Waves is van mening dat veel bedrijven in de Bitcoin wereld nog steeds centraal aangestuurd worden. Veel van de exchanges die wij gebruiken beheren onze private keys en daarmee onze coins. En de kracht van Bitcoin is nou juist het decentrale karakter door middel van de blockchain. Iedereen moet zonder tussenkomst van derden kunnen beschikken over zijn eigen geld. Het Waves platform zorgt met hun decentrale platform voor in de Bitcoin wereld met de Waves coin.

 

Wat is het Waves platform?

Waves is een decentraal handelsplatform waar je je eigen tokens kunt maken en uitgeven. De belangrijkste punten waarop Waves zich richt zijn financiële transacties en fondsenwerving op de blockchain. Dit willen ze allemaal faciliteren op een zo anoniem en veilig mogelijke manier. Ze vergelijken zichzelf ook wel met de Kickstarter op de blockchain.

Bedrijven kunnen baat hebben bij de blockchain technologie. Dit komt mede door de manier waarop er funding binnengehaald kan worden. Op het Ethereum netwerk is het lastig om een eigen munt te maken en uit te geven, maar op het Waves platform is dit heel gemakkelijk.

Binnen een minuut kun je met een paar klikken op de knop en voor weinig geld (in de vorm van de WAVES token) een eigen munt uitgeven. Dit alles doe je op het decentrale Waves platform.

Het voordeel van het uitgeven van je eigen munt op het platform is dat je munt direct te verhandelen is op de exchange. Je kunt dit dus goed gebruiken om middelen binnen te halen voor je organisatie. De reden dat Waves zichzelf vergelijkt met kickstarter is dan ook duidelijk.

Bedrijven kunnen een cryptocurrency maken en uitgeven en hierbij een belofte doen over de toekomst die ze verwachten met de onderneming. Dit is vergelijkbaar met wat kickstarter doet. Bedrijven vragen om een donatie en bieden je hiervoor in ruil het product aan dat ze in de toekomst met je middelen gaan maken.

Het is dus een goede manier voor bedrijven om middelen binnen te halen en voor investeerders om te zoeken naar projecten met potentie.

Waves koers

De Waves koers is net zoals veel andere projecten afhankelijk van de mate waarin het gebruikt wordt. Worden er veel tokens uitgegeven op het Waves platform? Dan zal de Waves coin ook meer gebruikt worden, waardoor de prijs toeneemt. Gebeurt dit niet? Dan zal dit de prijs negatief beïnvloeden. De afgelopen jaren heeft de Waves koers grote pieken en dalen gekend, maar dat is in lijn met de gehele crypto markt.

Waves coin kopen

Waves kopen kan heel eenvoudig, het is te verkrijgen op meerdere exchanges. Persoonlijk vind ik het prettig om te traden op een exchange waar je eenvoudig met euro’s kunt betalen. Je kunt je Waves coin kopen met iDeal en direct weer voor euro’s omruilen als je winst gemaakt hebt. Deze exchange is hiervoor zeer geschikt.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.