TenX is een project dat ervoor zorgt dat elke cryptocurrency uitgegeven kan worden in zowel online- als offline winkels. Dit moet zeer gemakkelijk gaan en uiterst veilig. TenX legt de connectie tussen de blockchain en de echte wereld.

TenX kun je zien als een betalingsplatform dat door middel van een cryptocurrency wallet (IOS en Android compitabel) en een crypto valuta debet kaart het je mogelijk maakt om de wekelijkse boodschappen af te rekenen bij de lokale supermarkt.

Bij de debit kaart komt een eigen bank account kijken waar alleen jij de baas over bent. Jij bent de enige met toegang tot de rekening door middel van een DSS-sleutel.

Het TenX platform en de bijbehorende wallet ondersteunen tot nu toe Bitcoin, Ethereum, ERC20 tokens en Dash. Dit zullen er veel meer worden in de toekomst. Hieronder zie je de live TenX koers.

De ICO van TenX ging als een trein. Binnen zeven minuten had het bedrijf $80 miljoen opgehaald en kon men rustig zeggen dat de ICO een groot succes was. De token waarmee gehandeld kan worden heet PAY-token. Er circuleren nu zo’n 100.000.000 tokens. Dat is ongeveer 50% van de totale hoeveelheid PAY-tokens.

Wat zijn de kosten voor transacties en debitcards van TenX?

Het sterke punt van TenX is dat er geen transactiekosten zijn. Er moet wel betaald worden voor de Debet kaart en er zijn jaarlijkse kosten wanneer er minder dan $1000 wordt gespendeerd via de kaart. Een fysieke TenX debet kaart kost $15 (inclusief verzendkosten). Een virtuele TenX debet kaart kost $1,50.

Er moet $10 betaald worden per jaar wanneer u minder dan $1000 heeft uitgegeven via de kaart. Dezelfde prijs moet betaald worden wanneer u een virtuele kaart heeft. In vergelijking met andere bedrijven is dit iets goedkoper.

TenX koers verwachting

De TenX koers is afhankelijk van de hoeveelheid consumenten bedrijven gebruik gaan maken van de betaalmogelijkheden. Weet het platform veel nieuwe gebruikers aan te trekken en trekt daarnaast de cryptocurrency markt weer aan? Dan kan dit goed zijn voor de TenX koers verwachting.

TenX prijs voorspelling 2021 – 2026

Op het internet zijn een hoop TenX prijs voorspellingen en verwachtingen te vinden. Hieronder vind je een overzicht met enkele TenX koers voorspellingen voor de toekomst.

2021: $ 0,1749
2022: $ 0,2062
2023: $ 0,2410
2024: $ 0,2746
2025: $ 0,3038
2026: $ 0,3352

TenX Technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Het kopen van TenX

TenX kopen doe je gemakkelijk op een aantal van de grootste exchanges ter wereld, waaronder Bittrex. Via deze link kun je direct een account aanmaken en beginnen met traden.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.