Leestijd: < 1 minuut

SHIB heeft de afgelopen periode het grootste deel van de waarde verloren die het tijdens deze rally van de cryptomarkt heeft veroverd. Dit heeft harde gevolgen gehad voor houders. Vooral voor degenen die een grote gok namen op het token in de verwachting dat het waarde zou stijgen.

Ask The Doctor dumpt 31 miljard SHIB

Ask the Doctor, gevestigd in Canada en opgericht in de stad Toronto in 2014, is een “medische informatiewebsite”. Volgens hun Wikipedia pagina werd het informatieplatform mede opgericht door Dr. Patrick Gold, voormalig NBA professioneel basketballer Dikembe Mutombo, voormalig NFL speler Israel Idonije, en anderen.

Voordat ze in Shiba Inu gingen investeren, toonde de website belangstelling voor cryptocurrencies en de crypto-industrie. Want Ask The Doctor is al jaren een crypto voorstander.

Zoals ze op hun Twitter account beweerden, integreerde het platform in 2016 Bitcoin voor een van hun diensten. Op 23 november kondigden ze aan dat FLOKI de native token van Floki Inu als betalingsmogelijkheid voor gezondheidszorgdiensten zal worden opgenomen. Daarnaast maakten ze hun belangen in andere cryptocurrencies bekend.

Tot voor kort toonde Ask The Doctor tevredenheid over hun Shiba Inu investering. Maar onlangs onthulde het bedrijf dat het zijn 31 miljard SHIB in de markt heeft gedumpt. Het bedrijf verkocht zijn SHIB met verlies, daarom dienden ze een rechtszaak in. Het platform beschuldigde SHIB ervan een “scam” te zijn en beweerde dat de token “op het punt stond naar nul en delisting te gaan”.

Vandaag bevestigden ze dat ze van plan zijn de identiteit van de ontwikkelaars van SHIB te onthullen. Dit omdat ze geloven dat het “de grootste oplichterij in crypto” is. De belangrijkste reden achter hun beschuldiging is de slechte prestatie van het activum sinds het begin van december 2021. Op het moment van schrijven handelt SHIB op $0.000032.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.