CyberMiles is een blockchain project dat de focus heeft op e-commerce. Het project is van mening dat grote bedrijven zoals Amazon te veel macht hebben op deze markt. Lees in dit artikel hoe Cybermiles dit aan wil pakken.

Wat is CyberMiles?

CyberMiles is een blockchain project dat de strijd aan wil gaan met grote e-commerce bedrijven als Amazon en eBay. Ze zijn van mening dat deze grote bedrijven een te nadrukkelijke positie in de markt van de online verkopen innemen. Ze creëren bijna een monopoly op de online aankopen en dit zorgt ervoor dat de ‘kleine’ online ondernemer het moeilijk heeft.

Met behulp van nieuwe technologiën op het gebied van Smart Contracts willen ze de kleine ondernemer een platform bieden waarop ze hun bedrijf kunnen runnen. Deze ‘Smart Business Contracts’ moeten ervoor zorgen dat mensen weer met elkaar gaan handelen in plaats van alleen maar met grote internet giganten.

Deze aanpak komt dan ook voort uit het ‘moederbedrijf’, namelijk 5Miles. Dit is een Amerikaanse applicatie waarop handel tussen consumenten de standaard is. Je vindt in de app locale aanbieders van het product waar je naar op zoek bent. Met de applicatie heb je deze aanbieders altijd binnen handbereik.

Waarmee onderscheidt CyberMiles zich?

Belangrijke punten van het project voor bedrijven zijn bijvoorbeeld alle templates voor smart contracts. Met deze templates kunnen mensen die gebruik maken van het platform gemakkelijk hun eigen contracts opstellen. Hier hoef je dus geen programmeur meer voor te zijn, maar je kunt gebruik maken van een hele bibliotheek aan voorbeelden. Door deze methode van Smart Contracts wordt het project ook wel eens genoemd als een vervanger van de smart contracts van Ethereum.

Daarnaast is een belangrijk knelpunt van veel e-commerce platformen de transactiesnelheid. Door gebruik te maken van Delegated Proof of Stake (net zoals ARK), is het niet alleen mogelijk om veel transacties te kunnen faciliteren. Ook kunnen mensen die investeren in de CyberMiles coin CMT passief inkomen verdienen door de CMT coin beschikbaar te stellen aan het netwerk.

Cybermiles team

Het team van Cybermiles bestaat uit een team van wetenschappers en ontwikkelaars met veel ervaring op het gebied van e-commerce. Zo is de Founder van het project niet alleen een wetenschapper die gewerkt heeft bij CERN, maar was hij ook mede oprichter van Light in the Box. Een ander groot e-commerce platform.

CMT ICO

De CyberMiles ICO was een groot succes. De Initial Coin Offering werd gehouden tussen 21 en 22 November 2017 en bracht in een dag bijna 31 miljoen dollar op. Met deze middelen werkt CyberMiles hard om een zo goed mogelijk peer to peer e-commerce platform op te zetten.

CyberMiles ICO
CyberMiles ICO

Beste CMT wallet

Op de website van CyberMiles kun je een mobiele wallet downloaden. Maar dit is niet de veiligste manier om de private keys van je CMT coins op te slaan, hiervoor is een hardware wallet altijd het meest geschikt. Geschikte apparatuur hiervoor is bijvoorbeeld de Ledger Nano S, de Ledger Nano X of de Trezor T. Bij deze Nederlandse partij kun je je hardware wallet aanschaffen en geniet je van uitstekende klantenservice.

CMT kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt beslissen om CyberMiles te kopen. Je hebt de CMT coin bijvoorbeeld nodig op het netwerk, maar kunt er ook passief inkomen mee verdienen door gebruik te maken van Delageted Proof of Stake. CyberMiles kopen doe je eenvoudig bij deze exchange. Met lage fee’s en de mogelijkheid om je bankrekening te koppelen heb je binnen no-time je Cybermiles gekocht. Je kunt hier meer lezen over hoe je cryptocurrency moet kopen.

Het is een project dat zeker potentie heeft, met name ook door de nauwe samenwerking met het platform 5Miles. Met ruim 12 miljoen gebruikers is het een groot platform waar CyberMiles en de CMT coin onder de aandacht gebracht kan worden bij veel gebruikers.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass