In een wereld waarin jouw gekochte producten de hele wereld over gaan gaat het ook wel eens mis. Neppe producten en bedrijven die niet helemaal zuiver te werk gaan komen regelmatig voor. Als we de Wabi crypto mogen geloven is dit in de toekomst verleden tijd.

In dit artikel gaan we kijken hoe ze te werk gaan, wat de voordelen zijn voor de aangesloten merken en consumenten en kijken we naar de Wabi verwachting en WABI prognoses voor de toekomst.

Wat is Wabi?

Wabi is een ecosysteem dat merken met consumenten verbindt op een eerlijke en betrouwbare manier. De consument geniet van meerdere voordelen wanneer het producten koopt via Wabi. Het bedrijf dat producten aanbiedt op het netwerk krijgt op zijn beurt nuttige data die hij kan gebruiken voor de toekomst.

De gebruikers op het platform worden gestimuleerd met WABI coin beloningen. Ze kunnen op de marktplaats van Wabi producten kopen en bijvoorbeeld een review plaatsen. Dit levert de verkoper nuttige data op. Deze data kan ingezet worden voor markt onderzoek en helpt bij strategische keuzes.

Dat bedrijven consumentendata gebruiken is niet nieuw. Zo heb je bij de Albert Heijn bijvoorbeeld de bonuskaart. Je kan je voorstellen dat deze supermarkt veel betere keuzes kan maken wanneer ze het koopgedrag in beeld krijgen. Dit gebeurt ook op het Wabi platform, alleen willen ze dat de consument beter wordt beloond.

De marktplaats van Wabi biedt een win-win situatie en dat is nu precies waarom Wabi is ontstaan. Het moet eerlijker en makkelijker. Naast dat de consument Wabi coins krijgt door producten te kopen kan hij ook WABI coin verdienen door de streepjescodes te scannen, enquêtes in te vullen en nieuwe klanten te werven.

De verdiende wabi crypto kan weer worden ingezet om bijvoorbeeld korting te krijgen op producten. De eerlijkere verhouding tussen consument en bedrijf kan in potentie veel waard zijn. Je kan eigenlijk geld verdienen met het kopen, recenseren en controleren van producten terwijl je producten koopt.

Steeds meer merken sluiten zich aan bij Wabi. Het platform moet uiteraard wel blijven groeien voor een positieve WABI verwachting, maar met een alsmaar groeiende markt is dit zeker mogelijk.

Wabi verwachting

Wabi koers

Voordat je Wabi op exchanges kon kopen werd er eerst een ICO gehouden. Dit gebeurde in november 2017. Er werd toen een bedrag van 11,5 miljoen dollar opgehaald. Tijdens deze ICO kocht je 1 WABI coin voor 0,24 dollar. Om dit even in perspectief te zetten, nu staat de WABI koers op een waarde van $ 0.214965.

De Wabi waarde verschilt uiteraard met de dag. In de cryptowereld is het niet gek wanneer een coin met tientallen procenten daalt of stijgt. Wees hiervan bewust en geloof niet zomaar alle Wabi koers verwachtingen op het internet, maar doe zelf goed onderzoek.

De Wabi prijs heeft in het verleden nogal wat schommelingen meegemaakt. Vanaf december 2017 staat de koers op Coinmarketcap. De koers van WABI schoot meteen omhoog en binnen een maand stond de prijs van 1 Wabi op 4,29.

Maar zoals we al zeiden kan het hard gaan met de prijzen van cryptocurrencies. Binnen no time vloog de WABI prijs omlaag en werd het een lange tijd rustig. De afgelopen 24 uur was het prijsverschil van WABI -5.82%.

