Tron is een project dat zich richt op het ontwikkelen van een gedecentraliseerd platform op de blockchain. Met behulp van dit platform kunnen makers van content dit plaatsen en ook zelf beheren, waardoor ze de verdiensten voor zichzelf kunnen houden.

Maak je graag filmpjes of kun je goed zingen? Vaak wordt dit materiaal nu op youtube of iets dergelijks geplaatst. Deze partij strijkt dan ook een groot gedeelte van de advertentieopbrengsten op. Met Tron heb je de distributie helemaal zelf in de hand, en kun je dus ook partijen als Youtube omzeilen.

 

Tron is begonnen vanuit een ICO. Op 2 september 2017 was deze afgelopen en in totaal is er zo’n 70 miljoen dollar opgehaald. Het project is opgericht door de 27 jarige Justin Sun. Hij is de oprichter van Peiwo, een streamingsapplicatie uit China met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers.

Het is de bedoeling dat in de nabije toekomst deze app Tron als eerste zal gebruiken op zijn platform. Dit betekent dat er direct miljoenen mensen in contact komen met Tron. Het maximale aantal Tronix (de munt op het platform) dat in de oploop kan zijn is 100 miljard, waarvan er nu ruim 65 miljard uitgegeven zijn.

Voor wie wordt Tron gemaakt?

Tron wordt ontwikkeld voor iedereen die actief is op de markt van de entertainment industrie. Maak je nummers? Dan is Tron voor jou gemaakt. Ditzelfde geldt voor jou wanneer je wel eens filmpjes op Youtube bekijkt of wel eens een artikel op Steemit post. Zelfs online gokken valt binnen de doelgroep, omdat je altijd aan het gokken bent op iets uit de entertainment industrie. Tron wil dus duidelijk een grote doelgroep aanspreken.

Op het Tron platform is Tronix (TRX) de cryptocurrency waarmee het allemaal gebeurt. Deze munt wordt gebruikt om makers van content te belonen, maar kan ook gebruikt worden om iemand een fooi te geven. Daarnaast kun je beloond worden door actief te reageren op het platform.

De online entertainment industrie is enorm groot, de complete markt beslaat zo’n 1 biljoen dollar. Wanneer deze munt dus aan zal slaan, mede door de integratie op de Peiwo app in China, kan het dus enorm snel gaan. De munt en het platform staat nu nog in de kinderschoenen, maar wie weet wat het in de toekomst voor elkaar kan krijgen.

Nog niet zolang geleden heeft Tron Bittorrent overgenomen. Op deze website kunnen mensen torrents downloaden met bijvoorbeeld films of muziek. Dit wordt dan ook massaal (illegaal) gedaan. Met deze overname heeft Tron dan ook een groot publiek weten te bereiken.

Waar kan in Tron (TRX) kopen?

Tron is op meerdere exchanges aan te schaffen, maar veruit de populairste exchange met het meeste volume is Binance. Meld je daarom snel aan op Binance en begin direct met het handelen in Tron. Kijk ook eens naar het artikelen over het handelen in Cryptocurrency om de stappen nog eens rustig door te nemen. Voor de Tron koers verwachting kun je dit artikel lezen.

Tron kopen met iDeal

Tron kopen met iDeal is heel eenvoudig via Bitvavo. Je kunt je bankrekening koppelen en direct euro’s storten met iDeal. Heb je winst gemaakt op je Tron? Dan kun je ze direct weer verkopen voor euro’s en deze kosteloos laten storten op je bankrekening. Je kunt je hier aanmelden op Bitvavo.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.