Anycoin Direct is een Bitcoin en crypto broker uit Veghel. Het bedrijf is begonnen toen de betrokken mensen zichzelf de vraag stelden: “Waarom is het zo lastig om bitcoins te kopen en waarom kost het zoveel tijd?”. Dit speelde zich af in 2013 en op 4 april van hetzelfde jaar heeft de broker zijn deuren geopend.

De focus bij Anycoin Direct ligt volledig op de service, naar eigen zeggen is dat de topprioriteit. Sinds de start in 2013 is het platform mede hierdoor uitgegroeid tot een van de grootste brokers in Europa. Eerder hebben we al eens over de broker geschreven, dit ging toen om de nieuwe coin-to-coin feature.

Hoe werkt de broker?

Het online platform van Anycoin Direct werkt met verschillende levels. Om een level hoger te komen en je account beter te verbeteren zijn telkens kleine acties te ondernemen. Zo moet je bijvoorbeeld om naar level 2 te komen je telefoonnummer verifiëren en zo komt er bij iedere stap iets bij.

Levels Anycoin Direct
Levels Anycoin Direct

Dit heeft de broker zo gekozen om mensen langzaam aan de exchange te laten wennen en om telkens een klein beetje meer beveiliging toe te voegen. De limieten waarmee iemand kan traden wordt bij ieder level verhoogd zoals te zien op onderstaande afbeelding. Op deze pagina kun je hier meer informatie over vinden.

Limieten iDeal betalingen Anycoin Direct
Limieten iDeal betalingen

Te verhandelen munten

Er zijn tal van coins te verhandelen op Anycoin Direct. Met een aanbod van ruim 25+ coins is er genoeg keuze wat betreft populaire en minder populaire crypto projecten. Zo kun je er uiteraard Bitcoin, Ethereum en NEO aanschaffen. Maar ook minder grote projecten als Peercoin, en de Nederlandse NLG Gulden zijn er te verkrijgen.

Daarnaast worden er constant nieuwe munten toegevoegd. Zo heeft Anycoin Direct kort geleden aangekondigd EOS toegevoegd te hebben en is ook Ontology en het bijhorende Ontology GAS op het platform gekomen.

Service van Anycoin Direct

Een van de voordelen van Anycoin Direct ten opzichte van buitenlandse brokers of exchanges is dat dit bedrijf in Veghel gevestigd is. Dit betekent dat het contact met de broker een stuk eenvoudiger verloopt dan met exchanges die bijvoorbeeld in Singapore of Malta gevestigd zijn. Dagelijks is het bedrijf namelijk van 09:00 tot 22:00 bereikbaar via bijvoorbeeld de telefoon, email of door middel van een support ticket. Daarnaast kun je ze in het weekend ook bereiken in het weekend van 10:00 tot 18:30. Dit betekent dat wanneer je problemen hebt met een transactie of ergens vragen over hebt je doorgaans relatief snel antwoord krijgt ten opzichte van buitenlandse exchanges. Hieronder vind je de contactgegevens van Anycoin Direct:

E-mail: support@anycoindirect.eu
Tel: +31 413 74 71 74 

Phoenix Payments BV 
Marshallweg 5 
5466AH Veghel 
Nederland 
KVK: 59466197 
BTW: NL853504234B01

Bitcoin kopen op Anycoin Direct

Wil jij nou ook je Bitcoin kopen via Anycoin Direct? Dan doe je dat heel eenvoudig op deze pagina. Je kunt ervoor kiezen je Bitcoin aan te schaffen met behulp van iDeal, maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van creditcard of andere betaalmethode die in Europa gebruikt worden zoals Sofort of Giropay.

Je kunt ook heel eenvoudig je bankrekening koppelen met de broker zodat je snel Bitcoin kunt kopen of gemaakte winsten kunt verkopen. Je aanmelden op Anycoin Direct doe je hier.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.