Het kopen en verhandelen van aandelen is enorm populair. Niet alleen voor mensen die speculeren op aandelen is deze markt interessant. Ook bedrijven die aandelen uitgeven kunnen hierdoor extra kapitaal binnenhalen om de bedrijfsvoering te laten groeien. In dit artikel wordt ingegaan op Polymath en de POLY coin. Waar komen ze in beeld in deze markt?

Wat is Polymath?

Polymath is een platform waarop bedrijven een security token kunnen maken, uitbrengen en verhandelen. Deze security token functioneert als reguliere aandelen, maar doordat het via de blockchain verhandelt kan worden heeft iedereen direct toegang tot de aandelen.

Voor bedrijven wordt het op deze manier een stuk eenvoudiger om geld te verzamelen voor het voortzetten van de bedrijfsvoering. Investeerders kunnen een security token aanschaffen van een bedrijf en hebben daarmee direct een aandeel in het bedrijf in handen.

Deze aandelen kunnen zelfs dividend uitkeren en zijn daarom nauwelijks te onderscheiden van de ‘traditionele’ aandelen.

Regelgeving rondom security tokens

Een belangrijk pijnpunt op de financiële markt is nog steeds de regelgeving. Om dit soort handel te mogen faciliteren moet er aan strenge regels voldaan kunnen worden, waaronder bijvoorbeeld de identiteitscontrole van de klanten (KYC = Know Your Customer).

Dit is dan ook de reden dat er een geheel nieuwe soort token ontwikkeld wordt, namelijk de ST-20. Dit is een variant op de ERC-20 token zoals we die kennen van Ethereum. Alleen is het met de ST-20 token mogelijk om beperkingen in te stellen en KYC toe te passen, waardoor het gemakkelijker aan alle regels kan voldoen.

rdt, namelijk de ST-20. Dit is een variant op de ERC-20 token zoals we die kennen van Ethereum. Alleen is het met de ST-20 token mogelijk om restricties in te stellen en KYC toe te passen, waardoor het gemakkelijker aan alle regels kan voldoen.

Doel van Polymath

Het doel van Polymath is heel duidelijk. Ze willen de volledige markt van de ICO’s overnemen en verbeteren. Het grote probleem met deze ICO’s is dat er vaak misbruik van gemaakt wordt door de projecten die geld inzamelen. Ze maken een mooie website en vertellen een goed verhaal.

Vervolgens verkopen ze een hele hoop coins door middel van een Initial Coin Offering om er daarna vandoor te gaan met het geld. Door gebruik te maken van het Polymath platform en de POLY coin moet dit voorkomen worden in de toekomst.

Het is in ieder geval duidelijk dat er veel geld omgaat in de wereld van de aandelen in ICO’s. Mocht Polymath er in slagen daadwerkelijk een vuist te maken op dit gebied, dan is de potentie groot. Mogelijk zal er dan voor miljarden een funding opgehaald kunnen worden door middel van POLY. Dit zal dan uiteraard erg positief zijn voor de POLY koers.

Waarom Polymath?
Waarom Polymath?

Polymath wallet

De Polymath coin is een ERC-20 token. Dit betekent dat je je POLY het beste kunt bewaren op een hardware wallet, zoals bijvoorbeeld de Ledger Nano X. Hiermee sla je je POLY coin op los van het internet, waardoor je nooit slachtoffer zult worden van hackers en je POLY niet zult verliezen.

Polymath koers verwachting

De ICO wereld heeft zijn beste tijd gehad lijkt het wel, althans in de huidige vorm. Het idee is goed, maar er wordt vaak misbruik van gemaakt. Weet Polymath een nieuw en eerlijk systeem te creëren? Dan kan dit wel eens goed uitpakken voor de Polymath koers verwachting.

Polymath prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn veel POLY-voorspellingen te vinden op het internet, de een positiever dan de ander natuurlijk. Hieronder vind je een overzicht met verschillende Polymath prijs voorspellingen voor de toekomst.

2020: $ 0,0817 ($ 0,087)
2021: $ 0,1031
2022: $ 0,1169
2023: $ 0,1452
2024: $ 0,1535
2025: $ 0,1237
2026: $ 0,1310

Polymath kopen

Het is nooit zeker wat de Polymath koers zal doen in de toekomst. Maar je kunt je voorstellen dat als Polymath zijn ambities waar maakt de potentie van het project groot is.

Mogelijk zullen er miljarden euro’s verhandelt worden aan POLY coin in de toekomst en dit zal positief uitpakken voor de POLY koers. Polymath kopen kan daarom een goede aanvulling zijn voor je crypto portfolio. Polymath kopen doe je gemakkelijk via de grootste exchange ter wereld, Binance.

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
  3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.