Wat is Polymath? Gaat het de ICO vervangen? POLY


polymath

Het kopen en verhandelen van aandelen is enorm populair. Niet alleen voor mensen die speculeren op aandelen is deze markt interessant. Ook bedrijven die aandelen uitgeven kunnen hierdoor extra kapitaal binnenhalen om de bedrijfsvoering te laten groeien. In dit artikel wordt ingegaan op Polymath en de POLY coin. Waar komen ze in beeld in deze markt?

Wat is Polymath?

Polymath is een platform waarop bedrijven een security token kunnen maken, uitbrengen en verhandelen. Deze security token functioneert als reguliere aandelen, maar doordat het via de blockchain verhandelt kan worden heeft iedereen direct toegang tot de aandelen. Voor bedrijven wordt het op deze manier een stuk eenvoudiger om geld te verzamelen voor het voortzetten van de bedrijfsvoering. Investeerders kunnen een security token aanschaffen van een bedrijf en hebben daarmee direct een aandeel in het bedrijf in handen. Deze aandelen kunnen zelfs dividend uitkeren en zijn daarom nauwelijks te onderscheiden van de ‘traditionele’ aandelen.

Regelgeving rondom security tokens

Een belangrijk pijnpunt op de financiële markt is nog steeds de regelgeving. Om dit soort handel te mogen faciliteren moet er aan strenge regels voldaan kunnen worden, waaronder bijvoorbeeld de identiteitscontrole van de klanten (KYC = Know Your Customer). Dit is dan ook de reden dat er een geheel nieuwe soort token ontwikkeld wordt, namelijk de ST-20. Dit is een variant op de ERC-20 token zoals we die kennen van Ethereum. Alleen is het met de ST-20 token mogelijk om restricties in te stellen en KYC toe te passen, waardoor het gemakkelijker aan alle regels kan voldoen.

Doel van Polymath

Het doel van Polymath is heel duidelijk. Ze willen de volledige markt van de ICO’s overnemen en verbeteren. Het grote probleem met deze ICO’s is dat er vaak misbruik van gemaakt wordt door de projecten die geld inzamelen. Ze maken een mooie website en vertellen een goed verhaal. Vervolgens verkopen ze een hele hoop coins door middel van een Initial Coin Offering om er daarna vandoor te gaan met het geld. Door gebruik te maken van het Polymath platform en de POLY coin moet dit voorkomen worden in de toekomst.

Het is in ieder geval duidelijk dat er veel geld omgaat in de wereld van de aandelen in ICO’s. Mocht Polymath er in slagen daadwerkelijk een vuist te maken op dit gebied, dan is de potentie groot. Mogelijk zal er dan voor miljarden een funding opgehaald kunnen worden door middel van POLY. Dit zal dan uiteraard erg positief zijn voor de POLY koers.

Waarom Polymath?
Waarom Polymath?

Polymath wallet

De Polymath coin is een ERC-20 token. Dit betekent dat je je POLY het beste kunt bewaren op een hardware wallet, zoals bij voorbeeld de Ledger Nano X. Hiermee sla je je POLY coin op los van het internet, waardoor je nooit slachtoffer zult worden van hackers en je POLY niet zult verliezen.

Polymath kopen

Het is nooit zeker wat de Polymath koers zal doen in de toekomst. Maar je kunt je voorstellen dat als Polymath zijn ambities waar maakt de potentie van het project groot is. Mogelijk zullen er miljarden euro’s verhandelt worden aan POLY coin in de toekomst en dit zal positief uitpakken voor de POLY koers. Polymath kopen kan daarom een goede aanvulling zijn voor je crypto portfolio. Via onderstaande link kun je eenvoudig POLY kopen.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan