Wat is TenX? “De betalingspas voor alle Cryptocurrency” (PAY)


TenX

TenX is een project dat ervoor zorgt dat elke cryptocurrency uitgegeven kan worden in zowel online- als offline winkels. Dit moet zeer gemakkelijk gaan en uiterst veilig. TenX legt de connectie tussen de blockchain en de echte wereld. TenX kun je zien als een betalingsplatform dat door middel van een cryptocurrency wallet (IOS en Android compitabel) en een crypto valuta debet kaart het je mogelijk maakt om de wekelijkse boodschappen af te rekenen bij de lokale supermarkt. Bij de debit kaart komt een eigen bank account kijken waar alleen jij de baas over bent. Jij bent de enige met toegang tot de rekening door middel van een DSS-sleutel. Het TenX platform en de bijbehorende wallet ondersteunen tot nu toe Bitcoin, Ethereum, ERC20 tokens en Dash. Dit zullen er veel meer worden in de toekomst.

TenX coinmarketcap

De ICO van TenX ging als een trein. Binnen zeven minuten had het bedrijf $80 miljoen opgehaald en kon men rustig zeggen dat de ICO een groot succes was. De token waarmee gehandeld kan worden heet PAY-token. Er circuleren nu zo’n 100.000.000 tokens. Dat is ongeveer 50% van de totale hoeveelheid PAY-tokens.

Wat zijn de kosten voor transacties en debitcards van TenX?

Het sterke punt van TenX is dat er geen transactiekosten zijn. Er moet wel betaald worden voor de Debet kaart en er zijn jaarlijkse kosten wanneer er minder dan $1000 wordt gespendeerd via de kaart. Een fysieke TenX debet kaart kost $15 (inclusief verzendkosten). Een virtuele TenX debet kaart kost $1,50.

Er moet $10 betaald worden per jaar wanneer u minder dan $1000 heeft uitgegeven via de kaart. Dezelfde prijs moet betaald worden wanneer u een virtuele kaart heeft. In vergelijking met andere bedrijven is dit iets goedkoper.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan