Tegenwoordig zijn er veel banken en gespecialiseerde bedrijven die veel geld verdienen met Invoice Factoring (I.F.). Ze kopen facturen op die pas in de toekomst betaald moeten worden voor een bedrag net onder het factuur bedrag.

Tegen de tijd dat de factuur betaald moet worden innen ze deze en het verschil tussen het aankoop- en verkoopbedrag is de winst.

Populous biedt een platform waar zowel verkopers als aankopers van facturen hun handel kunnen doen. Allemaal veilig en betrouwbaar door middel van de blockchain technologie. Hieronder zie je de live Populous koers.

 

De maximale hoeveelheid Populous die er in omloop kan zijn is ruim 53 miljoen en op dit moment zijn er ruim 37 miljoen uitgegeven.

Wat is de gedachte achter Populous?

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde wachttijd voor een factuur in Nederland 41 dagen is voordat deze wordt betaald. Voor sommige ondernemers is dit geen probleem, ze kunnen deze termijn gewoon overbruggen met andere facturen.

Maar voor andere ondernemers betekent dit dat ze hun eigen werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren tot de betaling binnen is. Hier komt Invoice Factoring om de hoek kijken.

Bij Invoice Factoring ga je naar een bank of andere instantie om jouw factuur te verkopen. Stel je hebt een factuur van €10.000 en hebt direct geld nodig. De bank wil deze factuur wel opkopen voor €9.500.

Jij ontvangt dit geld direct en de bank ontvangt de volledige €10.000 zodra deze betaald wordt. Jij kunt ondertussen gewoon verder met je werk en de bank heeft €500 verdient.

Populous biedt een platform op de blockchain waar vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar gebracht wordt. Op het platform kunnen ondernemers met facturen eenvoudig een voorstel doen.

Ze bieden hier dan bijv. een factuur aan met een korten van 5%. De kopers, die op hetzelfde platform aanwezig is, kan de lijst met facturen bekijken en de facturen die hij interessant vindt opkopen.

Zo heeft de ondernemer van wie de factuur was zijn geld (- in dit geval 5%) en heeft de investeerder 5% winst gemaakt zodra de factuur betaald is.

Populous koers verwachting

De Populous (PPT) koers is sterk afhankelijk van de hoeveelheid mensen en in dit geval bedrijven die het gaan gebruiken. Hoe meer het platform in gebruik wordt genomen, hoe beter dit zal zijn voor de Populous koers verwachting. De problemen wat betreft facturering zijn en blijven waarschijnlijk nog lang actueel, dus weet Populous aan te slaan dan is de potentiële markt groot.

Populous prijs voorspelling 2020 – 2026

De PPT prijs voorspellingen lopen ver uiteen. Over het algemeen is het sentiment rond Populous op het moment van schrijven postief en een sterke buy. Weet het platform nieuwe samenwerkingen aan te gaan dan zal dit resulteren in een nog hogere prijs voorspelling voor de toekomst.

2020: $ 0,69 ($ 0,63)
2021: $ 0,86
2022: $ 1,01
2023: $ 1,16
2024: $ 1,36
2025: $ 1,45
2026: $ 1,72

Populous (PPT) technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Waar kan ik Populous aanschaffen?

Populous kan bijna exclusief verkregen worden op Binance. Met ongeveer 97% van al het trade volume is dit de exchange waar het gebeurt wat betreft Populous. Maak daarom snel een account aan op Binance en begin direct met handelen.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.