Twitch is een video livestreaming service met miljoenen dagelijkse gebruikers. Het platform is vooral populair onder game liefhebbers en wordt dan ook veel gebruikt om games te streamen.

Recent kondigde Twitch aan 10% korting te geven op de abonnementen wanneer er met cryptocurrency betaald wordt. Deze betalingen verlopen allemaal via Bitpay. Dit is een van de grootste cryptocurrency integraties van de laatste tijd. 

Hierdoor komt cryptocurrency in een klap onder de aandacht van miljoenen gebruikers en wordt het bovendien interessant voor deze gebruikers om het ook daadwerkelijk te gebruiken.

Helemaal nu met het Coronavirus maakt Twitch een goede tijd door. In maart haalde het namelijk een recordaantal dagelijkse gebruikers met ruim 22,7 miljoen mensen. De populariteit van het platform (eigendom van Amazon) neemt toe op het moment dat er veel mensen thuis zitten en op zoek zijn naar afleiding.

De betalingen verlopen allemaal via Bitpay en het is mogelijk om met verschillende cryptocurrency te betalen:

Het wordt nu afwachten of de miljoenen dagelijkste gebruikers ook over zullen stappen op cryptocurrency voor hun betalingen. De abonnementen van Twitch variëren van $4,99 tot $9,99 en $24,99 per maand dus het kan wel uit om dit in cryptocurrency te doen. 

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.