Het probleem waar Shift zich op richt, is de beperkte vrijheid op het internet. Bedrijven die het internet draaiende houden zoals server hosts, overheden en internet service providers (ISP) kunnen het internet nu ook censureren. Door het maken van Decentralized apps (Dapps) wordt deze bedreiging tegengegaan door Shift en haar Shift coin. Hieronder zie je de live SHIFT koers.

Shift is een open-source applicatie platform waar ontwikkelaars in Javascript met Dapps aan de slag kunnen. Al deze Dapps hebben een sidechain (blockchain naast de mainchain) naast die van Shift waarmee gecommuniceerd kan worden, maar waar ook afzonderlijke transacties op mogelijk zijn.

De Flagship Dapp van Shift is Phantom, een file sharing Dapp die zorgt voor een extra laag op het netwerk waar data opgeslagen kan worden. Eindgebruikers kunnen hun bestanden draaien/bewaren op deze extra opslag laag.

Hierdoor wordt censuur tegengegaan. Omdat iedereen zijn eigen data nu kan opslaan op deze extra Phantom laag, is het niet meer mogelijk voor eerder genoemde partijen (ISP’s) om dit te censureren. Het internet is dan volledig decentraal en altijd toegankelijk voor iedereen.

Delegated Proof of Stake voor Shift

Op het Shift netwerk worden transacties gedaan. Deze transacties moeten natuurlijk ook goedgekeurd worden. En bij Shift gebeurt dat niet door middel van mining, maar door middel van Delegated Proof of Stake (zoals ook bij ARK).

Bij Delegated Proof of Stake projecten zijn er Delegates waar op gestemd kunnen worden. Hoe meer stemmen een Delegate heeft, hoe hoger hij op de lijst komt te staan van mensen die transacties kunnen goedkeuren. Bij Shift zijn er altijd 101 actieve Delegates die iedere 27 seconden een block goed mogen keuren.

Shift

Hydra – Content management systeem

Een content management systeem is een applicatie waarmee content aangepast kan worden op bijvoorbeeld websites. Het content management systeem voor Phantom wordt Hydra genoemd. Dit is een op maat gemaakt CMS systeem dat samenwerkt met de Phantom file manager.

Door dit CMS systeem kunnen eindgebruikers eenvoudig content aanpassen op het Hydra netwerk. Maar de drempel voor developers is ook lager om met het project aan de slag te gaan.

Beste Shift wallet?

Wil je je Shift veilig bewaren? Dan biedt het project je daar twee geschikte wallets voor aan. Namelijk een webwallet en een Nano wallet.

Shift koers verwachting

De Shift koers verwachting wordt beïnvloed door de hoeveelheid gebruikers van het internet die niet meer afhankelijk willen zijn van de grootste bedrijven. Op dit moment lijkt dat sentiment nog niet aanwezig in de markt, maar op het moment dat het omslaat en Shift deze mensen naar het platform weet te trekken is dit goed voor de Shift koers verwachting.

Shift prijs voorspellling 2020 – 2026

Niet iedereen is even enthousiast over Shift, vooral de mensen die de problemen van een gecensureerd internet zien zijn positief. Er zijn dan ook veel verschillende Shift prijs voorspellingen te vinden, hieronder vind je een overzicht:

2020: $ 0,2387 ($ 0,6182)
2021: $ 0,2796
2022: $ 0,3415
2023: $ 0,3978
2024: $ 0,4586
2025: $ 0,5025
2026: $ 0,5137

Het kopen van Shift

Shift wordt het meeste verhandelt op Bittrex. Maak je account aan op Bittrex en ga naar je wallets. Zoek je BTC wallet op en klik op deposit. Je kunt nu heel eenvoudig via Bitonic BTC storten op dat wallet adres en betalen met iDeal. Zodra je BTC erop staat ga je naar de markt en koopt je je Shift coin. Je bent nu trots bezitter van je eigen SHIFT.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!


Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.