Coinmerce is een handelsplatform dat de mogelijkheid biedt aan haar gebruikers om eenvoudig via je mobiele telefoon Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen. Naast de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen kan de applicatie ook fungeren als mobiele wallet. Coinmerce geeft aan gebruiksgemak het aller belangrijkste te vinden. De applicatie kan daarom goed gebruikt worden door zowel de leek als de meer ervaren Bitcoin handelaar.

Coinmerce features

Zoals gezegd kun je de applicatie zowel op de mobiele telefoon als de computer gebruiken om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen en te verkopen. Op dit moment hebben ze ruim 100 munten in het assortiment, waaronder bekende munten zoals ARK, Ethereum, Power Ledger en Ripple. En dit assortiment zal in de toekomt alleen nog maar groter worden.

Ook het kopen van cryptovaluta kan via de Coinmerce app gemakkelijk via je telefoon. Je kiest welke munt je wilt kopen en rekent dit vervolgens af via je gewenste betaalmethode zoals bijvoorbeeld iDeal.

Vrienden op Coinmerce

Ook kun je op Coinmerce vrienden uitnodigen en beschikt de applicatie over een chatfunctie. Hiermee kun je contact onderhouden met je vrienden over het laatste crypto nieuws. Een andere opvallende feature is de ‘crypto tikkie’ functie. Hiermee kun je een betaalverzoek doen aan vrienden voor bijvoorbeeld een lunch die je hebt voorgeschoten. Dit betaalverzoek kan vervolgens in crypto betaald worden en wordt automatisch in de goede wallet gestort.

Beveiliging

Je kunt de Coinmerce app op je telefoon beveiligen met de 2FA beveiliging. Ook kan je, wanneer je telefoon dit toelaat, een beveiliging toevoegen met je vingerafdruk. Dit zorgt voor extra lagen beveiliging, dus ook wanneer je telefoon gestolen is kan dan niemand bij je Bitcoin.

https://www.youtube.com/watch?v=lnZ_lO40lEY

Coinmerce support

Coinmerce heeft verschillende manieren waarop je de support kunt bereiken mocht je vragen hebben. Zo kan je ze bijvoorbeeld benaderen op Facebook, WhatsApp, email of Twitter. De support afdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per weer bereikbaar, dus je zult nooit lang hoeven wachten op een antwoord.

Vind hier meer informatie over de Coinmerce applicatie voor je telefoon en computer. Maak je account aan om direct te beginnen met handelen.

Coinmerce

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.