Het is je vast opgevallen dat er op het internet ontelbaar veel voorspellingen staan over de beste cryptomunt om te investeren. Iedereen wil natuurlijk weten welke crypto ze moeten kopen, want tegen een flinke klapper zegt niemand nee. 

Het wordt hierdoor alleen best lastig om te bepalen wat nou echt de beste crypto in 2020 zal worden. Precies om deze reden heb ik voor jou een zoektocht op het internet gedaan naar crypto voorspellingen voor 2020 en de lijsten met veelbelovende crypto voor 2020. 

Hiermee hoop ik je een beetje op weg te helpen en enkele vragen voor je te beantwoorden zoals “welke crypto kopen?”, “wat is de beste cryptomunt om te investeren?” en “welke cryptocurrency gaat stijgen?”.

Veelbelovende crypto 2020

In totaal zijn voor dit artikel 18 websites / lijsten geanalyseerd en zijn er in totaal 37 cryptocurrency genoemd als veelbelovende crypto voor 2020. Het is en blijft geen vaste wetenschap, het voorspellen van de beste cryptocurrency, maar het geeft je in ieder geval een duidelijk beeld welke projecten er genoemd worden. 

Tip: Ben je echt op zoek naar die parels? Dan vind je hier ook een portfolio die ieder jaar voor je bijgewerkt wordt. Deze portfolio is gemaakt aan de hand van honderden uren onderzoek.

Veelbelovende crypto 2020
Veelbelovende crypto 2020

Genoemde cryptocurrency

beste cryptomunt om te investeren
Beste cryptomunt om te investeren

Welke crypto kopen?

Het lijkt erop dat de ‘oude gedienden’ op deze lijst nog steeds het voortouw nemen. Het was wel te verwachten dat Bitcoin en Ethereum hoog zouden staan, maar ook Ripple, Litecoin en Cardano staan nog steeds hoog. 

Bitcoin staat vast op nummer 1 op praktisch iedere lijst en de verwachting van iedereen is dat dit ook zo blijft. Bitcoin is en blijft gewoon dé nummer 1 crypto om te kopen. Je zou in ieder geval Bitcoin in je portfolio moeten hebben blijkt wel weer.  

Ethereum staat bijna net zo hoog als Bitcoin, met maar 1 stem minder. Het netwerk van Ethereum wordt veel gebruikt en met al de nieuwe ontwikkelingen die er gaande zijn zoals de hele nieuwe Decentralized Finance markt zijn de verwachting van Ethereum voor de rest van dit jaar. Ook Ethereum 2.0 zorgt voor hoge verwachtingen.

Niet iedereen heeft dezelfde interesses en in principe is de markt groot genoeg voor meerdere projecten om het goed te doen. Bitcoin en Ethereum staan in ieder geval hoog, dus op de vraag: “Welke cryptomunt kopen?” zijn die twee in ieder geval een zekerheidje.

Wat betreft een aanvulling op deze twee hangt dit af van je eigen voorkeur en interesses. Iedere coin op deze lijst wordt minstens een keer genoemde als goede investering, sommigen aanzienlijk vaker. 

Ben je voor privacy? Dan zijn Monero en Dash goede crypto om te kopen. Verwacht je dat DeFi groot gaat worden? Dan zijn Chainlink en Bancor geschikte cryptocurrency om op te nemen in je portfolio. 

Wil je graag passief inkomen met je investering verdienen? Kies dan voor een project dat bijvoorbeeld doet aan (Delegated) Proof of Stake. Hiermee kun je je cryptomunten beschikbaar stellen aan het netwerk en nieuwe coins verdienen. Bijvoorbeeld:

Kijk in deze lijst en doe goed onderzoek naar de verschillende coins voordat je over gaat tot het kopen van een cryptocurrency, neem nooit zomaar een voorspelling van het internet over.

Wat is de beste cryptomunt om te investeren?

De beste cryptomunt om te investeren is Bitcoin zoals blijkt uit deze analyse. Iedere website had Bitcoin op de eerste plaats staan, dus dat is wel duidelijk. Verder zijn er verschillende redenen om te investeren. 

Neem je liever wat meer risico? Dan zou je kunnen overwegen te investeren in de wat jongere projecten op deze lijst. Ze hebben zich nog niet zo bewezen, maar hebben wellicht wel een goed toekomst perspectief. Bijvoorbeeld:

Ga je liever voor een veilige crypto investering? Dan zijn de bovenste cryptocurrency op de lijst waarschijnlijk geschikter. Dit zijn de grotere projecten van het moment en hebben daarom al een grote naamsbekendheid en veel investeerders. 

Welke cryptocurrency gaat stijgen?

Op de vraag: “Welke cryptocurrency gaat stijgen in 2020?” kan niemand een goed en eerlijk antwoord geven. Puntje bij paaltje weet niemand het 100% zeker. Als we echter naar de lijst kijken blijkt wel dat er meerdere partijen zijn die vertrouwen hebben in één project. Hoe meer stemmen de crypto projecten hebben, hoe meer mensen vertrouwen hebben dat het project gaat stijgen. 

Cryptocurrency kopen

Heb je besloten welke crypto je wilt kopen? Goed bezig. Het enige wat je nu nog moet doen is een account aanmaken op een cryptocurrency exchange die je coin aanbiedt. In dit artikel vind je een overzicht met beste cryptocurrency exchanges

Het is verstandig om direct overal een account aan te maken als je dat nog niet gedaan hebt. Op het moment dat er weer een run op de cryptocurrency komt, zie je vaak een ‘leden stop’ bij exchanges, op dat moment kun je dus niets. Maak in ieder geval een account aan op Bitvavo en Binance, dan kun je de meeste cryptocurrency zo kopen.

Bitvavo: je kunt makkelijk betalen met iDeal en euro’s storten en opnemen, direct met je eigen bankrekening. Maak je nu een account aan via deze link? Dan betaal je in de eerste week ook nog eens geen transactiekosten over de eerste €1000!

Binance: een groot aanbod aan cryptocurrency en een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Je moet even bitcoin storten op de exchange via bijvoorbeeld Bitvavo, maar dan kun je gelijk uit de voeten. Maak hier je account aan op Binance.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.