Twitch geeft 10% korting met cryptocurrency betalingen

twitch crypto

Twitch is een video livestreaming service met miljoenen dagelijkse gebruikers. Het platform is vooral populair onder game liefhebbers en wordt dan ook veel gebruikt om games te streamen.

Recent kondigde Twitch aan 10% korting te geven op de abonnementen wanneer er met cryptocurrency betaald wordt. Deze betalingen verlopen allemaal via Bitpay. Dit is een van de grootste cryptocurrency integraties van de laatste tijd. 

Hierdoor komt cryptocurrency in een klap onder de aandacht van miljoenen gebruikers en wordt het bovendien interessant voor deze gebruikers om het ook daadwerkelijk te gebruiken.

Helemaal nu met het Coronavirus maakt Twitch een goede tijd door. In maart haalde het namelijk een recordaantal dagelijkse gebruikers met ruim 22,7 miljoen mensen. De populariteit van het platform (eigendom van Amazon) neemt toe op het moment dat er veel mensen thuis zitten en op zoek zijn naar afleiding.

De betalingen verlopen allemaal via Bitpay en het is mogelijk om met verschillende cryptocurrency te betalen:

Het wordt nu afwachten of de miljoenen dagelijkste gebruikers ook over zullen stappen op cryptocurrency voor hun betalingen. De abonnementen van Twitch variëren van $4,99 tot $9,99 en $24,99 per maand dus het kan wel uit om dit in cryptocurrency te doen. 

Crypto masterclass

crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content