Op deze pagina bekijken we Ultra. In de wereld van PC gaming zijn er een aantal grote spelers die de markt domineren. Volgens Ultra hebben zij een monopoliepositie waardoor ontwikkelaars van games veel moeite hebben met het verkopen van hun games. UOS wil een eerlijker speelveld creëren door een decentraal platform te bieden voor ontwikkelaars, spelers en influencers.

Een eerlijk platform en ecosysteem binnen de PC game markt biedt kansen. Volgens Ultra is namelijk 88% van deze markt onaangeboord. Hoe ze de markt willen overnemen en wat je allemaal kan doen via hun platform lees je in dit artikel.

Naast de use-case bekijken we ook de Ultra verwachting en UOS koers. Je leest hoe je het laatste Ultra nieuws kan volgen en welke factoren meespelen in de Ultra crypto.

Wat is Ultra?

Ultra is een ecosysteem gemaakt voor het distribueren van games. Ultra biedt een platform aan waarmee spelers games kunnen kopen, in-game items kunnen kopen en NFT’s kunnen verhandelen op een marktplaats. Onderstaand een aantal in-game items die van pas kunnen komen tijdens het spelen van een game.

 • Consumable token: Bijvoorbeeld een health potion. Eenmaal gebruikt dan wordt de tokenized potion verwijderd.
 • Abonnement token: Dit is een token die jou toegang geeft tot een bepaald item in het spel. Bijvoorbeeld 24 uur dubbel XP boost. 

Het platform maakt gebruik van het EOS systeem. Het is zo gemaakt dat iedereen die van games houdt niet verder hoeft te kijken dan het platform van Ultra. Je koopt games, je speelt ze en je kan kijken naar streams, e-sports en je kan je eigen game ontwikkelen op het platform. 

Misschien moet je nu denken aan Steam. Het platform voor het kopen en spelen van games. Ultra lijkt voor een deel op Steam alleen hebben ze een uitgebreider aanbod en willen ze een eerlijker platform zijn. Zo willen ze dat de ontwikkelaars van games eerlijkere prijzen krijgen.

Daarnaast bieden ze een sterke marketing tool kit aan voor ontwikkelaars om hun game aan te prijzen. Natuurlijk worden de ontwikkelaars pas enthousiast wanneer het platform daadwerkelijk gebruikt wordt. 

Om te zorgen dat Ultra spelers aantrekt hebben ze een aantal interessante ideeën. Zo kun je als speler binnen enkele minuten na aankoop je game al spelen. Je hoeft niet te wachten totdat de alles is gedownload. Je kan geld verdienen door op het platform mee te doen aan beta-testen, advertenties te kijken en het waarderen van spellen.

Spelers kunnen meedoen aan toernooien en ze hebben beschikking over exclusieve Ultra content. Wat mij daarnaast opviel was dat je gekochte games weer kan verkopen op het platform. Eenmaal een spel uitgespeeld? Verkoop de game dan op de marktplaats van UOS. Als het platform aanslaat kan dit positief zijn voor de Ultra verwachting.

Een platform zoals deze heeft te maken met veel transacties. In de whitepaper van Ultra staat dat het Ultra platform 11,000 transacties per seconde aankan. Dit is veel meer dan transacties op bijvoorbeeld het Ethereum netwerk. Het interessante is ook dat de transacties op Ultra gratis zijn. 

Wat doet de Ultra koers?

Ultra heeft geen ICO gehouden, maar een IEO. Het komt redelijk op hetzelfde neer. IEO staat voor initial exchange offering. De IEO van UOS eindigde op 17 juli 2019. Samen met een Seed sale en een Private sale heeft Ultra toentertijd dik 11 miljoen dollar opgehaald. 

1 Ultra coin ging tijdens de IEO voor 0,05 dollar over de toonbank. Tijdens de Seed sale was dit 0,06 dollar en de tijdens de private sale kostte 1 UOS crypto 0,07 dollar. Op dit moment staat de Ultra prijs op $ 0.354905

Nadat Ultra geld had opgehaald verscheen op 1 augustus 2019 de Ultra koers op Coinmarketcap. De Ultra waarde deed aanvankelijk niet zoveel. Het bleef lang rustig totdat de UOS prijs kleine sprongetjes begon te maken rond augustus 2020. De Ultra koers borrelde daarna langzaam richting hoge pieken. 

Deze hoge pieken brachten ook mooie All Time Highs met zich mee. Uiteraard is er maar 1 ATH. Voor Ultra werd deze behaald op November 25, 2021. Dit is alweer 307 dagen geleden. De ATH waarde is $ 2.49. Op dit moment heeft Ultra een market cap van $ 95,958,899. Hiermee staan ze op plek 253 op Coinmarketcap.

