Dit keer gaan we het hebben over Waltonchain. Deze coin dankt zijn naam aan de uitvinder van de RFID-technologie (radio frequentie identificatie): Charlie Walton.

Het project bemoeit zich met de supply chain management van bedrijven via de blockchain. Ze coördineren de data tussen bedrijven door de producten stap voor stap te volgen. Doordat dit op de blockchain gebeurt, blijft deze data ongeschonden en niet te veranderen door derden.

Het nut van Waltonchain voor bedrijven over de hele wereld wordt in dit artikel besproken. We gaan kijken waarom de WTC coin in de top staat, hoe het gaat met de WTC koers en kijken we naar de Waltonchain koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Waltonchain

De RFID-technologie wordt al gebruikt bij supply chain management zoals we die nu kennen. Voordat we vertellen wat WTC zo sterk maakt is het goed om deze technologie uit te leggen.

RFID oftewel radio frequentie identificatie maakt het mogelijk om informatie te lezen en op te slaan vanaf een afstand. Wanneer een RFID chip op een stuk kleding geplaatst wordt, kan de producent of de importeur zien waar het zich bevindt. Erg belangrijke informatie voor bedrijven die zo hun goederen in de gaten willen houden.

Zo’n chip zorgt voor preventie van diefstal, voorraadbeheer en hierdoor kan gecontroleerd worden of het product dat men in handen heeft wel echt is. Dit kan allemaal alleen door vooraf besproken partijen gecontroleerd worden en dit is precies waar WTC iets aan wilt doen.

Doordat WTC de blockchain combineert met het RFID systeem kunnen ze dit systeem decentraliseren en transparant maken. Iedereen zou dan een product kunnen volgen in de supply chain.

Waltonchain heeft een eigen RFID chip ontwikkelt dat ze hebben gepatenteerd. Hierdoor hebben zij het alleenrecht om met deze chip aan het werk te gaan. Dit geeft ze een enorme voorsprong op andere blockchain bedrijven die een soortgelijke business hebben.

Een voordeel van een transparante supply chain is dat jij erachter kan komen of het product echt of nep is. Wanneer jij Gucci tassen wilt inkopen, wil je wel zeker weten of ze echt zijn. Voordat je deze tassen koopt kan je met Waltonchain eerst kijken waar deze tassen vandaan komen.

De WTC coin waarde hangt af van het aantal bedrijven dat zich aansluit bij Waltonchain. Als deze bedrijven zich aansluiten krijgen ze een eigen Walton sub chain en eigen tokens. Zo’n subchain staat in connectie met de Waltonchain. De Waltonchain is de manager die alles regelt voor de subchains.

Wanneer er meer subchains worden aangemaakt, dus wanneer er meer bedrijven zijn die zich aansluiten bij WTC, dan heeft dit een positief effect op de WTC koers verwachting. Dat ze een patent hebben op hun eigen RFID chip zorgt tevens voor een versterkte marktpositie.

Waltonchain koers verwachting

Bedrijven over de hele wereld staan steeds meer met elkaar in verbinding. De globalisatie neemt toe en de complexiteit waarmee bedrijven handel met elkaar drijven stijgt. Waltonchain werkt voor een markt die alsmaar groeit, hier hoeven we dus niet over in te zitten.

WTC is een sterk project met meer dan twintig gedreven medewerkers die veel verstand hebben van zowel blockchain als supply chain. Dit team heeft het voor elkaar gebokst om partnerships aan te gaan met overheden en bedrijven uit de private sector.

Wat het bedrijf ook sterk maakt is de schaalbaarheid van hun blokchain. Doordat ze bedrijven een eigen subchain laten aanmaken blijft hun eigen blokchain schoon. Deze sidechains hebben in theorie geen limit. De alsmaar groeiende markt zou dus volledig op Waltonchain kunnen werken.

De overheid van China heeft de nodige centen geïnvesteerd in Waltonchain. Historisch gezien hebben Chinese bedrijven die gesupport worden door de overheid de meeste kans van slagen. Naast een infuus met de Chinese Yen krijgt WTC ook de kans om mee te werken aan projecten vanuit de overheid.

Wanneer we deze sterke punten op een rijtje zetten kunnen we stellen dat de kans van slagen groot is, wat kan resulteren in een sterke WTC koers.

Weet Waltonchain de Chinese overheid tevreden te houden en zorgt het ervoor dat er meer subchains aangemaakt worden dan is de potentie enorm en zal dit goed uitpakken voor de Waltonchain koers en de WTC koers verwachting.

Historische WTC koers

Het begon allemaal in 2016. Ontwikkelaars uit Zuid Korea en China sloegen de armen in een om Waltonchain te realiseren. Sindsdien zijn ze enorm gegroeid en hebben ze vele successen behaald.

Dat Waltonchain groeit betekent niet meteen dat de Waltonchain koers groeit. Ook dit project kent pieken en dalen. Rond oktober 2017 schoot de WTC koers voor het eerst omhoog. Dit was nog niet meteen de All Time High, maar het was een goed begin dat niet onopgemerkt bleef.

De ICO van Waltonchain startte op 1 september 2017 en eindigde op 30 september 2017. Er was voor ongeveer 10 miljoen dollar aan Ethereum opgehaald door het verkopen van 25 miljoen WTC. Dit gaf ze de nodige ruimte om het bedrijf te laten groeien.

WTC prijs voorspellingen 2020 – 2026

De potentie van deze coin is groot en er wordt hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. Voordat de prijs zal stijgen moeten er wel bedrijven in zee gaan met Waltonchain. De Chinese overheid helpt Waltonchain enorm, maar dat alleen is niet genoeg.

De WTC koers zal gaan stijgen wanneer bedrijven vertrouwd raken met het project en over het algemeen met blockchain. Als dit gebeurt dan is met de Waltonchain voorspelling voor 2020 eind dit jaar een prijs te verwachten van rond de 1,20 dollar ($ 0,73).

Trekt deze lijn door en weet Waltonchain hun project uit te breiden dan kan er in 2022 een enorme stijging verwacht worden. Volgens deze bron zou het zomaar kunnen dat de prijs uitkomt op een astronomische 14,87 dollar. Alles moet dan wel goed gaan, niet alleen het project maar de hele cryptowereld zal moeten bloeien.

Als we in de verre toekomst kijken dan wordt er voor 2025 een waarde van 34,68 dollar voorspeld. Dit klinkt als toekomstmuziek, maar als we kijken naar de stijging die Waltonchain heeft meegemaakt in januari 2018 zou dit zeker mogelijk zijn. Enkele andere Waltonchain voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,53
2022: $ 0,94
2023: $ 1,21
2024: $ 1,31
2025: $ 1,44
2026: $ 1,62

WTC coin kopen

De WTC coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de WTC koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van WTC.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.