Twitch is een video livestreaming service met miljoenen dagelijkse gebruikers. Het platform is vooral populair onder game liefhebbers en wordt dan ook veel gebruikt om games te streamen.

Recent kondigde Twitch aan 10% korting te geven op de abonnementen wanneer er met cryptocurrency betaald wordt. Deze betalingen verlopen allemaal via Bitpay. Dit is een van de grootste cryptocurrency integraties van de laatste tijd. 

Hierdoor komt cryptocurrency in een klap onder de aandacht van miljoenen gebruikers en wordt het bovendien interessant voor deze gebruikers om het ook daadwerkelijk te gebruiken.

Helemaal nu met het Coronavirus maakt Twitch een goede tijd door. In maart haalde het namelijk een recordaantal dagelijkse gebruikers met ruim 22,7 miljoen mensen. De populariteit van het platform (eigendom van Amazon) neemt toe op het moment dat er veel mensen thuis zitten en op zoek zijn naar afleiding.

De betalingen verlopen allemaal via Bitpay en het is mogelijk om met verschillende cryptocurrency te betalen:

Het wordt nu afwachten of de miljoenen dagelijkste gebruikers ook over zullen stappen op cryptocurrency voor hun betalingen. De abonnementen van Twitch variëren van $4,99 tot $9,99 en $24,99 per maand dus het kan wel uit om dit in cryptocurrency te doen. 

Beste exchanges:

BitvavoTrade de eerste € 1000 zonder kostenBekijk de exchange
50+ cryptocurrency
De laagste fee
BitMEXHandelen met Leverage (x2 - x100)Bekijk de exchange
0,075% transactiekosten
BinanceDe grootste exchange ter wereldBekijk de exchange
150+ cryptocurrency