Supply chain en The Internet of Things zijn straks onmisbaar in onze samenleving. Hierdoor kunnen o.a. problemen met nep artikelen opgelost worden en worden er minder mensen uitgebuit in een proces. VeChain is hét blockchain platform dat het doel heeft om supply chain management en bedrijfsprocessen te verbeteren en beter inzichtelijk te maken. Dit gebeurt op het netwerk met behulp van RFID chips, QR codes en NFC chips.

De belangrijkste valuta op dit netwerk is de VeThor Token. Laat dit nou precies de coin zijn die we in dit artikel onder de loep nemen. Zo gaan we het hebben over de use-case van VeChain in combinatie met de VeThor Token crypto, de VTHO coin en de VeThor Token verwachting.

Verder vertellen we je precies op welke data je moet letten bij het opstellen van je potentie-analyse. Met al deze data hoop ik je een beter beeld te geven over het project en de potentie voor de toekomst.

Wat is VeThor Token?

De VeThor Token is de belangrijkste manier waarop betaald kan worden binnen het VeChain ecosysteem. Je kunt het wel vergelijken met het GAS dat we kennen van Ethereum. VeChain (VET) is het aandeel in het ecosysteem zelf en VeThor Token (VTHO) is de valuta op het netwerk.

Je kunt de VeThor Token wel zien als de smart contract laag op het VeChain ecosysteem. De VTHO coin is noodzakelijk voor iedere transactie die op het platform gemaakt wordt. Daarnaast wordt het gebruikt om data te verzenden via smart contracts. Er is geen VeChain zonder de VTHO crypto.

VeChain is ooit begonnen zonder VeThor Token, maar sinds de rebranding in 2018 zijn de twee tokens niet meer los van elkaar te zien. Het is echt een dual-token infrastructuur waarbij beide coins onmisbaar zijn binnen het project.

Het doel van VeChain is om de wereld van de supply chain te verbeteren. Dit wordt gedaan door een ecosysteem te maken waarop alles gevolgd kan worden. Denk aan tassen binnen een productieproces van fabriek tot eindconsument. Ook het voorbeeld van koffie is een goede. Je kunt precies zien bij welke boer je koffie is gemaakt en via welke schakels het bij jou in de schappen is gekomen.

VeChain maakt het mogelijk om de authenticiteit van goederen vast te leggen op hun blockchain. Hierdoor weten zowel bedrijven als de consument waar het product vandaan komt, waar het is gemaakt en of het allemaal legaal is.

VeChain is door opgericht door Sunny Lu. Hij kon er niet tegen dat er zoveel namaak Louis Vuitton werd gemaakt en verkocht. Wanneer er namaakproducten worden gekocht in plaats van de originele producten loopt het bedrijf geld mis. Hiernaast is het ook nog eens slecht voor het imago.

Sunny Lu wou hier wat aan doen. Een oplossing voor dit probleem zou met open armen ontvangen worden omdat bedrijven die luxe producten verkopen zo’n 30 miljard per jaar mislopen. Een oplossing hiervoor kan dus aardig wat geld waard zijn.

Met dit in gedachte richtte Sunny Lu VeChain op. VeChain pakt dit probleem aan door producten een unieke chip te geven waardoor ze ten alle tijden gevolgd kunnen worden. Zo kan iemand die een tweede hands Luois Vuitton tas koopt zien of die authentiek is door even de code te scannen.

Naast de grote markt van de luxe producten kan deze technologie ook werken in de voedings- en landbouwindustrie. Doordat VET zijn chips kan laten integreren met slimme apparaten die bijvoorbeeld temparatuursveranderingen kunnen meten kan er gekeken worden wanneer er in de supply chain is fout is gegaan. Dit kan erg waardevol zijn voor bedrijven.

VeChain heeft een enorme markt voor zich, en met de toenemende globalisatie zal supply chain management steeds belangrijker worden. Wanneer VeChain ervoor zorgt dat bedrijven zich aansluiten bij hun dan kan dit erg gunstig zijn voor zowel de VeChain als de VeThor Token verwachting.

Wat doet de VeThor Token koers?

