De Verge currency (XVG) is een cryptocurrency met de focus op privacy. Bitcoin en andere munten zijn pseudo anoniem. Dit betekent dat je naam niet bij iedere transactie staat zoals dat wel gebeurt bij overboekingen met de bank. Echter betekent dit niet dat het volledig anoniem is. De focus van Verge en daarmee ook de potentie voor de koers is volledig gericht op de privacy. In dit artikel gaan we kijken naar de Verge koers verwachting en de voorspelling voor de toekomst.

Verge koers verwachting

Verge is een cryptocurrency met de focus op privacy en een grote achterban. Met technieken als het Wraith Protocol en stealth adressen streeft Verge ernaar volledig anonieme transacties te kunnen faciliteren. Niet alleen moet het IP-adres van de gebruiker volledig verborgen blijven, maar ook je wallet adres. Zo zal geen enkele transactie te achterhalen zijn.

De Verge koers verwachting is dan ook voor een groot gedeelte afhankelijk van deze belofte. Lukt het Verge om transacties voortdurend anoniem te houden, dan zal dit goed zijn voor de XVG koers. Lukt dit niet? Dan is uiteraard het doel van het project niet behaald en zal dit een negatief effect hebben op de Verge koers.  

Wat doet de Verge koers?

De XVG koers is net zoals de andere cryptocurrency’s erg volatiel. Dit heeft ten eerste te maken met het marktsentiment, maar natuurlijk ook met de prestaties van het project. De Verge koers wordt altijd bepaald door vraag en aanbod, dus zowel interne factoren als externe factoren hebben hier invloed op. 

Historische Verge koers

De Verge koers heeft veel pieken en dalen gekend in de afgelopen jaren. Sinds de oprichting van Verge in 2014 heeft dit dan ook voor grote verschillen gezorgd. Inmiddels is de koers sterk gedaald, maar dit is natuurlijk geen garantie voor de toekomst. De actuele Verge koers vind je hieronder:

Verge prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn in het verleden al tal van voorspellingen gedaan over Verge. De ene is uitgekomen en de andere is nooit in de buurt gekomen van waarheid. Zoals eerder aangegeven is de Verge koers verwachting volledig afhankelijk van de mate van privacy die het project kan leveren.

Daarnaast is het vertrouwen in het project vanuit de achterban belangrijk. Zolang er mensen achter het project staan die het onder de aandacht brengen bij anderen heeft het bestaansrecht. De XVG koers kan pas echt hard groeien zodra er ook nog nieuwe partnerschappen gesloten worden. 

De meningen zijn verdeeld over de potentie van het project. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Verge geen bestaansrecht heeft. Anderen hebben positieve voorspellingen gedaan. Zo noemt Coinswitch de XVG prijs voorspelling voor 2020 $0,175 ($ 0,009). Dit heeft te maken met de privacy functionaliteiten en de mate van adoptie van Verge.

Mocht het project erin slagen nog meer partnerschappen te smeden, dan zou dit wel eens kunnen resulteren in een betere XVG prijs voorspelling. Er wordt namelijk gesproken over partnerschappen met grote bedrijven in de Cannabis wereld zoals Royal Queen Seeds. In 2025 zou dit kunnen resulteren in een Verge koers van $0,2069.

Enkele andere Verge voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,021
2022: $ 0,024
2023: $ 0,024
2024: $ 0,029
2025: $ 0,042
2026: $ 0,050

Verge kopen

Alle bovenstaande voorspellingen moet je natuurlijk met een korrel zout nemen. Niets is zeker in de wereld van cryptocurrency. Maar besluit je dat het een goede aanvulling is op je portfolio? Dan doe je er goed aan om XVG te kopen. Mocht het nog eens de koers behalen van de All Time High? Dan kun je helemaal met de huidige prijzen een flink rendement behalen.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.