Bankera is een gereguleerde bank in ontwikkeling. Deze online bank werkt aan een platform waar traditioneel bankieren mogelijk wordt op de blockchain. Traditionele bankproducten als een lening, betalingen via IBAN of creditcard of de mogelijkheid om te investeren zullen hier aangeboden worden, maar dan door middel van de Blockchain technologie. Ook zullen andere cryptocurrencies ondersteunt worden, naast de euro, dollar en de Britse pond. Er wordt op dit moment geld ingezameld door middel van een ICO. Je krijgt voor je bijdrage Bankera tokens (BNK), welke de Cryptocurrency van het platform is.

De ICO is inmiddels afgelopen.

Bankera bank

De ICO van Bankera

Om Bankera’s visie te verwezenlijken wordt er op dit moment een ICO gehouden om geld in te zamelen. De prijs van een BNK token is afhankelijk van het aantal uitgegeven tokens tijdens de ICO. Hoe meer tokens er uitgegeven worden, hoe duurder deze wordt. Op onderstaande afdelingen is deze verdeling duidelijk te zien. Het platform maakt gebruik van een ICO om geld in te zamelen zodat ze genoeg middelen binnenhalen om de bankvergunningen mee te bekostigen. Bankera is daarnaast een fork van de exchange SpectroCoin, een exchange welke op dit moment al betalingsproducten heeft zoals IBAN accounts en credit cards. Om te kunnen concurreren met de andere bedrijven die deze producten aanbieden op de blockchain is er besloten deze exchange op te splitsen, waardoor Bankera erbij gekomen is. Bankera gaat zich daadwerkelijk richten op het bankwezen en de exchange voornamelijk op het aanbieden van wallets en exchange services.

Bankera ICO

Waarom zou ik mee willen doen aan de ICO?

Bankera is een platform dat zich gaat richten op het bankenwezen. Hier worden producten uitgegeven zoals leningen en credit cards. Wanneer je Bankera tokens bezit dan maak je automatisch aanspraak op 20% van de trading fee’s die betaald worden op zowel het Bankera platform als de Spectrocoin exchange. Deze fee’s worden iedere week aan je uitbetaald in de vorm van Ether of NEM. Je kunt dus, naast de mogelijke prijsstijging van BNK, ook nog eens passief inkomen verdienen door de munt vast te houden. Doordat Spectrocoin nu al meer dan 670.000 klanten heeft met meer dan 65.000 uitgegeven kaarten worden er nu al veel transacties op het netwerk gedaan, waardoor je direct begint met het verdienen van passief inkomen. Ook worden de overgebleven BNK verdeeld onder de BNK houders wanneer de ICO niet volledig uitverkocht raakt.

Hoe kan ik meedoen aan de ICO?

De ICO van Bankera is inmiddels afgelopen. De ICO werd gehouden op SpectroCoin en hier zullen ze binnenkort ook op te verhandelen zijn. Heb je de ICO gemist maar wil je toch Bankera tokens aanschaffen?

  • Maak alvast een account aan op SpectroCoin. In Q2 van dit jaar zal hier BNK verhandeld kunnen worden.
  • Stort alvast je geld of Cryptocurrency zodat je klaar bent om te handelen zodra BNK beschikbaar is.
  • Houd deze website en de SpectroCoin exchange in de gaten, want hier zal vermeldt worden wanneer de BNK tokens verhandelt zullen worden.

Naast de Spectrocoin exchange is de Bankera coin ook te verhandelen op de HitBTC exchange vanaf 4 juni 2018. Hier kun je ook naar hartelust handelen met je BNK tokens.

Maak daarom een account aan op HitBTC en begin direct met handelen.