Bitvavo review: is Bitvavo betrouwbaar en moet ik hier handelen?

Bitvavo review: is Bitvavo betrouwbaar en moet ik hier handelen?

Bitvavo

Bitvavo is een nieuwe Cryptocurrency exchange van Nederlandse bodem. Dit platform richt zich volledig op het gemak voor haar gebruikers en is daarom uitermate geschikt voor onder andere beginnende traders. Waar sommige exchanges soms wat intimiderend over kunnen komen, is bij deze Nederlandse exchange een eenvoudige en heldere interfase ontwikkeld die geen uitleg nodig heeft. In dit artikel zal ik vertellen of Bitvavo betrouwbaar is en of het een geschikte exchange is om te traden.

Inhoudsopgave:
Voordelen
Betrouwbaarheid
Tijdelijke actie

Profiteer van de tijdelijke actie! Meld je aan via onderstaande link en bespaar de eerste €1000 aan fees!

Maak hier je account aan op Bitvavo en begin direct

Bitvavo currencies

Waarom zou ik op Bitvavo willen handelen?

Zoals al eerder aangegeven is Bitvavo enorm gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Een ander groot voordeel is het feit dat ze uit Nederland komen. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig euro’s op het platform te storen met behulp van iDeal, waarmee je vervolgens een breed scala aan de bekendste Cryptocurrencies kunt aanschaffen. Heeft een van je munten het goed gedaan? Dan kun je dit direct weer omruilen voor euro’s en uit laten betalen. Het storten en opnemen van euro tegoeden is dan ook gratis! Dit is wat mij betreft een groot voordeel ten opzichte andere exchanges. Je kunt makkelijk je winst uit laten keren.

Sommige exchanges vereisen een minimum bedrag van soms wel €100 of €200. Bij Bitvavo is het mogelijk om te handelen met kleinere bedrag, er is namelijk geen minimum bedrag. Dit is dus zeer geschikt voor mensen die nog nieuw zijn in de wereld van Bitcoin en ‘rustig’ willen beginnen. Persoonlijk spreekt mij dit aan omdat ik iedere maand wat geld opzij zet voor Cryptocurrency. Op Bitvavo kun je zelfs deze kleinere bedragen makkelijk storten en toevoegen aan je portfolio. Op andere exchanges gaat dit allemaal iets omslachtiger.

Is Bitvavo betrouwbaar?

Je hebt het vast wel voorbij zien komen. Nieuwsberichten over grote exchanges die worden gehackt en waarvan alle tegoeden van de gebruikers verloren gaan. Bij de exchange is de kans om zo’n hack nagenoeg niet aanwezig, omdat ze naar eigen zeggen het grootste gedeelte van de munten op het platform opslaan in een cold-wallet. Dit is een wallet die niet in verbinding staat met het internet, waardoor deze niet/ moeilijker vatbaar is voor hacks. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je al je tegoeden zult verliezen.

Naast de bovengenoemde maatregel heeft de exchange uiteraard ook de Two-factor Authentication die je kunt activeren. Dit is een extra laag beveiliging die je kunt inschakelen waardoor het voor kwaadwillenden moeilijker wordt om toegang tot jou account te krijgen. Al met al kan ik dus concluderen dat Bitvavo betrouwbaar is en geschikt is om op te handelen.

Direct handelen in Bitcoin

Conclusie: Moet ik gaan handelen op Bitvavo?

Bitvavo is uitermate geschikt om op te handelen, met name wanneer je nog relatief nieuw bent in de wereld van de Bitcoin. Je kunt eenvoudig euro’s storten op het platform en hiermee de meeste grote Cryptocurrencies aanschaffen. Daarnaast hoef je geen ervaring te hebben met exchanges. De duidelijke interfase spreekt voor zichzelf. Ook worden er nieuwe munten toegevoegd, wat ook de mogelijkheid biedt om je portfolio uit te breiden. Al met al kan geconcludeerd worden dat Bitvavo betrouwbaar is en sluit ik dit artikel dan ook af met een positieve Bitvavo review.

Je kunt nu profiteren van de actie. Bespaar in de eerste week voor €1000 aan fee’s wanneer je je nu aanmeldt via onderstaande link!

Maak hier je account aan op Bitvavo en begin direct

Begin direct met het handelen in Bitcoin en de vele andere Cryptocurrencies.