te stallen. 

Het bericht op de website van Thodex (Google Translate)

Beste gebruikers van Thodex;

Het was nodig om het publiek en dierbare gebruikers die ons Thodex Platform gebruiken te informeren over de periode waarin we geleefd hebben.

Allereerst wil ik aangeven; publiekelijk is mijn bedrijf Koineks Teknolojileri A. Ş. en veel van de beweringen over het Thodex-platform dat het bezit, zijn ongegrond.

Het Thodex-platform, waarop bijna 700.000 gebruikers handelen, is tot op heden van niemand het slachtoffer geweest en zal dat voortaan ook niet doen. 25.000.000,00 TL, die plaatsvond als gevolg van de cyberaanval op ons bedrijf in 2018. Zonder de schade voor een van onze gebruikers weer te geven, tolereerde ons bedrijf het met eigen middelen en voerde het serieuze infrastructuurwijzigingen door om niet opnieuw een cyberaanval te krijgen.

Gezien zowel de financiële structuur van het bedrijf als het aantal gebruikers, trok het de aandacht van veel binnenlandse en buitenlandse investeerders en ontving het zeer serieuze partnerschappen op internationaal niveau. Toen de financiële en digitale gegevens samen werden bekeken tijdens de partnerschapsonderhandelingen die ongeveer 3 maanden aan de gang zijn, werd sinds vorige week vastgesteld dat er een abnormale schommeling was in de bedrijfsrekeningen. Thodex Platform is tijdelijk gesloten om de redenen en bronnen hiervan te achterhalen. Terwijl ons technische team van ons bedrijf dit onderzoek deed, ging ik op 19.04.2021 persoonlijk naar het buitenland om laatste ontmoetingen te houden met buitenlandse investeerders.

Bij het onderzoek van de bedrijfsaccounts werd vastgesteld dat het cyberaanvalincident doorging en dat de juiste gegevens van sommige accounthouders niet konden worden bereikt.

De aantijgingen dat 391.000 mensen zijn verdwenen na een verlies van ongeveer 2 miljard USD, dat op 22 april 2020 aan het publiek werd weerspiegeld, zijn ongegrond. Het is noodzakelijk om deze verklaring af te leggen om dringend te kunnen reageren op deze beweringen die de grenzen van eerlijkheid en geweten te boven gaan.

Ten eerste; Volgens onze voorlopige vaststellingen verkeren slechts 30.000 van onze 700.000 gebruikers in een verdachte situatie en zijn de overeenkomstige bankkosten van deze mensen op het platform beschikbaar in hun bedrijfsaccounts. In dit opzicht; Ik kondig eerst aan het publiek aan dat geen enkele gebruiker het slachtoffer zal zijn.

OOK; EEN TEAM VAN MENSEN MET DE DESKUNDIGE DIE HUN EIGEN IN DE SOCIALE MEDIA INVOERT, INDIEN NODIG VIA DE PERSOVERZENDINGSORGANEN, MAAKT DE PUBLIEKE AANPAK MET EEN HOEVEELHEID DIE NIET VOLDOET AAN GEEST, LOGICA EN ACCOUNT. VOOR; U THODEX LAAT ALLE HANDELSVOLUME VAN HANDELSVOLUME LATEN HET CRYPTO-GELD IS NIET DEZE NIVEAU-PLATFORMS IN TURKIJE.

Dus; De gegevens van ons bedrijf zijn eerder ingediend bij de informatie van instellingen zoals MASAK, CMB, het ministerie van Financiën en Financiën, en het wordt bevestigd door de gegevens van de relevante instellingen dat er geen onregelmatigheden zijn.

Dit proces is uitgegroeid tot een lastercampagne met onnauwkeurige en overdreven discoursen en veroorzaakt schade aan zowel gebruikers als mijzelf. Voor; Volgens onze vaststellingen zullen de betalingen worden gedaan nadat de rekeningen van ongeveer 30.000 gebruikers zijn vereffend. Terwijl ons bedrijf, waarvan de marktwaarde vandaag ongeveer 40 miljoen USD bedraagt, zijn commerciële leven kan voortzetten, als gevolg van de perceptie van slachtofferschap die in het publiek wordt gecreëerd, wordt ons bedrijf verhinderd zijn commerciële leven voort te zetten.

Het belangrijkste wat ik aan de gebruikers vraag, is dat de uitspraken die niet door ons bedrijf zijn gedaan, niet worden gerespecteerd. We maken persoonlijk de terugkeer naar Turkije in een paar dagen in samenwerking met de gerechtelijke autoriteiten die hebben geleid tot de opkomst van real en ik verklaar dat ik mijn best zal doen om alles in het werk te stellen om het slachtofferschap van gebruikers te voorkomen. Ik zou graag sterk bekend willen worden dat; Ik accepteer dat zelfs zo’n mening aan mij wordt toegeschreven als een wreedheid, aangezien ik nog nooit een activiteit heb gehad die mijn staat of natie in een bepaalde periode van mijn leven zou schaden.

Op deze manier; Ik geef het publiek vriendelijk toe dat de lastercampagne tegen zowel mijzelf als mijn bedrijf niet wordt gerespecteerd.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.