Waves bewandelt de wereld van de blockchain nu al een tijdje. Met een vaste top 100 notering op Coinmarketcap is de coin erg bekend onder de blockchainliefhebbers.

Waves is een platform waarmee je zelf een coin kan maken en gebruiken. Deze coins kunnen ook verhandeld worden op hun eigen exchange. Hier gaan we later dieper op in.

In dit artikel gaan we in op wat Waves inhoudt, hoe het met de Waves koers gaat en kijken we naar de Waves koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Waves

Waves is de Kickstarter op de blockchain. Het is een decentraal handelsplatform waar je met een paar klikken op de knop een eigen coin kan maken. Je kan er ook op handelen met je eigen gemaakte crypto en andere cryptocurrency. Deze coin is direct te verhandelen op de eigen exchange.

De Waves decentrale exchange (DEX) verschilt van een normale exchange. De coins die jij bezit zitten meteen in je wallet. Een decentrale exchange is een exchange dat niet afhankelijk is van een derde.

Hierdoor is de DEX bijna niet te hacken. Deze decentralisatie betekent ook dat niemand jouw portfolio kan bevriezen. Je hebt dus totale controle over jouw account.

Doordat de essentie van de blockchain, namelijk een decentraal systeem, hier volledig tot zijn recht komt kan dit een positief effect hebben op de Waves koers verwachting.

Over de Waves koers en de Waves koers verwachting

De sterke kant van Waves is dat ze een veilige omgeving maken voor het handelen in cryptocurrency’s. Het bijna niet te hacken systeem geeft de gebruikers vertrouwen.

De gebruiksvriendelijkheid van het maken van een eigen coin op het platform is een enorme winst. Als grote bedrijven een eigen coin gaan opzetten op het Waves platform kan de Waves koers zomaar gaan schitteren.

Op dit moment heeft Waves al een aantal bedrijven als partners. Denk aan Deloitte en Burger King Rusland. Ze hebben ook sterke banden met verschillende Russische banken. Het is dus geen toekomstmuziek om grote bedrijven te laten werken op het platform, het is al aan de gang.

De kanttekening die bij Waves gemaakt moet worden is dat ze niet de enige zijn die het maken van eigen munten faciliteren. Met Ethereum en NEO als concurrenten blijft het keihard werken. Deze twee platformen zijn niet de enige. Eigenlijk zijn er genoeg blockchainplatformen om de markt verzadigd te noemen.

Als Waves erin slaagt om grote bedrijven binnen te halen die een coin willen op het Waves platform, dan ziet de toekomst van de Waves waarde en de Waves koers verwachting er rooskleurig uit.

Historische Waves koers

Voor Waves begon het allemaal op 31 mei 2016. Op die datum was de Waves ICO afgerond en hadden ze 16 miljoen dollar opgehaald.

Zoals eigenlijk alle coins heeft ook de Waves koers te maken gehad met enorme pieken en dalen. Gelukkig bestaat Waves al een tijdje en schrikken ze niet van een plotselinge koerswijziging.

De all Time High van Waves was op 21 december 2017. Een Waves coin kostte toen 16,08 dollar.

De huidige Waves koers verschilt nogal met de all time high (ATH), maar dit zien we bij elke coin op dit moment terug. Interessante ontwikkelingen die de prijs van cryptocurrencies kan doen dalen zijn virussen en de algehele economie.

In de grafiek hieronder kan je de huidige Waves koers zien.

Waves prijs voorspelling 2020, 2021, 2025

De Waves koers is mede afhankelijk van de gebruikers die op de DEX zitten. Uiteraard telt het hele landschap van de cryptocurrency’s mee, maar dat telt voor elke coin. De Waves waarde kan zomaar omhoog schieten als de decentrale exchanges aan populariteit toenemen.

De koersstijging van Waves kan ook afhangen van het aantal bedrijven dat een coin maakt op het platform. Als er in de komende jaren meer bedrijven bij komen zal de koers hierdoor ook stijgen.

De Waves prijs verwachting ziet er erg goed uit. Aan het eind van dit jaar zal Waves uitkomen op 1,86 dollar. Kijken we naar het eind van 2021, dan zien we weer een stijging naar 2,08 dollar. Voor 2025 staat de Waves prijs voorspelling op 3,77 dollar.

WAVES coin kopen

De Waves coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de Waves koers geen vaste wetenschap is. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van Waves.

Beste exchanges:

BitvavoTrade de eerste € 1000 zonder kostenBekijk de exchange
50+ cryptocurrency
De laagste fee
BitMEXHandelen met Leverage (x2 - x100)Bekijk de exchange
0,075% transactiekosten
BinanceDe grootste exchange ter wereldBekijk de exchange
150+ cryptocurrency