Het internet begon als een manier om data toegankelijk te maken voor iedereen maar is uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk. De huidige toepassingen zoals social media, e-commerce en een deeleconomie waren voor die tijd niet bedacht.

Hetzelfde gaat op voor blockchain. Nog lang niet alle use-cases zijn bedacht, laat staan ontwikkeld. Het enige waar blockchain projecten zoals Bitcoin op dit moment nog door gehinderd worden is vaak de schaalbaarheid of inefficiënte consensus mechanismen. 

V.systems wordt ontwikkeld als een op blockchain gebaseerd database cloud systeem om de adoptie van blockchain projecten en netwerken te stroomlijnen. In dit artikel gaan we in op v.systems, de VSYS coin en de koers verwachting voor de toekomst.

Wat is v.systems?

Het is allemaal begonnen met Bitcoin. Hiermee werd een probleem opgelost, namelijk dat van het double spend problem. Hoe kan je ervoor zorgen dat ‘geld’ niet twee keer uitgegeven wordt zonder dat je elkaar kent? Dit heeft voor een revolutie gezorgd en daaruit is de gehele cryptocurrency gemeenschap geboren.

Volgens v.systems heeft Bitcoin alleen een groot probleem, namelijk de schaalbaarheid. Uit deze onenigheid zijn veel hard forks geboren zoals Bitcoin Cash en Bitcoin Gold. Dit verdeeld niet alleen de ontwikkelaars in verschillende kampen maar vreet bovendien veel stroom.

V.systems is van mening dat dit beter moet kunnen en heeft daarom een nieuw consensus mechanisme ontwikkeld, namelijk het Supernode Proof of Stake (SPoS). Hiermee worden ontwikkelaars van hardware beloond voor hun bijdrage delen en wordt er veel stroom bespaard op de consensus.

Wat is SPoS?

SPoS is ontwikkeld door Sunny King, de bedenker van Proof of Stake. Samen met anderen heeft hij dit Supernode systeem bedacht voor v.systems. Het werkt vergelijkbaar met Delegated Proof of Stake. 

Partijen kunnen zich beschikbaar stellen als Supernode en gebruikers kunnen hun VSYS coins aan deze partij ‘leasen’ in ruil voor een gedeelte van de beloning. Hoe meer coins er geleased worden, hoe meer inspraak de leaser heeft in de richting van het project. 

Met het Supernode Proof of Stake is het mogelijk om een hoog aantal transacties te faciliteren en de schaalbaarheid te verbeteren. De gedachte hierachter is dat dit het voor ontwikkelaars aantrekkelijk maakt om Decentrale Applicaties te ontwikkelen op het netwerk. Deze zaken samen moet v.systems zijn bestaansrecht geven. 

V.systems koers verwachting

Schaalbaarheid is altijd een groot discussiepunt geweest in praktisch iedere cryptocurrency project. Als straks ineens de adoptie van cryptocurrency groeit dan zullen projecten moeite krijgen met het faciliteren van alle transacties.

V.systems claimt klaar te zijn voor deze grote hoeveelheid transacties en kan daarom profiteren van de problemen bij andere projecten en dit is goed voor de v.systems koers verwachting. 

Afhankelijk van de applicaties die ontwikkeld zullen worden op het platform kan het gebruikersaantal hard toenemen. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om meer VSYS tokens te verdienen door PSoS en dit kan ook nieuwe investeerders aantrekken.

Historische V.systems koers

V.systems is afkomstig van een ICO gehouden in maart 2019. Er werd toen bijna $600.000 opgehaald. Hieronder zie je de live V.systems koers.

V.systems prijs voorspelling 2020 – 2028

De VSYS prijs verwachting voor de toekomst is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers en Dapps op het platform. Mocht de cryptocurrency wereld een nieuwe bull market zien dan zou dit het probleem met de schaalbaarheid bloot kunnen leggen bij veel projecten. Hiervan kan v.systems profiteren. Het belangrijkste op dit moment is het aantrekken van ontwikkelaars die op/ met het platform aan de slag gaan.

Weet v.systems zich te positioneren als een geschikt platform voor dapps met een hoge schaalbaarheid? Dan is de v.systems voorspelling voor de toekomst positief. Eind 2020 kan dit uitkomen op $0,0422 ($ 0,0570). Voor 2022 is de voorspelling volgens sommigen $0,0619 en in 2025 is het zelfs nog hoger. Er wordt dan een koers genoemd van $0,11214.

Enkele andere V.systems prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,022
2022: $ 0,025
2023: $ 0,031
2024: $ 0,036
2025: $ 0,043
2026: $ 0,051
2027: $ 0,051
2028: $ 0,064

V.systems kopen

V.systems kopen is nog niet mogelijk op veel Nederlandse exchanges. Hiervoor kun je overigens wel de internationale KuCoin exchange gebruiken. Hier kun je niet direct geld storten met iDeal, maar dit kun je gemakkelijk doen vanaf Bitvavo

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.