De VeThor Token is niet tot stand gekomen vanuit een token sale of iets dergelijks. VeChain bestond al en bij de rebranding in 2018 is de VeThor Token coin in het leven geroepen. Door je VeChain beschikbaar te stellen aan het netwerk worden VTHO coins gemaakt.

Als we kijken naar coinmarketcap zien we de eerste notering van de VeThor Token koers terug op 1 augustus 2018. Eén VTHO token werd toen verkocht voor $ 0,027 en eigenlijk direct na de lancering ging de koers hard omlaag. Gedurende de bull markt van 2021 zien we de koers voor het eerst weer flink stijgingen. De actuele VTHO koers is op dit moment $ 0.001926.

De VeThor Token All Time High staat op een waarde van $ 0.046712 (August 29, 2018). Deze koers werd 1357 dagen geleden bereikt. Op dit moment heeft de VTHO crypto een market cap van $ 94,234,298 en het staat daarmee op plek 296 van de grootste tokens.

Ik noem je deze koers data omdat het goed is altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de echte koersdata. Veel berichten die beleggers lezen zijn enkel en alleen op hype gebaseerd. Veel verstandiger is het om direct de juiste data te bekijken en je niet te laten beïnvloeden door externe berichten. Hieronder vind je daarom de VeThor Token koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de VeThor Token verwachting 2022 – 2027?

Op het netwerk van VeChain wordt gebruikgemaakt van twee verschillende coins, De VET coin en de VTHO coin. VET coin is de munt van VeChain zelf en de VTHO coin wordt gebruik voor het belonen. Zoals ik eerder ook al aangaf, is het heel lastig om een exacte VeThor Token koers verwachting te schetsen. Veel beter kun je kijken naar de use-case, de coin data en het laatste VeThor Token nieuws om zelf een mening te vormen.

Wat betreft de use-case is het wel duidelijk. Dit is een interessante en bovendien grote markt waar behoefte is aan innovatie. Al die illegale producten waar zowel de producten als consumenten de dupe van zijn moet met de VeChain oplossing verleden tijd worden. Groeit het netwerk? Dan geldt dit ook voor de VTHO koers.

Voor de VeThor Token in het bijzonder is dit interessant. Je kunt er namelijk een passief inkomen mee opbouwen. Door VeChain beschikbaar te stellen aan het netwerk krijg je namelijk de VeThor Token crypto als beloning. Door je in te kopen in het netwerk en uit te gaan van een stijging zie je daarom niet alleen je investering groeien, maar je krijgt in de tussentijd ook nog eens VeThor Token uitbetaald.

Het Team van VeChain is erg groot. Het project is een dochteronderneming van BitSe. Dit is een erg groot blockchain bedrijf uit China. VET zelf is nu gevestigd in Singapore en heeft meer dan 150 werknemers.

Doordat VET een grote speler is in de blockchain wereld zijn er veel bedrijven geïnteresseerd om partners te worden. Zo heeft PwC VeChain toegang gegeven tot hun enorme netwerk wereldwijd. Dit kan er zomaar voor zorgen dat VeChain grote klanten binnenhaalt. Als dit gebeurt kan de VeThor coin koers zeker groen gaan kleuren.

Het is ook altijd fijn als de overheid vertrouwen heeft in een blockchain bedrijf. De Chinese overheid, die toch vaak met een schuin oog naar blockchain bedrijven kijkt, heeft VeChain gekozen als technologiepartner van de regering. Een mooie stap en erg goed voor het imago.

Als we deze informatie meenemen en vooruit kijken voor de VeThor Token crypto verwachting kunnen we dit doen op de korte en de lange termijn. Wat betreft de VeThor Token verwachting voor 2022 is het moeilijk om hier iets zinnigs over te zeggen. Een dergelijke korte termijn is onderhevig aan het algemene sentiment op de crypto markt, het VeThor Token nieuws van vandaag en een eventuele bull markt.

Kijken we naar de VeThor Token verwachting voor 2027? Dan is dit al anders. VeChain en daarmee ook de VeThor Token hebben in het verleden al mooie stijgingen gezien. De use-case en de markt waarin het project zich bevind zijn interessant en het is dan ook niet vreemd om te denken dat deze koersstijging zich in een dergelijke termijn door kan zetten. Stijgingen van 100% of zelfs meer zijn niet uitgesloten. Dit zagen we bijvoorbeeld ook bij de VeThor Token koers in 2021. Tussen 17 januari en 17 april steeg de VTHO waarde maar liefst met 3062%.

