Leestijd: 2 minuten

Wil je investeren in cryptocurrency? Lees deze blog om de 5 belangrijkste redenen te ontdekken waarom cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Dogecoin en meer een potentieel waardevolle investering zijn.

Verdien potentieel lucratieve opbrengsten

Het woord potentieel kan op twee verschillende manieren worden gebruikt als het om crypto gaat. Ten eerste heeft crypto veel potentieel omdat het een relatief nieuw concept is. Dit opent de deur naar eindeloze toekomstmogelijkheden.

Als de technologie die aan een cryptocurrency is gekoppeld bijvoorbeeld in de mainstream wordt overgenomen door een niet-crypto-topmerk, neemt de kans toe dat de koers sterk zal stijgen.Β  Dit kan vroege investeerders de kans geven om potentieel hoge rendementen te behalen vanwege de toekomstige reikwijdte. Bitcoin is het beste voorbeeld van hoe mainstream adoptie de Bitcoin koers omhoog kan helpen schieten.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Bescherm je vermogen tegen inflatie

Inflatie vermindert de waarde van fiat-valuta’s in de loop van de tijd, maar heeft niet hetzelfde effect op cryptocurrencies in conventionele zin. Waarom? Omdat cryptocurrencies gedecentraliseerd zijn en een limiet op het aanbod hebben. Een overheid of bank kan crypto niet naar believen manipuleren. Wat nog belangrijker is, dit betekent dat cryptocurrencies het potentieel hebben om meer rendement te behalen dan de snelheid waarmee een fiat-valuta in de loop van de tijd aan waarde verliest.

Hou volledige controle over je investering

Alle wegen leiden weer terug naar decentralisatie. Zoals we eerder hebben besproken, kunnen regeringen of federale instanties de waarde van cryptocurrencies niet manipuleren, omdat ze er geen controle over hebben. Alleen de crypto-houder heeft de nodige middelen om toegang te krijgen tot zijn investering met iets dat bekend staat als een privΓ©sleutel, die totale controle geeft over het kopen, verzenden en ontvangen van cryptocurrencies.

Voeg diversificatie toe aan je portefeuille

Crypto is zowat het alternatief voor beleggers die investeren in aandelen. Hoewel de nieuwe generatie crypto verkiest en de oudere generatie het blijft houden bij aandelen, is de combinatie van beide de beste optie. Diversificatie van je portefeuille is een kernbegrip wanneer je gaat beleggen en daar kan crypto kopen bij Bitvavo je bij helpen.Β 

Maak innovatie mogelijk en profiteer ervan

Je investering in een cryptovaluta kan op twee manieren ten goede komen. Ten eerste duidt het op sociaal bewijs, namelijk vertrouwen in de visie van het project. Ten tweede geeft het het project de middelen om te innoveren en zijn aanbod van diensten, producten en partnerschappen uit te breiden, wat alleen maar goede dingen kan betekenen voor zijn investeerders. De verwachtingen van crypto zijn op dit moment dan ook nog steeds erg positief. 


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.


0 CommentsClose Comments

Leave a comment