Het volgen van Ultra koers data is belangrijk voor je onderzoek. De data liegt niet. Je bent door het volgen van deze data op de hoogte van de schommelingen en de trends. Hierdoor kan je profiteren van een lage Ultra waarde en kan je zelf nagaan wat de Ultra verwachting zal zijn voor de toekomst.

Het doen van je eigen onderzoek is beter dan het volgen van de hype berichten op Youtube of andere sociale media. Influencers prijzen maar al te graag een coin aan, maar hoe ze komen tot hun Ultra prognose is vaak niet bekend. Voor je onderzoek heb ik hieronder de Ultra koersgrafiek geplaatst.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Ultra verwachting 2022 – 2027

We weten nu wat Ultra doet. De markt waarin ze opereren is enorm en groeit met de dag. Hierdoor is er ook concurrentie. Grote spelers zoals Steam en Microsoft zijn natuurlijk grote concurrenten, maar ook op de blockchain is er concurrentie. Enjin is bijvoorbeeld zo’n bedrijf die ook in de gamesector zit. 

Het team van UOS heeft ruime ervaring in de game industrie. Met meer dan 50 jaar aan ervaring zijn ze een serieuze speler in deze markt. De lijst met grote bedrijven waar de teamleden eerder voor hebben gewerkt is indrukwekkend. Denk bijvoorbeeld aan Google, Dell, Micrcosoft en Ubisoft. Ervaring betekent niet meteen een positieve Ultra crypto verwachting, maar de kans daarop neemt wel toe.

Als we de Ultra verwachting voor 2022 bekijken dan is het moeilijk aan te geven of dit positief of negatief uit zal vallen. Op de korte termijn zijn er veel factoren die de prijs beïnvloeden. De algemene markt kan op eens onderuit gaan of er zijn ontwikkelingen binnen het team die de Ultra prijs doen zakken.

De Ultra verwachting voor 2027 kan compleet anders uitvallen. De markt groeit elk jaar verder en ontwikkelingen op het gebied van games gaan snel. Ook hier is de UOS prijs moeilijk te voorspellen, maar het prijsverschil met nu kan enorm verschillend zijn. 

De Ultra koers kan flink stijgen. In het verleden is de koers ook al eens enorm gestegen. Zo verviervoudigde de Ultra koers eind 2021 binnen 1 maand. Dit betekent niet dat dit in de toekomst sowieso gaat gebeuren, maar het zou geen unicum zijn als het wel zo hard stijgt. 

Niemand kan de Ultra waarde voorspellen. Op het internet gaan veel hype berichten rond en die zijn niet altijd correct. Mijn advies is dan ook om je eigen onderzoek te doen en niet te geloven wat de influencers op het internet te vertellen hebben.

* Currency in USD
Historical Price for Ultra
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de UOS coin?

De UOS crypto wordt op het netwerk veel gebruikt. Het is het enige middel waarmee je kan betalen. Je koopt er games mee, je krijgt erin betaald wanneer je meedoet aan beta-testen en je kan er NFT’s mee maken. De coin is ook te gebruiken om te staken. Hiermee beveilig je als het ware het netwerk. Tot slot kan je de coin uiteraard verhandelen.

Wanneer je de Ultra crypto wilt verhandelen is UOS coin data belangrijk. De historische UOS koers is handig, maar ook data over schaarste. Normaliter gaat de prijs omhoog wanneer het aanbod lager is dan de vraag. Op dit moment is de UOS supply er 270,391,922 UOS. De maximale supply is 1,000,000,000 UOS.

Wanneer je gaat handelen in Ultra coins zul je zien dat de koers snel veranderd. Het verschil in koers kan soms hard gaan. In de laatste 24 uur is het Ultra prijsverschil -3.02%. In de afgelopen 7 dagen was dit verschil -30.17%.

Huidige supply270,391,922 UOSMaximale supply1,000,000,000 UOS
% verschil 24u-3.02%% verschil 7D-10.45%

Waar Ultra kopen?

De Ultra crypto kan je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kan een zak UOS coins kopen om te gebruiken op het platform, maar je kan er ook mee handelen. Wanneer je door je eigen onderzoek denkt dat het een goed moment is om de coin te kopen kan dit vrij gemakkelijk.

Je kan Ultra op meerdere exchanges verhandelen. een Nederlandse exchange is Bitvavo. Wanneer je via Bitvavo wilt handelen dan kan je hieronder een gratis account aanmaken. 

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Ultra nieuws

In dit artikel is de use-case besproken, de markt en hebben we het gehad over factoren die van invloed zijn op de Ultra prijs voorspelling. Voor je eigen Ultra verwachting is het volgen van het laatste Ultra nieuws belangrijk.

Door het volgen van Ultra nieuws kan je altijd als een van de eerste reageren op de Ultra voorspelling. Een nieuwe samenwerking of andere ontwikkelingen hebben wellicht een effect op de UOS waarde. Om het Ultra nieuws van vandaag te volgen kan je hun twitteraccount bekijken. Dit is vaak een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?