Stratis is een project dat zich richt op het toegankelijk maken van de blockchain voor iedere organisatie. Veel projecten zoals Ethereum bieden een zelfde soort platform, maar weinig zijn er zo toegankelijk als Stratis.

Wat is het idee achter Stratis?

Het idee achter Stratis is om de blockchain toegankelijk te maken voor iedere organisatie, groot of klein. Blockchain heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om dingen te registreren die niet meer verandert kunnen worden of de snelheid van transacties. Dit zijn allemaal toepassingen die veel nut kunnen hebben voor organisaties. Het probleem is alleen dat het implementeren van een blockchain oplossingen binnen een organisatie best lastig kan zijn. Projecten als Ethereum zijn hier succesvol mee geworden, maar zelfs Ethereum is nog relatief lastig om te gebruiken omdat het een eigen programmeertaal heeft (Solidity).

Wat Stratis onderscheidt is de mogelijkheid om te programmeren in C# taal, op het .NET framework van Microsoft. Dit is een van de bekendste programmeertalen en daarom enorm toegankelijk om te gebruiken. Het idee van Stratis is dan ook om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de gebruikers. Eigenlijk hetzelfde wat Microsoft vroeger heeft gedaan voor de personal computer zoals wij deze nu kennen.

Growth Stratis

Wat is er zo bijzonder aan Stratis?

Stratis combineert de laatste vooruitgangen in veiligheid en stabiliteit van Bitcoin met de andere netwerkdoorbraken op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en aanpasbaarheid. Hierdoor kunnen ze een goed platvorm bieden voor ondernemingen die een decentrale applicatie willen bouwen, zonder hiervoor nieuwe programmeertalen te hoeven leren en veel tijd moeten investeren. Ze willen de blockchain beschikbaar maken voor iedere onderneming over de hele wereld.

Waar kan ik Stratis kopen?

Met ongeveer 60% van het trading volume is Binance de exchange waar het meest in Stratis gehandeld wordt. Hierdoor is Binance uitermate geschikt om je STRAT aan te schaffen. Maak hier je account aan op Binance

Stratis kopen met iDeal

Stratis kopen met iDeal is een hele eenvoudige manier om Stratis te bemachtigen. De Bitvavo exchange is hier dan ook zeer geschikt voor. Je kunt eenvoudig je bankrekening koppelen aan je Bitvavo account en euro’s storten met iDeal. Heb je je Stratis met winst verkocht? Dan kun je je euro’s weer gratis terug laten storten op je bankrekening. Je kunt je hier aanmelden op Bitvavo.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.