NULS is een open-source crypto project dat zich door middel van een modulair ontwerp wil onderscheiden van andere projecten. Het gemeenschapgestuurde project richt zich onder andere op het faciliteren van smart contracts en wil de brug vormen tussen openbare blockchains en gesloten blockchains.

Door verschillende tools te bieden aan ontwikkelaars wil het NULS project blockchain adoptie ondersteunen. De bedrijfstoepassingen hiervan zijn eindeloos en door het modulaire karakter van het project kunnen ontwikkelaars eigen modules maken die aansluiten bij de bedrijfsvoering. Het bouwen van deze verschillende modules door ontwerpers wordt gedaan in de NULS Chain factory. Een interfase waar ontwikkelaars de tools geboden wordt om bestaande modules aan te passen of om nieuwe te bouwen.

Mensen die NULS bezitten kunnen hun coins bewaren in een wallet om deel te laten nemen aan het netwerk. Bij NULS wordt dit het Proof-of-credit consensus mechanisme genoemd. Dit is vergelijkbaar met Proof of Stake, wat betekent dat je meer NULS ontvangt zodra je je NULS beschikbaar stelt aan het netwerk om transacties te controleren. Ieder jaar worden er 5 miljoen NULS vrijgegeven door deze methode. Wil je op een andere manier aan NULS komen dan moet je dit aanschaffen via een exchange.

NULS roadmap

Op de NULS roadmap staan nog een flink aantal ontwikkelingen te gebeuren. Maar de belangrijkste ontwikkeling die op het programma staat is de NULS 2.0 Mainnet lancering in het vierde kwartaal van 2019. Dit is de verbeterde versie die ervoor moet zorgen dat het voor bedrijven nog makkelijker wordt om gebruik te maken van de blockchain zonder hiervoor specialistische kennis in huis te hebben. Dit is dan ook gelijk een belangrijke reden om eventueel te speculeren op de NULS koers.

Was de verwachting daar is dat dit voor veel bedrijven een uitkomst zal bieden is het een goed moment om ‘vroeg’ NULS aan te schaffen. Op het moment dat het project namelijk deze lancering aankondigt wil er nog wel eens wat met de prijs van NULS gebeuren. Ben je er eerder bij? Dan kan je van deze prijsschommeling profiteren.

NULS kopen

Wil je nou ook NULS kopen om mee te kunnen profiteren van een eventuele prijsstijging? Dan doe je dat gemakkelijk op deze exchange. Je stort eenvoudig je euro’s via iDeal en wisselt dit gemakkelijk om voor NULS. Ook bij eventuele winst heb je je verdiende euro’s ook zo weer teruggestort op je bankrekening. Heel eenvoudig!

Het veilig bewaren van je munten

Op de website van het project vind je een pagina waarop verschillende wallets te downloaden zijn. Hier kun je je gekochte NULS op storten om ze zo los van een exchange te bewaren. De samenwerking met Ledger is in ontwikkeling, dus op termijn moet je je NULS ook kunnen bewaren op een hardware wallet zoals de Ledger Nano X. Dit is zoals ik al vaak aangegeven heb de veiligste methode om je crypto te waren, los van het internet.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.