VeChain is een blockchainplatform dat het doel heeft om supply chain management en bedrijfsprocessen te verbeteren en beter inzichtelijk te maken. De token die gebruikt wordt op het netwerk als GAS is de VTHO coin.

Hoe ze dit precies doen en waarom VeChain zo’n mooi project is, wordt verder in dit artikel uitgelegd. Verder kijken we hoe het gaat met de VTHO koers en kijken we naar de VeThor koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van VeChain

VET wil de supply chain verbeteren door middel van blockchaintechnologie. Via het internet worden veel namaak producten verkocht en zorgt transportfraude voor geldverlies bij organisaties.

VeChain maakt het mogelijk om de authenticiteit van goederen vast te leggen op hun blockchain. Hierdoor weten zowel bedrijven als de consument waar het product vandaan komt, waar het is gemaakt en of het allemaal legaal is.

VeChain is door opgericht door Sunny Lu. Hij kon er niet tegen dat er zoveel namaak Louis Vuitton werd gemaakt en verkocht. Wanneer er namaakproducten worden gekocht in plaats van de originele producten loopt het bedrijf geld mis. Hiernaast is het ook nog eens slecht voor het imago.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Sunny Lu wou hier wat aan doen. Een oplossing voor dit probleem zou met open armen ontvangen worden omdat bedrijven die luxe producten verkopen zo’n 30 miljard per jaar mislopen. Een oplossing hiervoor kan dus aardig wat geld waard zijn.

Met dit in gedachte richtte Sunny Lu VeChain op. VeChain pakt dit probleem aan door producten een unieke chip te geven waardoor ze ten alle tijden gevolgd kunnen worden. Zo kan iemand die een tweede hands Luois Vuitton tas koopt zien of die authentiek is door even de code te scannen.

Naast de grote markt van de luxe producten kan deze technologie ook werken in de voedings- en landbouwindustrie. Doordat VET zijn chips kan laten integreren met slimme apparaten die bijvoorbeeld temparatuursveranderingen kunnen meten kan er gekeken worden wanneer er in de supply chain is fout is gegaan. Dit kan erg waardevol zijn voor bedrijven.

VeChain heeft een enorme markt voor zich, en met de toenemende globalisatie zal supply chain management steeds belangrijker worden. Wanneer VeChain ervoor zorgt dat bedrijven zich aansluiten bij hun dan kan dit erg gunstig zijn voor de VeThor coin koers verwachting.

Dit is namelijk de coin die gebruikt wordt op het VeChain netwerk om de transacties te betalen. Hoe beter het gaat met VeChain, hoe beter dit zal zijn voor de VeThor koers.

VeThor koers verwachting

Op het netwerk van VeChain wordt gebruik gemaakt van twee verschillende coins, De VET coin en de VTHO coin. VET coin is de munt van VeChain zelf en de VTHO coin wordt gebruik voor het belonen.

Dat jij een passief inkomen kan genereren door jouw VET coins te bewaren in een wallet is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Hierdoor help jij het netwerk van VeChain en zorg jij voor extra inkomen.

Het Team van VeChain is erg groot. Het project is een dochteronderneming van BitSe. Dit is een erg groot blockchain bedrijf uit China. VET zelf is nu gevestigd in Singapore en heeft meer dan 150 werknemers.

Doordat VET een grote speler is in de blockchainwereld zijn er veel bedrijven geïnteresseerd om partners te worden. Zo heeft PwC VeChain toegang gegeven tot hun enorme netwerk wereldwijd. Dit kan er zomaar voor zorgen dat VeChain grote klanten binnenhaalt. Als dit gebeurt kan de VeThor coin koers zeker groen gaan kleuren.

Het is ook altijd fijn als de overheid vertrouwen heeft in een blockchainbedrijf. De Chinese overheid die toch vaak met een schuin oog naar blockchainbedrijven kijkt heeft VeChain gekozen als technologiepartner van de regeren van Gui’an. Een mooie stap en erg goed voor het imago.

VeChain is ook begonnen aan een Dapp platform. Hiermee gaan ze de strijd aan met concurrenten als Ethereum en NEO. Twee grootmachten op het gebied van Dapp platforms, maar als ze hier een groot aandeel in weten te winnen zal dit erg goed zijn voor de VTHO prijs verwachting.

Weet VeChain er dus in te slagen om meer partners en klanten naar zich toe te trekken en weten ze een grote speler te worden op het gebied van Dapp platforms dan zal dit goed uitpakken voor de VTHO koers.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Historische VeThor koers

VeChain bestaat al sinds 2015 en sindsdien hebben ze hard gewerkt om een waardevol bedrijf te worden. Dit is ze ook gelukt. Met een strakke top-20 notering op Coinmarketcap hebben ze hoge ogen gegooid. De VeThor koers staat aanzienlijk lager, maar dit is normaal voor een currency die gebruikt wordt om de transacties te faciliteren.

De VeChain koers kent zoals bijna elk cryptobedrijf veel pieken en dalen. De All Time High van VeChain was op 8 juli 2020. Toen stond de prijs op 0,02 dollar. Dit is opmerkelijk omdat veel All Time Highs van blockchainbedrijven in januari 2018 plaatsvonden. Toen Schoot bijna elke koers enorm omhoog en werden er veel records verbroken.

VeThor technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Crypto Masterclass:

✔ Verdien geld vanaf overal ter wereld
✔ Laat je euro’s voor jou werken i.p.v. andersom
✔ Word een ware expert in de nieuwe economie
✔ Ontwikkel een killer mindset
✔ Geniet van een leven vol vrijheid

VeThor prijs voorspelling 2020 – 2026

De VTHO prijs voorspelling is en blijft lastig. We weten in ieder geval dat de markt groot is en er veel potentie is om te groeien. Als bedrijven VET gaan gebruiken voor hun supply chain dan kan het zomaar zijn dat de VeThor waarde ook enorm gaat stijgen. Hieronder vind je een overzicht met enkele VeThor coin voorspellingen.

2020: $ 0,0017 ($ 0,0024)
2021: $ 0,0015
2022: $ 0,0023
2023: $ 0,0026
2024: $ 0,0021
2025: $ 0,0027
2026: $ 0,0028

VTHO coin kopen?

De VTHO coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de VeChain koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van VeChain of VeThor.

Schrijf je nu in via deze link en betaal over de eerste €1000 cryptocurrency geen transactiekosten!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.