Wie is Satoshi Nakamoto? Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen in de wereld van Bitcoin. De onbekende bedenker van Bitcoin is sinds de verdwijning eind 2010 een veel besproken figuur in de crypto wereld. Iedereen is natuurlijk nieuwsgierig naar de bedenker van Bitcoin. En met een beetje geluk komen we er over 8 dagen achter!

Er is namelijk een website opgedoken die beweert de identiteit van Satoshi Nakamoto te kennen. Het enige wat er op de website gotsatoshi.com te vinden is is namelijk een aflopende timer. Volgens de website is er op 14 mei aanstaande een grote ‘revealing’ waarin de ware identiteit van Satoshi bekend gemaakt zal worden.

Hoewel er veel twijfel is over de daadwerkelijke onthulling van de bedenker van Bitcoin, blijft het interessant om in de gaten te houden wat er over 8 dagen zal gebeuren. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het in dit geval namelijk om een PR-stunt. Satoshi Nakamoto heeft zich al deze tijd anoniem weten te houden en de verwachting is dat deze nieuwe website daar geen verandering in gaat brengen.

Maar mocht je het toch in de gaten willen houden? Dan is er op de gotsatoshi website naast een timer ook een mogelijkheid om je in te schrijven met je email adres, zodat je live de ‘revealing’ kunt volgen. Mocht je in de tussentijd meer willen weten over Satoshi Nakamoto en zijn betrokkenheid bij Bitcoin? In het boek Digital Gold van Nathaniel Popper wordt een goede geschiedenisles gegeven. In dit boek is de eerste contact tussen Satoshi en de early adoptors van Bitcoin beschreven, maar ook zijn visie op het hele project. Een goede basis als je interesse hebt in de wereld van Bitcoin.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.