In het verleden heb ik al regelmatig geschreven over Proof of Stake coins zoals Reddcoin, QTUM en Stratis.  Je kunt hiermee passief inkomen verdienen door je munten beschikbaar te stellen aan het netwerk, maar dit heeft soms nog wel wat voeten in de aarde. Hiervoor is er nu de Omnistaker in het leven geroepen.

Door middel van het Proof of Stake algoritme kun je je munten beschikbaar stellen aan het netwerk om zo bij te dragen aan de veiligheid van het netwerk. En hiervoor word je beloond in de vorm van de betreffende cryptocurrency. Dit is anders dan het Proof of Work algoritme, waar je met dure mining apparaten aan de slag moet.

Normaal gesproken moet je een wallet installeren op je computer en deze dag en nacht aan laten staan om te staken. Dit is vervelend omdat er altijd een computer aan moet staan. Gaat deze automatisch updaten? Dan valt zowel je computer als het staking proces stil en verlies je inkomsten van het staken. Daarnaast kost het ook nog eens veel stroom en gaat de levensduur van je computer achteruit. Met de Omnistaker kun je dit nu voorkomen.

Op de Omnistaker kun je tot drie verschillende munten tegelijk laten staken. Je kunt het apparaat eenvoudig instellen en na de eerste setup direct aan de slag met crypto staking. Je kunt de Omnistaker gebruiken in combinatie met de volgende crypto munten:

In de toekomst worden er nog veel meer ondersteuningen verwacht voor de Omnistaker. Deze kunnen eenvoudig toegevoegd worden door een software update.

Omnistaker kopen

Een Omnistaker kopen doe je bij de officiële Omnistaker partner Cryptomaan. Ze kunnen je helpen met de installatie, hebben een goede klantenservice en bieden je twee jaar garantieservice. Je kunt hier meer informatie vinden over de Omnistaker en de Omnistaker kopen.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.