Aan veel cryptocurrency projecten wordt hard gewerkt met nieuwe updates, nieuwe versies en talloze tools. An sich is deze ontwikkeling goed, maar het brengt nieuwe risico’s met zich mee. Helemaal als er gebruikt gemaakt wordt van smart contracts zoals bij Ethereum. Het gevaar schuilt erin dat deze contracten stoppen te werken en dat de boel kapot gaat. Dit is de reden dat Ubiq in het leven is geroepen.

In dit artikel gaan we in op Ubiq. We nemen de UBQ koers door en kijken naar de Ubiq koers verwachting voor de toekomst. Heeft Ubiq een toekomst?

Wat is Ubiq?

Ubiq is een hardfork van Ethereum. Dit betekent dat de code van Ethereum als basis is genomen en dat Ubiq een eigen richting heeft ingeslagen. Het genoemde probleem met projecten waar veel verandert in de code zagen de mensen achter Ubiq gebeuren bij Ethereum. 

De focues van Ubiq ligt dan ook volledig op de stabiliteit van het netwerk. De ontwikkeling van een platform zonder fouten of bugs is in de toekomst heel belangrijk op het moment dat er bedrijven op aan de slag gaan. De smart contracts en decentrale applicaties op Ubiq kunnen gebruikt worden zonder dat er bugs optreden zoals we gezien hebben met de DAO hack bij Ethereum.

Voor het grootste gedeelte lijtk de Ubiq code op die van Ethereum met de uitzondering dat alle code rondom de DAO weg is gehaald. Het verschil zit hem in de mate van ontwikkeling. Er worden niet zomaar tools gemaakt en ontwikkelt op het platform, maar deze worden eerst grondig getest om alle bugs te verwijderen.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Net zoals Ethereum heeft Ubiq ook de Ethereum Virtual Machine op het platform waarmee getest kan worden voor nieuwe producten. Dit is de laag tussen de smart contracts en de uitvoering op het platform.

In tegenstelling tot Ethereum en de ETH coin heeft Ubiq de UBQ token. De transactiekosten op het netwerk worden betaald met de UBQ token en kan daarnaast verhandeld worden op exchanges. 

Het doel van Ubiq

Het belangrijkste dat Ubiq voor elkaar wil krijgen met deze fork van Ethereum is stabiliteit. Voordat bedrijven op grote schaal gebruik gaan maken van de blockchain moeten ze ervan uit kunnen gaan dat alles volgend jaar nog hetzelfde werkt. Veranderen smart contracts voortdurend? Dan is dit niet te voorspellen en minder interessant voor bedrijven om mee aan de slag te gaan.

Ubiq wil daarom een zeer voorspelbaar platform maken dat interessant is voor bedrijven. Geen plotselinge veranderingen in de code en een altijd stabiel netwerk. 

Ubiq koers verwachting

De Ubiq koers verwachting is volledig afhankelijk van de mate waarin bedrijven het platform zullen gebruiken. Er is zeker wat te zeggen voor de richting die het project ingeslagen is. De constante ontwikkelingen zijn in principe positief, maar brengen wel nieuwe problemen met zich mee zoals de stabiliteit van het netwerk.

Weet Ubiq bedrijven te enthousiasmeren voor het platform en kan het een stabiel netwerk garanderen? Dan kan dit positief uitpakken voor de Ubiq koers verwachting.

De kanttekening is echter wel dat ze zich moeten onderscheiden van Ethereum en dit is de reus op het gebied van smart contracts. Het is dan ook aannemelijk dat er tal van bedrijven zijn die Ethereum gewoon gaan gebruiken door al de ontwikkelingen die er plaatst zullen vinden.

Het wordt dus wel een klus voor Ubiq om gebruikers te trekken, maar interessant is de insteek in ieder geval wel. Hieronder zie je de live UBQ koers in euro.

Ubiq prijs voorspelling 2020 – 2026

Op het internet kunnen we veel voorspellingen vinden voor Ubiq. De een is positiever dan de andere. De grote vraag bij iedere Ubiq voorspelling is of ze marktaandeel van Ethereum af kunnen snoepen door het bieden van een stabieler netwerk. Weten ze dit voor elkaar te krijgen dan is de Ubiq verwachting goed.

Hieronder vind je enkele van je Ubiq prijs voorspellingen voor de toekomst zodat je ze zelf niet meer op hoeft te zoeken:

2020: $ 0,3537 ($ 0,3278)
2021: $ 0,4595
2022: $ 0,5738
2023: $ 0,6482
2024: $ 0,7372
2025: $ 0,8333
2026: $ 0,9152

UBQ kopen

Heb je besloten dat Ubiq een goede toevoeging is aan je portfolio en wil je UBQ kopen? Dan kun je dit doen op een aantal geschikte exchanges zoals Bittrex en Litebit (Nederlands!). Heb je op deze platformen nog geen account? Dan kun je die hier aanmaken voor Bittrex en Litebit. Op deze pagina vind je een overzicht met de beste exchanges volgens currentcrypto.nl.

  1. Ga naar Litebit
  2. Login of maak hier een account aan
  3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
  4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
  5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.