Airswap is een project dat zich richt op het ontwikkelen van een gedecentraliseerde exchange waarop Ethereum Tokens op geruild kunnen worden. Op het Ethereum netwerk worden veel ICO’s gehouden. Deze projecten betalen de investeerders uit in Tokens van het betreffende project.

Tegenwoordig moet je wanneer je hierin wilt ruilen altijd gebruik maken van een derde partij. Met Airswap is het mogelijk om direct en zonder tussenpersoon munten te ruilen op het Ethereum netwerk. Ook nog eens zonder trading fee.

Airswap is begonnen met behulp van een ICO in de maand oktober van 2017. Binnen twee dagen waren alle 150 miljoen AST tokens verkocht voor bijna 120.000 ETH (toemalige waarde ongeveer 36 miljoen dollar). Er circuleren op dit moment dus 150 miljoen AST en de maximale hoeveelheid AST is 500 miljoen. Dit betekent dat ongeveer 1/3 van alle tokens op de markt zijn.

Hoe werkt Airswap?

Airswap is een project dat werkt aan een peer-to-peer exchange op de Ethereum blockchain. Peer-to-peer betekent dat computers direct met elkaar verbonden zijn, zodat er direct bestanden of berichten uitgewisseld kunnen worden.

Dit is ook het idee achter de exchange. Je kunt door de ‘orders’ scrollen en wanneer je iets ziet dat je wilt kopen/verkopen kun je op het platform direct met deze persoon handelen. Het contact met de verkoper is volledig anoniem en je kunt hierdoor goed onderhandelen. En wanneer de onderhandelingen gedaan zijn wordt er automatisch een smart contract aangemaakt waarmee de tegoeden eerlijk naar elkaar verzonden worden.

Ontwikkelaars kunnen zelf ook aan de slag met Airswap en het Airswap protocol. Ze kunnen bijvoorbeeld winkels ontwikkelen die deze tokens verkopen of marktplaatsen maken waar mensen peer-to-peer met elkaar kunnen handelen. De Airswap token (AST) is de munt die wordt gebruikt op dit netwerk.

Airswap koers verwachting

ERC-20 tokens, de tokens op het Ethereum netwerk, worden alsmaar populairder. De opkomst van DeFi projecten maakt de noodzaak voor Airswap dan ook alsmaar groter. Deze groeiende interesse in Ethereum tokens in ongetwijfeld zeer postief voor de Airswap koers verwachting.

Airswap prijs voorspellingen 2020 – 2026

Op het internet zijn veel voorspellingen te vinden. De een goed en de ander wat minder. Het is verstandig na te denken over de use-case die Airswap wil vervullen en of dit in de toekomst meer of minder relevant wordt. Hieronder vind je een verzameling met Airswap prijs voorspellingen voor de toekomst.

2020: $ 0,3241 ($ 0,26)
2021: $ 0,3556
2022: $ 0,4521
2023: $ 0,3160
2024: $ 0,4146
2025: $ 0,6791
2026: $ 0,7481

Airswap Technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Waar kan ik Airswap kopen?

Als je Airswap wilt kopen is Binance op dit moment de beste exchange, met ongeveer 76% van al het trading verkeer. Heb je nog geen account op Binance? Maak deze dan snel aan. Af en toe is de registratie gesloten door de snelle stijging van het ledenaantal, wacht dus niet langer!

Lees ook dit artikel over het handelen in Crytocurrency nog eens door en volg het eenvoudige stappenplan om te handelen.

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
  3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.