Telcoin is een project dat zich richt op het mobiele netwerk. Wereldwijd zijn er 1,2 miljard mensen met een reguliere bankrekening. Tegelijkertijd zijn er 5 miljard mensen met een mobiele telefoon. Ook in landen waar gewoon bankieren bijna onmogelijk is heeft wel iedereen een telefoon. Hier gaan Telcoin op inspelen.

Telcoin richt zich op de netwerk aanbieders en gaan samenwerkingen aan met deze partijen. Samen zorgen ze ervoor dat iedereen die gebruikt maakt van een bepaald mobiel netwerk, ook gebruik kan maken van de Telcoin.

Het is hiermee mogelijk om direct geld (Telcoin) te versturen via het mobiele netwerk, ook over de grenzen. Dit zorgt er voor dat veel meer mensen over de hele wereld beschikken over een manier om geld te bewaren en te versturen.

 

Telcoin komt voort uit een ICO uit 2017. Tussen 12 en 31 december is er door de ICO 25 miljoen dollar opgehaald om de eerste 36 maanden door te komen en het project op te starten. Inmiddels is Telcoin uit de ICO fase en is het geplaatst op de KuCoin exchange. Telcoin heeft een maximale circulatie van 100 miljard TEL. Gedurende de ICO zijn hier 25 miljard van vrijgegeven, de rest zal later op de markt komen gedurende de komende 10 jaar.

Telcoin heeft een maximale circulatie van 100 miljard TEL. Gedurende de ICO zijn hier 25 miljard van vrijgegeven, de rest zal later op de markt komen gedurende de komende 10 jaar.

Wat is het plan van Telcoin?

Telcoin gaat zich allereerst richten op de internationale remittance. Er is sprake van remittance wanneer je bijv. werkt in een ander land en je verdiende geld naar je thuisland wilt sturen. Dit gebeurt enorm veel over de hele wereld, de geschatte omzet in deze markt is jaarlijkst zo’n 500 miljard.

Vooral in ontwikkelingslanden gebeurt dit veel. Mensen werken hard in het buitenland om het gezin in het thuisland te kunnen onderhouden. Maar de centen die ze verdienen moeten eerst via de bank teruggestuurd worden. Gemiddeld kost zo’n transactie snel 7-8% van het totale bedrag. Dit is enorm veel geld voor deze mensen. Telcoin wil als eerste dit remittance verkeer vergemakkelijken.

Met Telcoin is het mogelijk om direct vanaf je mobiele apparaat middelen te sturen naar iemand anders. Doordat het via het eigen mobiele netwerk en met Telcoin gebeurt zijn de fee’s aanzienlijk lager. Het verschil is ongeveer 1% fee met Telcoin en 7,5% met een gemiddelde andere organisatie die de transacties regelt. Dit verschil kunnen de mensen in ontwikkelingslanden nu zelf vrij besteden, waardoor ze meer middelen tot hun beschikking hebben.

Telcoin remittance

Telcoin koers verwachting

Telcoin richt zich op betalingen via de mobiele telefoon voor iedereen, ook mensen buiten het ‘westen’. De potentiële doelgroep is dan ook enorm groot. Weet Telcoin zich te positioneren als ‘mobiele bank’ dan kan dit wel eens enorm goed uitpakken voor de Telcoin koers verwachting.

Telcoin prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn veel Telcoin prijs voorspellingen op het internet te vinden, de een geloofwaardiger dan de ander uiteraard. Hieronder vind je een overzicht met enkele prijs verwachtingen voor Telcoin.

2020: $ 0,00038
2021: $ 0,00048
2022: $ 0,00050
2023: $ 0,00058
2024: $ 0,00049
2025: $ 0,00043
2026: $ 0,00094

Telcoin technische analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Het kopen van Telcoin

Telcoin is te verkrijgen op de KuCoin exchange. Heb je hier nog geen account? Maak hier dan gemakkelijk een aan. Lees ook dit artikel over het beginnen met handelen in Cryptocurrency.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.