Binance is op dit moment de grootste Cryptocurrency exchange in de wereld. Het platform komt voort uit een ICO gehouden halverwege 2017 en sinds de start in juli zijn ze enorm snel gegroeid. Binnen een half jaar staan ze aan de top van de lijst met grootste exchanges in de wereld.  Dit hebben ze vooral te danken aan het snelle platform (1,4 miljoen transacties per seconden), de lage transactiekosten (0,1% vergeleken met 0,25% van de concurrenten), het referral programma (je ontvangt 20-40% van de tradingfee van de mensen die je naar Binance doorverwijst) en de Binance Coin (BNB). Samen hebben deze punten ervoor gezorgd dat het platform goed is voor ruim 2,6 miljard dollar trading volume in 24 uur.

Je kunt je hier aanmelden op Binance

Binance

Wat is de Binance Coin (BNB)?

Binance Coin is de munt van het platform Binance. De munt wordt gebruikt op deze exchange om fee’s te vervangen. Normaal gesproken betaal je op de exchange 0,1% trading fee wanneer je handelt. Wanneer je echter Binance Coin’s bezit kunnen deze je fee vervangen en krijg je daarnaast ook nog eens 50% korting op je fee’s. Je betaalt dan dus nog maar 0,05% ipv 0,1%. Wanneer je een beetje handelt met volume kan dit al snel veel geld besparen.

 

GAS verdienen door NEO te bewaren?

In een eerder artikel is er geschreven over het verdienen van GAS door NEO te bewaren in een wallet. Dit is als het ware een dividend uitkering voor het bezitten van NEO, uitbetaald in GAS. Normaal gesproken moet je dit in een online wallet bewaren om GAS te ontvangen, maar Binance betaald dit zelfs uit aan de mensen die NEO bezitten op hun platform. Het is dus een uitstekende exchange om te handelen in NEO terwijl je toch GAS wilt ontvangen.

Maak een account aan op Binance

Meld je aan op Binance wanneer je hier de kans toe krijgt. In het verleden is de registratie wel eens gesloten geweest doordat er zoveel aanmeldingen binnen kwamen. De accounts werden toen zelfs verkocht. Door het grote aanbod aan Crypto’s en het goed werkende platform is dit een positieve Binance review, ik ben er actief en zeer tevreden.

Hier kun je je aanmelden op Binance

Bitcoin kopen? Lees hier hoe je dit doet
Beginnen met handelen in Cryptocurrency? Lees hier hoe het werkt
Op zoek naar een geschikte exchange? Maak dan je account aan op Binance
Wil je direct handelen met euro’s? Maak dan je account aan op Bitvavo
Je Cryptocurrency veilig bewaren? Kijk dan eens naar de Ledger Nano S
Ledger Nano S