KuCoin is een relatief nieuwe Cryptocurrency exchange waarop mensen kunnen handelen in verschillende munten. Hoewel de Chinese markt de afgelopen tijd aardig schommelt wat betreft regelgeving, is KuCoin een exchange uit Hong Kong gericht op de buitenlandse markten. De oprichters van de exchange zijn in 2013 begonnen met het maken van de technische basis voor het platform. In 2017 hebben ze dit afgerond en is het platform open gegaan voor de gebruikers. Op dit moment staat de exchange op plaats 69 op de lijst met exchanges gebaseerd op trade volume in de afgelopen 24 uur.

KuCoin wil zich positioneren als de ‘exchange voor de mensen’. Ze zijn ervan overtuigd dat exchanges niet teveel moeten profiteren van de mensen die handelen op hun platforms. Ze hebben er dan ook voor gekozen om KuCoin shares uit te geven en beschikbaar te stellen. De Trading fee’s worden aan de hand van deze aandelen uitgekeerd aan de bezitters. Je kunt dus door KuCoin shares te hebben mee profiteren van de groei van het platform.

Wat zijn KuCoin shares?

KuCoin shares zijn aandelen in de exchange. In totaal worden er 200 miljoen aandelen uitgegeven, waarvan 70 miljoen aan de oprichters, 30 miljoen aan investeerders en de overige 100 miljoen voor de andere gebruikers. De shares voor de oprichters staan in ieder geval tot 2 september 2021 vast en die van de investeerders tot 2019. Dit betekent dat deze partijen met relatief veel shares niet zomaar al deze aandelen kunnen dumpen, waardoor de koers zal dalen.

Mensen die KuCoin shares bezitten krijgen iedere dag rond 00:00 uur een uitbetaling van de trading fee’s. Hoe meer shares je bezit, hoe meer je uitbetaald krijgt. Op dit moment betaald KuCoin 50% van alle fee’s uit aan de mensen die shares bezitten. 40% van de fee’s gaan naar mensen die anderen uitgenodigd hebben voor het platform (referral) en de overige 10% blijft in het bezit van KuCoin zelf. Het is dus duidelijk dat er veel verdeeld wordt onder de gebruikers.

Het referral programma is weer actief!

Verdien GAS door te handelen in NEO

In het artikel over het verdienen van passief inkomen door NEO heb je kunnen lezen hoe je door het hebben van NEO automatisch GAS produceert in de officiële wallet. Veel exchanges maken hier gebruik van door met jouw NEO GAS te verdienen voor zichzelf. Bij KuCoin wordt het gegenereerde GAS door jouw NEO aan jezelf uitgekeerd. Dit wordt, net zoals de uitbetaling voor je shares, iedere dag op je GAS rekening bijgeschreven. Dit maakt KuCoin een geschikte exchange om in NEO te handelen, omdat je hierdoor geen GAS misloopt.

KuCoin NEO to GAS

Aanmelden voor KuCoin

Het registratieproces van de KuCoin exchange is heel eenvoudig:
Maak hier je account aan op KuCoin
Bevestig je registratie vervolgens via de email. Stel je two-factor authentication in en je bent nu klaar om te beginnen op KuCoin. Af en toe worden er zelfs gratis shares uitgegeven aan nieuwe gebruikers. Dus meld je aan op KuCoin en begin direct!

Webinar beleggen & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In dit Gratis Webinar leer je de beginselen van het beleggen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.