Publish0x is een platform bedoelt om artikelen op te publiceren. Wat dit platform onderscheidt van andere websites als medium.com is dat er hier cryptocurrency verdient kan worden. Zowel de lezer als de auteur kunnen beter worden van het schrijven/lezen van artikelen over Cryptocurrency en Bitcoin.

Hoe werkt Publish0x?

Op het platform kunnen publishers artikelen plaatsen. Dit zijn artikelen gerelateerd aan cryptocurrency, maar in de breedste zin van het woord. Artikelen over strategieen, over specifieke crypto valuta of ICO’s.

De lezers van deze artikelen kunnen een goed artikel belonen door een tip/fooi te geven. Onder ieder artikel staat automatisch een knop waar de lezer aan kan geven hoeveel fooi dit is. Standaard staat de aanbeveling op 80% voor de schrijver en 20% voor jezelf. Maar dit percentage kan ook omgedraaid worden, zodat jij 80% van de fooi ontvangt en de schrijver 20%. Je beloning, in de vorm van Bounty0x, wordt daarna in je wallet gestort die je hebt op de website.

Het kost je niks om deze fooi te sturen. De BNTY tokens die uitgedeeld worden, zijn gesponsord door het platform. Ze geven zelf aan dat op termijn potentiële nieuwe projecten hun tokens kunnen sponsoren, waardoor je ook die betreffende munten kunt verdienen door het lezen van artikelen. Elke beloning is een kleine hoeveelheid BNTY, maar als je het interessant vindt om crypto artikelen te lezen, dan is een beetje crypto verdienen mooi meegenomen.

Publish0x gratis bitcoin

Uitbetaling

Zodra je minimaal $0,50 aan BNTY tokens verdient hebt, kun je ervoor kiezen dit uit te laten betalen. Het is een token op het Ethereum netwerk en daarom kun je het over laten boeken naar iedere ERC20 wallet. Het is zelfs mogelijk om het te bewaren op het ERC20 wallet via een hardware wallet. Iedere maandag worden de betalingsverzoeken in behandeling genomen.

Het wordt aangeraden geen exchange wallet te gebruiken voor deze uitbetalingen. Want wordt er in de toekomst een token uitbetaald die de exchange niet ondersteund? Dan is de betreffende crypto valuta verloren.

Groei platform

Het platform is nog in de Beta versie en daarom nog in ontwikkeling. Om het platform te laten groeien hebben ze dus een Ambassador Program in het leven geroepen. Met dit programma kun je bekenden uitnodigen en ontvang je een gedeelte van de fooi die ze geven. Nogmaals, er zijn hier geen kosten aan verbonden. Het lezen van projecten over cryptocurrency kan je dus nu wat opleveren. Al hoef je er niet vanuit te gaan hier rijk mee te worden. Dit soort projecten zijn altijd interessant om te volgen. Je kunt de tokens uiteraard altijd direct verkopen om zo gratis Bitcoin te verdienen. Maak hier je account aan op Publish0x en begin direct met het lezen en verdienen van crypto.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.