Tegenwoordig zijn er enorm veel advertenties, trackers en virussen op het internet waar je last van kunt hebben. Het is erg vervelend om telkens dezelfde advertenties te zien. Maar het kost ook nog eens veel tijd om ze te laden. Dit is tijd die je niet meer terug krijgt.

Ook kost het laden van deze advertenties jou ook nog eens internet kosten. Worden de advertenties bijv. geladen op je mobiele telefoon? Dan moet jij hiervoor betalen. Met de Brave browser is dit nu allemaal verleden tijd.

Inhoudsopgave:
Wat is de Brave browser
Wat is Basic Attention Token
Hoe werkt de Brave browser
Hoe kan ik beginnen met de Brave browser

Brave

Wat is de Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Met de uitzondering dat de Brave browser volledig ingericht is om advertenties, trackers en virussen te blokkeren.

De browser is opgericht door onder andere Brendan Eich, de oprichter van Mozilla (van firefox) en de programmeertaal Javascript. Het idee achter de Brave browser is dat er op dit moment veel te veel inbreuk wordt gemaakt op de gebruikers van websites.

Dit gebeurt door het tonen van advertenties en het (op de achtergrond) plaatsen van trackers. Deze advertenties en trackers kosten de gebruikers van het internet veel tijd en geld, en dit moet anders.

In de Brave browser is standaard alles geblokkeerd en is het mogelijk om door middel van een eenvoudige ‘switch’ de advertenties aan en uit te zetten. Wanneer je een nieuw tabblad opent zie je standaard een teller die bijhoudt hoeveel trackers, advertenties, HTTPS upgrades er geblokkeerd zijn sinds je de browser gebruikt. Ook kun je zien hoeveel tijd je dit heeft gescheeld.

Daarnaast is er een eigen advertentie netwerk in de maak bij Brave. Want advertenties zijn niet alleen maar slecht. Op termijn worden er zogenoemde ‘Brave ads’ getoond in de browser die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt en dus aansluiten op jouw behoeftes. Aalleen wanneer jij daar expliciet toestemming voor geeft.

Natuurlijk worden de advertenties van tegenwoordig ook steeds beter. Maar wat Brave hier onderscheidt van de rest is dat je bij Brave dan ook aanspraak kunt maken op het grootste gedeelte van de opbrengst. Op dit moment staat het nog in de kinderschoenen, maar op termijn kun je met de Brave browser dus geld verdienen door te surfen op het internet en de advertenties te bekijken.

Je krijgt hiervoor Cryptocurrency, namelijk in de vorm van de Basic Attention Token (BAT).

Download hier de Brave Browser voor mobiel en PC

 

Wat is Basic Attention Token

De Basic Attention Token en de token die gebruikt wordt in de Brave browser. Doordat de browser alle advertenties blokkeert van websites, heeft dit negatieve gevolgen voor de inkomsten van publishers. Op dit moment kunnen gebruikers van de Brave browser daarom BAT op hun browser storten en dit gebruiken om te doneren aan hun favoriete publishers. Wanneer je surft op het internet bezoek je veel sites, en in de browser kun je aangeven welke sites een gedeelte van jouw BAT verdienen. Je bent uiteraard niet verplicht om dit te doen.

Op dit moment gaat het nog om donaties, maar op termijn kun je zelf BAT verdienen door te surfen in de browser en advertenties te bekijken. Een gedeelte van de BAT die je hiermee verdient, kun je dan op jouw beurt weer verdelen onder de sites die jij bezoekt. Zoals gezegd staat dit concept nu nog in de kinderschoenen, Maar in de toekomst kan het grote advertentienetwerken zoals Google flink opschudden.

Hoe werkt de Brave browser?

Wanneer je de browser gedownload hebt en opent zie je rechts boven het logo van Brave. Dit is het schild dat je per website aan of uit kunt zetten. Aangeraden wordt om binnen het schild onder ‘Ad Control’ Show Brave Ads aan te klikken.

Met deze instelling gaan op termijn Brave ads getoond worden waarmee je BAT kunt verdienen. Wanneer je rechts naast alle tabbladen op de drie streepjes klikt en op ‘preferences’ drukt, kun je onder payments je maandelijkse donatie budget instellen.

Heb je geen BAT? Dan wordt niets afgeschreven. Onder op deze pagina kun je per publisher aangeven op je deze wel of niet iets wil doneren. Dit kun je doen door onder ‘Include’ een publisher aan te vinken. Je BAT laten uitbetalen doe je via Uphold en omwisselen voor euro’s doe je via deze exchange.

Hoe kan ik beginnen met de Brave browser?

De browser is gratis te gebruiken op zowel de computer als de telefoon. De Browser is hier te downloaden voor je computer en mobiele telefoon. Wil je BAT kopen voor in je browser of om mee te handelen? Dan kun je hier je Basic Attention Tokens kopen.

Download brave browser

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.