Neppe producten die verkocht worden is een groot probleem, niet alleen op het internet maar ook fysiek. VeChain heeft als doel dit probleem op te lossen door zich te richten op de supply chain. Door de producten gedurende de supply chain te volgen kan de eindgebruiker precies zien waar het vandaan komt en wie het allemaal in handen gehad heeft. Je kunt je voorstellen dat deze use case echt aan kan slaan en daarmee ook de VeChain koers.

VeChain verwachting

De verwachtingen voor het VeChain project zijn hoog. Zoals al aangegeven is met name de use case erg aantrekkelijk. Veel markten hebben last van namaak producten of kunnen nog beter functioneren wanneer de authenticiteit buiten kijf staat. 

Zo is een van de use cases van VeChain de wijnhandel. Door middel van het project kan de koper van de wijn direct achterhalen of de wijn wel van een bepaalde wijngaard afkomstig is en of de juiste  materialen gebruikt zijn.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Ook in de transport van bijvoorbeeld vlees is dit waardevol. Door middel van cold chain logistics kan bekeken worden of het product wel altijd gekoeld vervoerd is en of er geen derving opgetreden is.

Uiteraard is de VET koers niet alleen afhankelijk van de use cases, maar ook van de daadwerkelijke uitvoering. Maar je kunt je voorstellen dat wanneer ze de supply chain volledig inzichtelijk kunnen maken dit van grote meerwaarde is voor zo ongeveer iedere markt. Dit zijn dan ook zijn vruchten afwerpen en maakt de VeChain koers verwachting erg positief.

Historische VeChain koers

Zoals ongeveer ieder ander project heeft de VET coin koers pieken en dalen gezien. Al moet hierbij gezegd worden dat VeChain het over het algemeen beter heeft gedaan in de afgelopen jaren dan veel andere projecten sinds de start in 2017. De All time high van VeChain werd bereikt op 29 juli 2018 en stond op $0,026429. De actuele VeChain koers vind je hieronder.

VeChain koers voorspelling 2020 – 2026

De VeChain koers verwachting is goed. Het product en de use case kan ervoor zorgen dat het gebruikt gaat worden in de grootste industrieën ter wereld. Weet het project ook nog bijpassende partnerschappen te sluiten met bijvoorbeeld grote autofabrikanten, dan kan dit goed uitpakken en zorgt dit voor een hoge VeChain koers voorspelling.

Voor einde van 2020 wordt er dan ook een VET koers waarde verwacht van ongeveer $0,22 ($ 0,022) ervan uitgaande dat het project kan voldoen aan de strenge regels die China mogelijk gaat hanteren rondom de supply chain.

De partnerschappen in de komende jaren kunnen er voor zorgen dat de VeChain koers voorspelling voor 2023 zelf nog hoger wordt. Er wordt namelijk door coinswitch een waarde genoemd van $0,38939.

In 2025 kan dit zelfs nog vele malen hoger zijn. Grote partijen als BMW en PWC hebben al interesse getoond en slaagt VeChain erin om deze bedrijven aan zich te binden pakt dit goed uit voor de VET koers. Enkele andere gevonden voorspelling voor de komende jaren zijn:

2021: $ 0,06
2022: $ 0,07
2023: $ 0,08
2024: $ 0,09
2025: $ 0,11
2026: $ 0,12

VeChain kopen

Uiteraard moet je alle voorspellingen op het internet met een korrel zout nemen, al betekent het niet dat er geen kern van waarheid in kan zitten. Het is duidelijk dat de VET koers verwachting goed is. Er is veel vraag naar de use case en grote bedrijven hebben al interesse getoond.

Heb je daarom besloten om VET toe te voegen aan je portfolio? Dan kun je bij Bitvavo gemakkelijk VeChain kopen. Schrijf je je nu in via onderstaande link en betaal de eerste week geen fee over de eerste €1000.

Inschrijven en VeChain kopen

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.