Ieder jaar houdt de bekende investeerder Warren Buffett een veiling voor het goede doel. Tijdens deze veiling mogen mensen bieden op een lunch met de op drie na rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 83,9 miljard dollar en mensen leggen hier veel geld voor neer.

Dit jaar is deze veiling gewonnen door Justin Sun, bekent van Tron. In een trots bericht op Medium geeft de TRON foundation aan dat ze de 20e editie gewonnen hebben en wel met een record bedrag van $4,567,888! Op Twitter zegt hij hier het volgende over:

“I officially announce I’ve won the record-setting 20th-anniversary charity lunch hosted by @WarrenBuffett. I’ll also invite #blockchain industry leaders to meet with a titan of investment. I hope this benefits everyone,” he announced in his recent tweet.

Sun mag nu door de gewonnen veiling lunchen met Warren Buffett en mag hiervoor zeven ‘vrienden’ meenemen. Justin Sun heeft aangekondigd andere pioniers uit de wereld van de cryptocurrency mee te nemen, om zo te proberen Warren Buffett van het nut te overtuigen.

Dit is belangrijk omdat Buffett in het verleden vaker heeft aangegeven niets te zien in Bitcoin. Hij heeft meerdere keren aangegeven het maar een gok te vinden en er daarom nog nooit serieus over nagedacht. Het doel voor Justin Sun van de lunch is dan ook om een goed gesprek met de investeerder te hebben om hem zo te kunnen vertellen over Bitcoin en zijn eigen project Tron.

Het is nog niet bekent wie Sun allemaal mee gaat nemen. De CEO van Binance heeft in ieder geval bedankt voor de uitnodiging, maar grapt geen tijd te hebben voor de lunch van 1 miljoen dollar.

Justin Sun is in ieder geval erg enthousiast over de lunch. Hij zegt altijd al een fan te zijn geweest van Buffett en hoopt veel te leren van de bijeenkomt. Daarnaast ziet hij goede kansen om de miljardair te overtuigen van het nut van Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen. Hij noemt als voorbeeld dat de investeringskansen het hoogst zijn in technische markten die nog maar weinig mensen begrijpen. Of het hem ook daadwerkelijk gaat lukken om Warren Buffett Bitcoin of TRON te laten aanschaffen moet nog maar blijken.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.