Twitch is een video livestreaming service met miljoenen dagelijkse gebruikers. Het platform is vooral populair onder game liefhebbers en wordt dan ook veel gebruikt om games te streamen.

Recent kondigde Twitch aan 10% korting te geven op de abonnementen wanneer er met cryptocurrency betaald wordt. Deze betalingen verlopen allemaal via Bitpay. Dit is een van de grootste cryptocurrency integraties van de laatste tijd. 

Hierdoor komt cryptocurrency in een klap onder de aandacht van miljoenen gebruikers en wordt het bovendien interessant voor deze gebruikers om het ook daadwerkelijk te gebruiken.

Helemaal nu met het Coronavirus maakt Twitch een goede tijd door. In maart haalde het namelijk een recordaantal dagelijkse gebruikers met ruim 22,7 miljoen mensen. De populariteit van het platform (eigendom van Amazon) neemt toe op het moment dat er veel mensen thuis zitten en op zoek zijn naar afleiding.

De betalingen verlopen allemaal via Bitpay en het is mogelijk om met verschillende cryptocurrency te betalen:

Het wordt nu afwachten of de miljoenen dagelijkste gebruikers ook over zullen stappen op cryptocurrency voor hun betalingen. De abonnementen van Twitch variëren van $4,99 tot $9,99 en $24,99 per maand dus het kan wel uit om dit in cryptocurrency te doen. 

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.