Beaxy is een alles-in-een Crypto exchange gemaakt voor en door traders en programmeurs. De focus van Beaxy zal volledig liggen op de de gebruikerservaring van de traders. Naast dit gebruikersgemak biedt Beaxy nog veel meer aan haar klanten. Zoals: Een referral programma dat levenslang van kracht blijft. Een eigen munt op de exchange die zorgt passief inkomen en een gereduceerde trading fee en 24/7 customer support. Het project is nog niet van start gegaan en de ICO begint op 1 september. Met deze ICO wil Beaxy genoeg geld bij elkaar krijgen om de exchange van de grond te krijgen.

Beaxy key features

Beaxy ICO details

De private sale van Beaxy is gestart op 15 juli 2018. Op 1 september zal de Beaxy openbare ICO van start gaan. Het doel is om 19 miljoen dollar bij elkaar te krijgen, om de exchange verder uit te kunnen bouwen. De ICO zal ongeveer 1 maand duren en hierna zal de exchange naar verwachting ook direct open gaan voor traders.

Maak hier alvast je account aan op Beaxy.

Hoe wordt de ICO opbrengst uitgegeven?

Beaxy heeft in haar whitepaper een duidelijke verdeling staan van de ICO opbrengst. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de afdeling die ervoor moet zorgen dat Beaxy aan alle (internationale) regels voldoet. Andere kostenposten zijn de marketing- en personeelskosten. Maar de grootste kostenpost is toch wel de R&D afdeling. Hier worden alle nieuwe snufjes voor de Exchange bedacht die moeten bijdragen aan de gebruikerservaring van de traders. Al met al ziet de verdeling er als volgt uit:

Beaxy verdeling

Beaxy roadmap

Beaxy heeft een duidelijke roadmap. Hierop is te zien dat in Q3 van 2018 de exchange van start zal gaan en dat er daarna allerlei handige opties worden toegevoegd die zullen bijdragen aan een positieve ervaring voor de traders.

Beaxy roadmap

De munten op Beaxy: Beaxy Standard Token (BXY) en PLUS Token (PLS)

Op Beaxy zullen twee verschillende munten gebruikt worden. Namelijk de Beaxy standard token en de PLUS token. De BXY coin is de munt die je zult aanschaffen in de ICO. De PLUS coin kan alleen verkregen worden door je BXY tokens om te ruilen voor PLS tokens. Het is niet verkrijgbaar via een ICO.

Beaxy Standard Token

De BXY zal gebruikt worden voor alle ‘standaard’ handelingen op de exchange. Zoals voor het betalen van fee’s en het kopen van Crypto munten. Maar de BXY kan ook gebruikt worden voor staken. Hiermee wordt bedoelt dat je de BXY vast kunt zetten voor een bepaalde periode. Afhankelijk van deze periode ontvang je korting op de trading fee die je moet betalen. En als je iemand bent die veel gaat traden kan dit erg interessant zijn. Als je ook je fee’s betaald in BXY kan je korting wel oplopen tot meer dan 60%!

BXY staking

PLUS Token

Zoals gezegd is de PLUS token niet te verhandelen. De enige mogelijkheid om deze munt te verkrijgen is om hiervoor BXY tokens om te ruilen. De PLS is verbonden aan het loyaliteitsprogramma van de exchange. Je kunt je PLUS tokens vastzetten op de exchange en zult afhankelijk van de gekozen periode een percentage van alle trading fee ontvangen. Hoeveel je precies ontvangt hangt ook af van jouw aandeel in de PLUS token. Hoe minder mensen er mee doen aan het loyaliteitsprogramma, hoe groter de taart voor jouw zal zijn. Zet je je PLS vast voor een langere termijn, bijvoorbeeld 6 maanden? Dan kan jouw percentage al flink oplopen:

  • 1 maand: 15% van de verzamelde fee’s
  • 1-6 maanden: 20% van de verzamelde fee’s
  • 6+ maanden: 25% van de verzamelde fee’s

https://www.youtube.com/watch?v=Iffci1uOeVc

Eindconclusie Beaxy

Zo op het eerste gezicht ben ik enthousiast over Beaxy. Ik houd van exchanges die denken aan het gemak voor de eindgebruiker. Dit klinkt heel logisch, maar er zijn tal van exchanges die hier maling aan hebben. Daarnaast ben ik enthousiast over het loyaliteitsprogramma en de opzet van de BXY token.

Met het loyaliteitsprogramma (PLS token) kun je ervoor zorgen dat je een passief inkomen verdient door je PLS beschikbaar te stellen om te staken. Vergelijkbare concepten zijn er bijvoorbeeld bij KuCoin, waar je aandelen in de exchange kunt kopen (KuCoin shares) en daarmee een gedeelte van de winst ontvangt. Dit heeft voor KuCoin goed gewerkt en heeft de waarde van de exchange laten stijgen.

Met de BXY token kun je er ook voor zorgen dat je korting ontvangt over je eigen trades. Dit herken ik van Binance, met de BNB token. Ook voor Binance heeft dit goed gewerkt. Als iemand veel trades doet, is het natuurlijk zonde om de volle mep te betalen voor je trading fee. Al met al ben ik enthousiast over het project en zal het zeker in de gaten houden.

Lees hier alles over de gratis BXY tokens die je kunt verdienen door je aan te melden. Meld je hier aan op Beaxy

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.