* Currency in USD
Historical Price for VeThor Token
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de VTHO coin?

We hebben het al gehad over de use-case en het nut van de VeThor Token in het bijzonder. Naast het nut is de werking van de token ook heel belangrijk. In het geval van de VTHO coin is er bijvoorbeeld geen maximale supply. De coin wordt gebruikt bij iedere transactie en van deze betaalde tokens wordt 70% direct vernietigd. De overige 30% wordt uitgedeeld aan de VET coin bezitters die hun tokens beschikbaar stellen aan het netwerk.

Op dit moment is de VeThor Token supply 49,014,381,392 VTHO. In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil -30.37% en in de afgelopen 24 uur was dat -3.28%.

De meesten investeren enkel en alleen aan de hand van hun favoriete Youtuber en hebben eigenlijk geen idee de vork in de steel steekt met hun token. Op deze pagina hoop ik je een beter beeld gegeven te hebben van de VeThor Token en de VTHO coin. Het is namelijk verstandiger je mening aan de hand van deze data te vormen en je niet te laten beïnvloeden door de mening van iemand anders. Je weet nooit of ze het beste met je voor hebben.

Waar VeThor Token kopen?

Wil je VeThor token kopen? Dan kan dit eenvoudig via Bitvavo. Je betaalt hier de minste handelskosten van Nederland en ook winst heb je direct weer op je bankrekening uitbetaald. Bij mij is dat praktisch direct weer bijgeschreven. Heb je hier nog geen account? Dan kun je een gratis account aanmaken via onderstaande link. Je profiteert daarmee van de welkomstbonus. Je krijgt € 1000 aan handelskosten cadeau.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste VeThor Token nieuws

We hebben het in dit artikel gehad over het nut van VeChain en de VTHO coin. De laatste belangrijke factor voor je potentieanalyse is het laatste VeThor Token nieuws. Door dit goed in de gaten te houden weet je namelijk precies wat er speelt en ook wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Door je mening hierop te baseren zie je direct of er nieuwe samenwerkingen zijn of dat er andere ontwikkelingen zijn die invloed kunnen hebben op de koers. Als jij dit als eerste ziet, kun je het meeste profiteren van het VeThor Token nieuws en zo winsten boeken. Hiervoor kun je het beste kijken naar het officiële Twitter account.

VeThor Token lijkt op een smart contract laag op het ecosysteem van VeChain. De token wordt veel gebruikt om data te verzenden via smart contracts. De market cap van VeThor Token is $ 94,234,298. Op Coinmarketcap bezitten ze plek 296. Als je de koers van VeThor erbij pakt zie je dat de waarde $ 0.001926 is. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur was $ 2,864,021.

De VeThor Token waarde kan zowel stijgen als dalen. Hartstikke logisch, maar het blijft lastig om op het goede moment in te stappen. Er is geen zekerheid omdat er veel factoren meespelen die de VeThor Token prijs bepalen.

De VeThor token, oftewel de VTHO crypto wordt gebruikt bij transacties op het netwerk. 70% van de betaalde token wordt vernietigd. De resterende 30% wordt uitbetaald aan de mensen die de VTHO crypto bezitten en uitbesteden aan het platform.

De VeThor Token koers in euro is 0,001850 .

De VeThor Token koers in dollar is $ 0.001926.

VeThor Tokens kunnen stijgen omdat mee mensen het platform gebruiken. daarnaast is een positief sentiment in de markt ook een factor die de VeThor Token prijs bepaald.

De VeThor Token koers kan dalen door meerdere factoren. Overheidsregulatie, of een concurrent die er met de gebruikers van door gaat zijn twee van zulke factoren.

Er zijn tal online wallets die VeThor Tokens accepteren. Het is echter veiliger om een offline wallet te gebruiken.

Er zijn zat exchanges op het internet waar je VeThor Tokens kan kopen en verkopen. Een Nederlandse exchange waar je VeThor Tokens kan verhandelen is Bitvavo. We hebben ook een fijn overzicht van exchanges op de website.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?