TenX is een project dat ervoor zorgt dat elke cryptocurrency uitgegeven kan worden in zowel online- als offline winkels. Dit moet zeer gemakkelijk gaan en uiterst veilig. TenX legt de connectie tussen de blockchain en de echte wereld.

TenX kun je zien als een betalingsplatform dat door middel van een cryptocurrency wallet (IOS en Android compitabel) en een crypto valuta debet kaart het je mogelijk maakt om de wekelijkse boodschappen af te rekenen bij de lokale supermarkt.

Bij de debit kaart komt een eigen bank account kijken waar alleen jij de baas over bent. Jij bent de enige met toegang tot de rekening door middel van een DSS-sleutel.

Het TenX platform en de bijbehorende wallet ondersteunen tot nu toe Bitcoin, Ethereum, ERC20 tokens en Dash. Dit zullen er veel meer worden in de toekomst.

De ICO van TenX ging als een trein. Binnen zeven minuten had het bedrijf $80 miljoen opgehaald en kon men rustig zeggen dat de ICO een groot succes was. De token waarmee gehandeld kan worden heet PAY-token. Er circuleren nu zo’n 100.000.000 tokens. Dat is ongeveer 50% van de totale hoeveelheid PAY-tokens.

Wat zijn de kosten voor transacties en debitcards van TenX?

Het sterke punt van TenX is dat er geen transactiekosten zijn. Er moet wel betaald worden voor de Debet kaart en er zijn jaarlijkse kosten wanneer er minder dan $1000 wordt gespendeerd via de kaart. Een fysieke TenX debet kaart kost $15 (inclusief verzendkosten). Een virtuele TenX debet kaart kost $1,50.

Er moet $10 betaald worden per jaar wanneer u minder dan $1000 heeft uitgegeven via de kaart. Dezelfde prijs moet betaald worden wanneer u een virtuele kaart heeft. In vergelijking met andere bedrijven is dit iets goedkoper.

TenX koers verwachting

De TenX koers is afhankelijk van de hoeveelheid consumenten bedrijven gebruik gaan maken van de betaalmogelijkheden. Weet het platform veel nieuwe gebruikers aan te trekken en trekt daarnaast de cryptocurrency markt weer aan? Dan kan dit goed zijn voor de TenX koers verwachting.

TenX prijs voorspelling 2021 – 2026

Op het internet zijn een hoop TenX prijs voorspellingen en verwachtingen te vinden. Hieronder vind je een overzicht met enkele TenX koers voorspellingen voor de toekomst.

TenX prijs voorspelling 2021: $ 0,1749
TenX prijs voorspelling 2022: $ 0,2062
TenX prijs voorspelling 2023: $ 0,2410
TenX prijs voorspelling 2024: $ 0,2746
TenX prijs voorspelling 2025: $ 0,3038
TenX prijs voorspelling 2026: $ 0,3352

TenX Technische Analyse

Veel mensen bepalen het juiste instapmoment met technische analyse. Wil je meer leren over het handelen van cryptocurrency? Lees dan meer over een crypto tradingbot en volg de cryptocurrency cursus.

Het kopen van TenX

TenX kopen doe je gemakkelijk op een aantal van de grootste exchanges ter wereld, waaronder Bittrex. Via deze link kun je direct een account aanmaken en beginnen met treaden.

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.