Crypto.com bestaat al enige tijd maar het is oorspronkelijk begonnen onder de naam ‘Monaco’. Het Crypto.com platform is ontwikkeld om de adoptie van cryptocurrency te stimuleren. Een belangrijke feature van de coin is de MCO Visa card waarmee mensen met crypto kunnen betalen in de winkel.

In dit artikel kijken we naar Crypto.com, de MCO visa card en de Crypto.com koers verwachting voor de toekomst.

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een online platform en cryptocurrency wallet opgericht om de adoptie van cryptocurrency ten goede te komen. Gebruiksvriendelijk is altijd een ding geweest in de wereld van de cryptocurrency en Crypto.com wil hier verandering in brengen. Met de features probeert het cryptocurrency zo makkelijk mogelijk te maken voor (nieuwe) gebruikers. Op het platform heb je twee verschillende coins, namelijk MCO en CRO. Een aantal van de belangrijkste features van MCO zijn:

MCO Visa kaart

Het bezitten van crypto is een ding, maar het betalen is iets compleet anders. Mocht een bedrijf al cryptocurrency aannemen, dan is dit vaak lastig en nog zeker niet de standaard. Met de MCO Visa pre-paid kaart wordt het niet alleen mogelijk om in de winkels te betalen met je crypto. Ook de online betalingen met de kaart profiteren van de goedkope cryptocurrency transacties. De MCO kaart heeft geen jaarlijkse kosten en kan daarom gemakkelijk gebruikt worden door iedereen.

MCO wallet

De MCO wallet is één van de meest gebruikte cryptocurrency wallet met meer dan 1 miljoen downloads. Het is niet alleen mogelijk om ongeveer 30 verschillende crypto’s op de mobiele applicatie te bewaren. Je kunt er ook gemakkelijk cryptocurrency kopen. Daarnaast is de wallet geoptimaliseerd om te gebruiken samen met de MCO visa kaart.

MCO cards
MCO kaarten

Crypto.com visa kaarten

De prepaid betaalkaarten zijn hét product dat Crypto.com onderscheidt van de rest. Veel cryptocurrency enthousiastelingen staan namelijk te springen om te gaan betalen met hun digitale valuta. Met de MCO cards is dit realiteit en het biedt bovendien veel voordelen afhankelijk van de hoeveelheid MCO coins je in je wallet hebt staan.

Er zijn in totaal vijf verschillende kaarten in verschillende tiers. Om aanspraak te maken op een hogere tier moet je MCO coins in je wallet ‘vastzetten’ en hiermee ontvang je extra korting. Die korting op je betalingen loopt op van 1% tot 5%. 

Ook krijg je een cashback actie voor bijvoorbeeld spotify, netflix en Amazon Prima wanneer je deze betaald met je MCO card. Erg voordelig dus wanneer je hier nu al een abonnement hebt. 

https://www.youtube.com/watch?v=JMiP8JSrvTM

Je hebt de keuze uit de volgende kaarten:

Midnight Blue

Dit is de laagste tier en hiervoor hoef je geen MCO tokens in je wallet te bewaren. Je ontvangt 1% cashback op iedere aankoop die je doet met de kaart.

Ruby Steel

Om deze kaart te kunnen krijgen moet je 50 MCO tokens ‘vastzetten’. Je korting gaat hiermee omhoog naar 2%. Ook worden je dagelijkse limieten verhoogd. 

Jade Green/ Royal indigo

Vanaf de Jade Green en de Royal Indigo kaarten gaat de hoeveelheid MCO die je moet inleggen flink omhoog. Om deze kaarten te kunnen krijgen moet je tenminste 500 MCO tokens staken. Je cashback (voor iedere aankoop) gaat hiermee omhoog naar 3%.

Icy White card/ Frosted Rose Gold

5000 MCO zijn er nodig om deze kaart te bezitten en hiermee heb je de op één na hoogste tier te pakken van 4% cashback. 

Obsidian Black card

Dit is de hoogst mogelijke tier en daarmee ook de meest waardevolle tier. Hiervoor moet je maar liefst 50.000 MCO tokens staken. Je korting is hiermee wel op iedere aankoop 5%. 

Je kunt je via onderstaande link gratis aanmelden voor Crypto.com en een kaart aanvragen. Na een korte verificatie zul je even moeten wachten tot je goedgekeurd bent (ongeveer 5 minuten bij mij). Daarna kun je wat MCO coins kopen en je payment kaart aanvragen. Dit kan allemaal vanuit de mobiele applicatie.

Aanmelden bij Crypto.com

CRO

De crypto.com chain met de CRO token zijn ontwikkeld als betalingsoplossing om de samenwerking tussen normale en digitale valuta soepel te laten verlopen. Het is de bedoeling dat winkeliers en consumenten samen komen op het platform en gebruik kunnen maken van de blockchain voor goedkope en efficiënte transacties. Ook dit is ontwikkeld met de adoptie van cryptocurrency in het achterhoofd. Een aantal van de belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Hoge schaalbaarheid en snelle transacties

Het systeem is zo ontworpen dat er nagenoeg directe transacties uitgevoerd kunnen worden. Voor betalingen in winkels of webshops is dit natuurlijk ideaal. De bevestigingstijd is 1 seconden en de belofte is om 50.000 transacties per seconde te kunnen verwezenlijken.

  • Centralisatie is erg belangrijk

Crypto.com wil niet het middelpunt zijn van het ecosysteem. Het doet er daarom alles aan om de beveiliging van het netwerk zo goed mogelijk te maken. Daarnaast biedt het ontwikkelaars de tooks (SDK kit) om zelf ook dingen op het platform te ontwikkelen waar winkeliers mee uit de voeten kunnen. De verwachting is dat hiermee het gebruik van cryptocurrency en daarmee de adoptie sneller kan gaan.

Crypto.com koers verwachting

De rol van winkeliers is erg belangrijk als we het over het gebruik van cryptocurrency hebben. Hoe meer winkels het accepteren en hoe makkelijker dit proces is, hoe eerder mensen er gebruik van gaan maken. Helemaal met de hoge fee’s van bijvoorbeeld creditcards op dit moment heeft Crypoto.com zeker potentie net de CRO en MCO coins. 

Crypto.com coins kopen

Je kunt de beide coins aanschaffen in de Crypto.com wallet. Deze is te downloaden voor zowel Android als Apple. Via onderstaande link kun je direct een account aanmaken.

Aanmelden bij Crypto.com

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.