Binance is op dit moment by far de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Het gemak is groot waarmee gebruikers hier kunnen handelen en de keuze is reuze om het zo maar te noemen. Niet alleen zijn er talloze crypto’s waarin je kunt handelen, maar je kunt door de vele features ook een passief inkomen verdienen. 

In dit artikel vertellen we je alles over de Binance Vault en de manier waarop je gebruik kunt maken van Binance staking. 

Wat is Binance Vault?

Binance Vault is een feature van Binance waar meerdere interessante onderdelen van de exchange samen komen. Zo wordt in de Vault de Binance Smart Chain (BSC), Launchpool, Staking en meer gecombineerd tot een simpele interface.

Helemaal met de opkomst van de DeFi wereld komen er steeds meer handige tools waarmee je bijvoorbeeld rente kunt verdienen op je crypto tegoeden. In de Binance Vault worden al deze onderdelen gecombineerd. Je kunt door de Binance Coin (BNB) te staken in je Vault deelnemen aan al deze methoden. Door BNB te storten op je eigen Vault pagina krijg je onder andere deze voordelen:

  • Beloningen van het ‘flexibel sparen’
  • Nieuwe tokens uit de Launchpool
  • DeFi staking inkomen
  • Inkomen uit Binance Smart Chain

Door BNB te plaatsen in je Vault deel je automatisch mee aan al deze beloningen. Dit kan snel oplopen en gebeurt volledig automatisch. Het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van je Binance Coins. Deze zijn op dat moment dan niet meer te verhandelen. Je stelt ze beschikbaar aan binance om te staken. 

Beloningen ontvangen

Zoals we al aangaven kun je aanspraak maken op de beloning door BNB beschikbaar te stellen aan Binance. Dit kun je met een simpele transactie verplaatsen van je Binance wallet richting je Vault. Vervolgens zal Binance deze coins voor je staken voor de verschillende projecten waar beloningen mee verdient kunnen worden. Je hoeft hierdoor zelf je tokens niet constant te verplaatsen van project naar project.

Ook deel je automatisch mee aan de Binance Launchpad en persoonlijk vind ik dit heel interessant. Dit is namelijk een methode die wel vergelijkbaar is met een ICO in de zin dat door de Launchpad nieuwe projecten verdeeld worden. Deelnemers krijgen tokens van deze nieuwe projecten.

Door BNB te plaatsen in de Vault ontvang je hier ook automatisch een gedeelte van. In je Vault kun je eenvoudig zien welke tokens er op dit moment allemaal te verkrijgen zijn via de Launchpad.

Binance staking
Binance staking

Rendement

Al deze beloningen bij elkaar maken dat je een rendement op je Binance Coins kunt verdienen. Dit is alleen mogelijk door het beschikbaar te stellen om te staken. Laat je het gewoon in je wallet staan dan ontvang je hier niets over.

Er wordt ingeschat dat je ongeveer tussen de 5 en 10% per jaar kunt verdienen op je inleg. Als we dit vergelijken met de rente op onze bankrekening of iets dergelijks is dit niet niks.

Meedoen met Binance staking

Stap een om te staken via Binance in de Binance Vault is het kopen van Binance Coin. Dit kun je doen via je Binance account en gewoon met iDeal. Vervolgens kun je deze tokens verplaatsen naar je Vault.

Dit kun je vinden onder de menu kop ‘Finance’ -> ‘Binance Earn’ -> en onder Flexibele looptijden ‘BNB Vault’. Hier klik je op ‘Staken’ en daar kun je nogmaals op ‘Staking’ klikken om je Binance Coin in je Vault te plaatsen. Vanaf nu doe je mee en zul je iedere dag je beloning ontvangen.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.