Wat krijg je als twee projecten samen gaan? Yes, een nieuw en groter project. Voyager en Ethos zijn samen gegaan en hebben hun krachten gebundeld. In dit artikel bespreken we daarom de nieuwe Voyager Token (VGX) en de Voyager Token koers verwachting voor de toekomst. Ook gaan we in op de VGX voorspellingen en vertellen we je uiteraard waar je de token kunt kopen.

Wat is Voyager Token?

Voyager Token ging voorheen door het leven als ETHOS. Ze richten zich op het maken van een open financieel netwerk door veilige, maar vooral een goedkope transacties. Dit ging goed samen met de visie van Voyager uit Amerika. De broker is een van de grootste crypto aanbieders uit de US. Samen besloten ze om hun krachten te bundelen. Ethos werd de native coin op de Voyager exchange en ging verder onder een nieuwe naam, Voyager Token (VGX).

Een van de belangrijkste features van de Voyager Token naast het investeren zijn de voordelen die je kunt behalen op de Voyager exchange. Op het platform is het op dit moment namelijk mogelijk om met ten minste 50 crypto’s te handelen en flinke korting te ontvangen als je met VGX betaald. 

Ook het verkrijgen van rente op je beleggingen behoort tot de mogelijkheden en dit kan flink oplopen, helemaal als we dit vergelijken met de rentes op de normale bankrekeningen. Op Voyager kun je namelijk tot wel 9,5% rente ontvangen. Ook producten als een cash back zitten eraan te komen.

Dit soort ontwikkelingen samen met de recente samenwerking met Ethos maakt dat de exchange naar eigen zeggen flink groeit wat betreft gebruikers. Dit is op zijn beurt weer goed voor de Voyager Token. 

Voyager Token koers

De Voyager Token heeft net zoals de meeste projecten al behoorlijk wat pieken en dalen gezien. Met name eind 2017 en begin 2018 ging het even hard in de bull run. Rondom de aangekondigde samenwerking ging het ook hard het zoals was te verwachten. 

Iedereen die ETHOS coins bezat kreeg automatisch de Voyager Tokens. Dit werd automatisch omgewisseld en ging naar een 1 op 1 verhouding. Hieronder kun je de live Voyager Token koers volgen in euro.

Voyager Token koers verwachting

Nu de Voyager Token direct gekoppeld is aan de Voyager broker is ook het succes mede afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers van de exchange. Het is naar eigen zeggen een van de grootste platformen in Amerika om cryptocurrency te kopen. Dit maakt het een zeer interessant project om beter onderzoek naar te doen.

Hierbij is het overigens wel belangrijk dat de Voyager Token verwachting snel kan omslaan op het moment dat bijvoorbeeld de regelgevers in de US strengere eisen gaan stellen aan brokers. Al met al lijkt de Voyager Token koers verwachting voorlopig positief.

Voyager Token prijs voorspelling 2020 – 2028

Zoals we eerder ook al aangaven is de Voyager Token prognose voornamelijk afhankelijk van het succes van de broker nu ze zo direct aan elkaar verbonden zijn. Zodra op termijn de regelgevers in de wereld en Amerika in het bijzonder soepeler worden kan dit leiden tot een grote toevoer aan nieuwe investeerders.

Met de voordelen die de Voyager Token biedt in vergelijking met sommige andere exchanges kan het interessant zijn om juist die exchange en token te gebruiken.

Het blijft afwachten of en wanneer dit zal gaan gebeuren. Wel lijkt de verwachting goed te zijn als we op onderzoek uit gaan. Enkele Voyager Token prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 1,82
2022: $ 2,11
2023: $ 2,50
2024: $ 2,92
2025: $ 3,55
2026: $ 4,24
2027: $ 4,13
2028: $ 5,62

VGX kopen

Heb je besloten dat Voyager Token een interessante toevoeging is aan je portfolio? Dan kun je de VGX kopen op enkele van de grootste exchanges ter wereld, waaronder Binance

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.