Om de Wabi verwachting te onderzoeken is het goed om naar de data van de koers te kijken. Onderstaande grafiek geeft wat uitgebreidere data weer.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wabi verwachting

Wabi is niet alleen bedacht om voordelen voor de consument en verkoper te bieden. Wabi is ook in het leven geroepen om de nepartikelen die de wereld overgaan te bestrijden. Consumenten kunnen de barcodes of ‘Near Field Communication labels’ (NFC) scannen om te kijken wat er allemaal met het gekochte product is gebeurt.

Gebruikers hebben alle gegevens tot hun beschikking. Zo kunnen ze zien waar de grondstoffen vandaan komen die gebruikt zijn om het product te maken of in te pakken. Elke stap in de supply chain is te herleiden. Hier kan je dan reviews over schrijven die jou Wabi coins opleveren.  

Wanneer een product onderweg is naar de consument zijn er op de route bepaalde ‘touch-points’. Op deze momenten wordt het product gescand en eenmaal aangekomen op zijn bestemming kan de koper de oorsprong van het product zien en ook verifiëren door middel van het NFC label.

Op he WABI netwerk kunnen bedrijven ook live testen. Zo kunnen ze een A/B test houden onder een geselecteerd publiek. Dit brengt het bedrijf dichterbij de consument en is daardoor kosten efficiënt.

Wabi heeft een goed werkend product waarmee ze de wereld een stukje eerlijker willen maken. Waar de WABI verwachting in de toekomst op uit zal komen is lastig te zeggen, maar de potentie is er en de markt is groot genoeg.

Wil je meer gaan verdiepen in Wabi, dan kan je altijd kijken naar de historische data. Dit kan een mooi begin zijn en een goeie indicator voor je verdere onderzoek. Kijk bijvoorbeeld naar het handelsvolume. Als er meer mensen handelen in Wabi dan stijgt het handelsvolume. Dit kan betekenen dat handelaren vertrouwen krijgen in de coin. Het handelsvolume van Wabi in de afgelopen 24 uur was $ 1,739,572.

Hieronder zie je de historische Wabi koers.

* Currency in USD
Historical Price for Wabi
DateOpenCloseHighLowVolume

Wabi prijs voorspelling 2021 – 2028

Cryptocurrencies voorspellen is en blijft lastig. Zoals we al zeiden kan de koers uit het niet tientallen procenten dalen. Hierdoor zijn de Wabi koers verwachtingen op het internet erg verschillend. Er zijn veel factoren die de Wabi prijs kunnen doen veranderen.

Vaak is het zo dat de algehele cryptomarkt meebeweegt met de Bitcoin koers. Stijgt Bitcoin, dan stijgen vaak ook de Alt-coins alleen is dit nooit een zekerheid! Goed gedegen eigen onderzoek raden wij dan ook te allen tijde aan.

De afgelopen zeven dagen is het koersverschil -11.54% geweest. Als je erover nadenkt om te investeren voor de lange termijn, dan kan je misschien verder vooruit kijken. Hieronder hebben we enkele WABI prijs voorspellingen neergezet tot 2029.

2021$0,10
2022$0,11
2023$0,14
2024$0,17
2025$0,19
2026$0,23
2027$0,23
2028$0,29

Wabi coin kopen?

In de onzekere cryptomarkt is het belangrijk om de tijd te nemen en meerdere bronnen te raadplegen. Naast de use-case van de coin zijn er ook andere factoren die de prijs kunnen beinvloeden.

Een hiervan is schaarste. Je kan overwegen een coin te kopen waarvan er maar weinig op de markt verschijnen. Als de vraag dan toeneemt terwijl het aanbod laag blijft dan kan de prijs stijgen. Wabi heeft op dit moment 59,096,689 WABI coins beschikbaar. In totaal is de market cap $ 12,703,741.

Wil je Wabi coins kopen, dan kan je dit op meerdere exchanges doen. Kijk eerst goed of de exchange betrouwbaar is voordat je er geld naar over maakt. Voor Wabi kan je naar de Binance exchange gaan. Als je nog geen Binance account hebt kan je die hier aanmaken.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.