Bankera is een gereguleerde bank in ontwikkeling. Deze online bank werkt aan een platform waar traditioneel bankieren mogelijk wordt op de blockchain. Traditionele bankproducten als een lening, betalingen via IBAN of creditcard of de mogelijkheid om te investeren zullen hier aangeboden worden, maar dan door middel van de Blockchain technologie. Ook zullen andere cryptocurrencies ondersteunt worden, naast de euro, dollar en de Britse pond. Er wordt op dit moment geld ingezameld door middel van een ICO. Je krijgt voor je bijdrage Bankera tokens (BNK), welke de Cryptocurrency van het platform is.

De ICO is inmiddels afgelopen en BNK is te verhandelen!

Bankera bank

De ICO van Bankera

Om Bankera’s visie te verwezenlijken wordt er op dit moment een ICO gehouden om geld in te zamelen. De prijs van een BNK token is afhankelijk van het aantal uitgegeven tokens tijdens de ICO. Hoe meer tokens er uitgegeven worden, hoe duurder deze wordt. Op onderstaande afdelingen is deze verdeling duidelijk te zien. Het platform maakt gebruik van een ICO om geld in te zamelen zodat ze genoeg middelen binnenhalen om de bankvergunningen mee te bekostigen. Bankera is daarnaast een fork van de exchange SpectroCoin, een exchange welke op dit moment al betalingsproducten heeft zoals IBAN accounts en credit cards. Om te kunnen concurreren met de andere bedrijven die deze producten aanbieden op de blockchain is er besloten deze exchange op te splitsen, waardoor Bankera erbij gekomen is. Bankera gaat zich daadwerkelijk richten op het bankwezen en de exchange voornamelijk op het aanbieden van wallets en exchange services.

De ICO is inmiddels afgelopen en de Bankera token is te verhandelen op de SpectroCoin exchange

Bankera ICO

De voordelen van Bankera

Bankera is een platform dat zich gaat richten op het bankenwezen. Hier worden producten uitgegeven zoals leningen en credit cards. Wanneer je Bankera tokens bezit dan maak je automatisch aanspraak op 20% van de trading fee’s die betaald worden op zowel het Bankera platform als de Spectrocoin exchange. Deze fee’s worden iedere week aan je uitbetaald in de vorm van Ether of NEM. Je kunt dus, naast de mogelijke prijsstijging van BNK, ook nog eens passief inkomen verdienen door de munt vast te houden. Doordat Spectrocoin nu al meer dan 670.000 klanten heeft met meer dan 65.000 uitgegeven kaarten worden er nu al veel transacties op het netwerk gedaan, waardoor je direct begint met het verdienen van passief inkomen. Ook worden de overgebleven BNK verdeeld onder de BNK houders wanneer de ICO niet volledig uitverkocht raakt.

Bankera kopen

De ICO van Bankera is inmiddels afgelopen. De ICO werd gehouden op SpectroCoin en hier kun je nu ook Bankera kopen sinds 18 juli. Heb je de ICO gemist maar wil je toch Bankera tokens aanschaffen?

  • Maak een account aan op SpectroCoin
  • Stort je geld of Cryptocurrency op de exchange
  • Begin met handelen in Bankera tokens

Mijn voorkeur gaat uit naar de SpectroCoin exchange omdat je hier direct je dividend ontvangt. Ook gaat hierdoor het trading volume omhoog, waardoor het dividend waarschijnlijk ook hoger zal worden. Dit krijg je uitbetaald in ETH en hiermee kun je eventueel direct weer nieuwe Bankera tokens kopen. Dit is in ieder geval wat ik ga doen tot de Bankera exchange van start gaat.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.